- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
floryada hangi hastanede yaptırdığınızı bana özel mesajla bildirebilir misiniz rica etsem
Papatya, ben Ankara'ya gidiyorum. Orada başlamıştım. 8 aydır İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul'da güvenebileceğim yer var mı bilmediğimden ve Ankara'da gittiğim yerden çok memnun kaldığımdan hala oraya gidiyorum. 2 ayda bir haftasonu için atlayıp lazer yaptırıp geliyorum :)
öncelikle teşekkür ederim daimonian. dökülmeleriniz kaç gün sonra başladı. gidersem ve geç dökülürse panik olmayayım:)
siduri ben de ne zamandır Ankara da sonuç alabileceğim bir merkez arıyorum, seans başına 600 demişsin, verdiğim paraya değecekse daha fazlasını da veririm ,nereye yaptırdın Ankara da??? ,ben de tamamen kurtulmak istiyorum artık
Ben Ümitköy'de doktor Müsteyde Dilektaşlı'nın yanına gittim. Bi kaç hafta önce 8. ve son seansıma gittim:) Çoook memnunum. Tavsiye ederim.
Ben de Ankara'da dermatolog Müsteyde Dilektaşlı'nın yanında soprano lazere başladım. Seansa gitmeden önce buradakileri okuyup çok korkmuştum, ama benden sonra okuyacaklar korkmasın diye tecrübelerimi yazıyorum:)) Yüz için 2 seansa gittim. Yüz çok hafif acıyor, yani bıyık bölgesi. İşlemi yapan bayan da en çok bıyık bölgesinin acıyacağını söyledi ama dayanılmayacak bir acı değildi. İple aldırırıken daha çok acıdıını söyleyebilirm:) 1 hafta sonra tüyler çıktı ve hepsi döküldü:)) Gerçi ben çok fazla iple aldırdığım için sert ve siyah kıl köklerim vardı, belki o yüzden dökülmüştür. Ama çok çabuk döküldüler diye mutlu oldum:))
Bacak ve bikini bölgesine gelince, gitmeden bikini bölgesine EMLA sürmüştüm.. Daha önce hiç lazer yaptırmadığım için acıyacak diye inanılmaz korkuyrdum.Ama galiba soprano ya da EMLA mucizevi bi şey ki hiç hissetmedim bile.. Gerçekten en çok ona memnunum:)) Bacaklarda da öyle bi acı olmadı. Sadece arada sinek ısırığı gibi bi şey oluyordu. Bacaklarım tam çıkmadı ama bikini bölgesi çıkmaya, çıknalr da dökülmeye başladı.. Bilmiyorum, bundan sonraki seanslar nasıl olacak ama çok umut verici görünüyor :) Ağrı sızı olmaması da süper bi şey..Bayağı esmer olduğum için lazer beni hep korkutmuştu, ama bu yöntemle ilgili başka siteleri de ararştırınca benim gibi esmerler için en ideali diye yazıldığını gördüm. Bacaklarım da çıkmaya başlasın dökülüp dökülmediğini yazarım :)
arkadaşlar merhaba,
burada alex.in daha eski olduğu yazılmış ama eğer doğru yerde yapılıyorsa hiç de kötü değil alex..2 seansta tüylerimin yüzde 70 i gitti diyebilrim.ben sahibi dr olan, dr kontrolünde bi yere gittim.ütüleme laser sistemini de çok merak ediyorum ama ben hamileyim...bikaç yerde hamileyken laser yada iğnelinin zararlı olmadığını okudum ama yine de kararsızım.emin olmadan yaptırmam kesinlikle..ütüleme alex e göre daha ince kıllar için mi?
sdf en son durum nedir? acaba lazerden genel olarak memnunmusun? kalıcı bir cozum sagladdı mı?
Arkadaslar merhaba, bende soprano xl cihazi ile lazer epilasyona baslamak istiyorum bayadir arastiriyorum kafam o kadar karisik ki lutfen yardim edin. Esteworld le gorustum kampanya varmis tum bacak, genital, koltukalti, yarim kol 8 seans 2150 dediler hala karar veremedim. Daha once esteworlde giden memnun olan var mi ?
Ben gectigimiz cumartesi lazere basladim. Soprano diode XLi cihaz kullanilan bir merkeze gittim. Paketlere aldanmamak gerektigini dusunuyorum. Bu yuzden seans basi ucret oduyorum. Acikcasi biraz korkmustum ama korkulmamasi gerektigini anladim. Sadece ozel bolge ic kisimlari ve ayak bileklerim (kemik noktalar) acidi. Baslangic olarak 10kj ile basladik. Seans seans cildimin ve tuylerimin ve tabii ki benim:) verdigim tepkilere gore duzey 20kj ye varana kadar arttirilacakmis. Ozel bolge icin emla kullaniyorum. Dun aksam jiletledim, temizleyemedigim kisimlari da uzman temizledi. Seans sonrasi 2 hafta dokunmamam gerekiyormus. Bakalim.. Gelismeleri bildiririm:)))
Evet ben de baya paniğe kapıldım, hatta alex yapan başka bi yer aramaya başlamıştım ki dökülmeler başladı :) kol altım tamamen döküldü, bacak da dökülüyor, hepsi dökülecek belli ki elimle tutup çektiğimde hepsi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?