- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.821
Senin,benim tarafimda olman gerekiyo kirdirma bana zeytin dalınıoh oh harbı kılo vermıyomuss nihaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin,benim tarafimda olman gerekiyo kirdirma bana zeytin dalınıoh oh harbı kılo vermıyomuss nihaha
ay evt kılo veremeyenler olarak dmıSenin,benim tarafimda olman gerekiyo kirdirma bana zeytin dalını
Tabi canim pinkoyu dövelim mıay evt kılo veremeyenler olarak dmı
tmm kosede sıkıstıralımm agzına zorla brovnı tıkayalım o da etkılı olmaz mıTabi canim pinkoyu dövelim mı
Olur tabi çok mantıklı 12 den sonra yağlı yağlı makarna yedirelim zorla,ağzına ekmekte tikariz ekmek senin işin zatentmm kosede sıkıstıralımm agzına zorla brovnı tıkayalım o da etkılı olmaz mı
Tabi canim pinkoyu dövelim mı
Planlara baktmm kosede sıkıstıralımm agzına zorla brovnı tıkayalım o da etkılı olmaz mı
Başım çatlıyor zaten, harbi de uyudu nasıl çöZeyim ben seniPinkim naber canim iyimisinix zati alleriniz dakan nasikkar
Ben ayaktayim uyumak bilmem artik bu geceBaşım çatlıyor zaten, harbi de uyudu nasıl çöZeyim ben seni
Sen nasılsın? Bi onu anladım
Neden ki? Beynim sallanıyor aslında her an kayabilirim benBen ayaktayim uyumak bilmem artik bu gece
Benimde karnim sallaniyor resmenNeden ki? Beynim sallanıyor aslında her an kayabilirim ben
Doğru ya o vardıBenimde karnim sallaniyor resmen
Gecti cok sukurDoğru ya o vardı
Evimiz deNerdesiniz
Vay anasınıııEvimiz de