- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.061
inşallah kaybedersiniz demek istiyorum beşiktaşımın geleceğini düşünerekMaçı izliyorum deli olmuş şekilde. Her an ağzımdan küfür çıkacak diyr korkuyorum
Kalabalıkken telefondan çok zorlanıyorum :)) birinize yazarken sayfa 2 li ilerliyorpinkom benle ilgilenmiyor şuan
Kaz'ım naber hoşgeldinnnnn :)Hey görls
kan grubun neNİYE KİMSE BENİM KANIMI SORMADI ULENNNNNNNNNN
Aaa telefondan mı giriş yapıyorsun :) ben geçen hafta telefondan giriş yapayım dedim 1 saatin sonuda giriş yapabildim :)) haydaa bir baktım çıkış yapılmışKalabalıkken telefondan çok zorlanıyorum :)) birinize yazarken sayfa 2 li ilerliyor
Dinledin mi gizzoooo saolasın pampam benım beaaaa
Benm favori sarkilarimdan,günde 3 kere dinlemezsem işim rast gitmiyobu neeeee
Allah doyursun seni bebeğim , biz de o kadar yiyecek yokNİYE KİMSE BENİM KANIMI SORMADI ULENNNNNNNNNN
Siz Fener'le yarışamazsınız, hakemler kazanır, ona göre dua etinşallah kaybedersiniz demek istiyorum beşiktaşımın geleceğini düşünerek
Dinledin mi gizz
Benm favori sarkilarimdan,günde 3 kere dinlemezsem işim rast gitmiyo
Selam :)Hey görls
yooooooDinledin mi gizz
Benm favori sarkilarimdan,günde 3 kere dinlemezsem işim rast gitmiyo
piki pinkoşumAllah doyursun seni bebeğim , biz de o kadar yiyecek yok
Siz Fener'le yarışamazsınız, hakemler kazanır, ona göre dua et
olsun bugün kaybedin herkes kaybetsinAllah doyursun seni bebeğim , biz de o kadar yiyecek yok
Siz Fener'le yarışamazsınız, hakemler kazanır, ona göre dua et
b pozitif
Eşim evdeyken telefona kalıyorum, zorluyor böyle de ya :)Aaa telefondan mı giriş yapıyorsun :) ben geçen hafta telefondan giriş yapayım dedim 1 saatin sonuda giriş yapabildim :)) haydaa bir baktım çıkış yapılmış
Eşim evdeyken telefona kalıyorum, zorluyor böyle de ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?