Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

floryada hangi hastanede yaptırdığınızı bana özel mesajla bildirebilir misiniz rica etsem

anglev özelden mesaj atma hakkım yok 100 mesajım olmadığı için.. buradan da isim yazamıyoruz sanırım, bir kulak burun boğaz merkezi florya'da. bu şekilde aratırsan netten bulabilirsin

öncelikle teşekkür ederim daimonian. dökülmeleriniz kaç gün sonra başladı. gidersem ve geç dökülürse panik olmayayım:)

siduri ben de ne zamandır Ankara da sonuç alabileceğim bir merkez arıyorum, seans başına 600 demişsin, verdiğim paraya değecekse daha fazlasını da veririm ,nereye yaptırdın Ankara da??? ,ben de tamamen kurtulmak istiyorum artık

öncelikle teşekkür ederim daimonian. dökülmeleriniz kaç gün sonra başladı. gidersem ve geç dökülürse panik olmayayım:)

15 gün sonunda hemen hemen hepsi döküldü, sadece lazer görmemiş tek tük tüyler kaldı. ama etek giyebildim mesela, çok yakından bakılırsa ancak belli olur. bu arada genital baya acıdı, bacağım yapılırken nerdeyse uyuyacaktım ama aynı derecede genitale dayanamadım ve baya düşürmek zorunda kaldı dereceyi. ama mesela arkadaşımın hiç acımadı, biraz acı eşiği ve kıl yapısıyla alakalı sanırım. bakalım genitalde dökülmeler nasıl olacak, dereceyi 20'den 14'e düşürttürdüm çünkü bi dahakine anestezi kremi sürerek gidicem 20 ile yaptırıcam.

ben yaklasık bir ay önce ikinci seansımı yaptırdım. özellikle kollarımdaki tüyler incecik cıkıyo su an.ama baya cıkıolar ya. ben daha önce baska bir lazer yaptırmıstım.bölgesel olarak yok oluyodu. bunda öyle bişe yok sanki. her yerde eşit oranda cıktı ve pek azalmadı sanki yaa:26:

lazer epilasyonun en çok etkili olduğu yerler kol altı, genital ve bacak. hatta en hızlı kol altı sanırım, daha önce alexle de birkaç seans yaptırmıştım, şimdi hemen hemen hiç çıkmıyor. ince, açık renkli tüylerde etkisi yok, hatta çoğaltabiliyor bile.

Ben Ümitköy'de doktor Müsteyde Dilektaşlı'nın yanına gittim. Bi kaç hafta önce 8. ve son seansıma gittim:) Çoook memnunum. Tavsiye ederim.

soprano xl yaptıranlar
kacıncı seanstan sonra azalma oldu?? ben 2.seansımı yaptırdım ama istediğim azalma olmadı yaa

Ben Ümitköy'de doktor Müsteyde Dilektaşlı'nın yanına gittim. Bi kaç hafta önce 8. ve son seansıma gittim:) Çoook memnunum. Tavsiye ederim.

merhaba siduri,
seans başı 600 tl demişsin ama hangi bölgeler toplam 600?
daha ayrıntılı yazarsan kendimce bir karşılaştırma yapabilmem mümkün olabilir.
Teşekkürler.

merhabalar,
müsteyde hanıma lazer epilasyon için gittiğinizi yazmışsınız.
bende kendisine ulasmaya calıstım ama bir turlu iletişim bilgilerini bulamadım.
en son umitkoydeki calıstıgı yerden ayrıldıgını soylediler. ve o poliklinik asla musteyde hanımın nereye gittigini soylemiyor.
iletişim bilgileri varsa bana ulastırırsanız ozelden sevinirim
tesekkurler.

sdf en son durum nedir? acaba lazerden genel olarak memnunmusun? kalıcı bir cozum sagladdı mı?

sdf en son durum nedir? acaba lazerden genel olarak memnunmusun? kalıcı bir cozum sagladdı mı?

evet kalıcı bi çözüm oldu ve sadece 2 seansta oldu.üstelik ben o zamanlar ist.da değildim.ist.a gittikçe yaptırıyrdm..yani seanslar arsında da zaman araılığı uzun olduğu halde çıkmadı.üstelik hamilelikte hormanlar değişr tüyler tekrar çıkar derler ama benim çıkmadı.hamilelikte de ara verdim zaten bebeğim büyüsün devam edicm...tüylerimin büyük kısmı çıkmıyor sadece 2 seansta özetle..

Ben gectigimiz cumartesi lazere basladim. Soprano diode XLi cihaz kullanilan bir merkeze gittim. Paketlere aldanmamak gerektigini dusunuyorum. Bu yuzden seans basi ucret oduyorum. Acikcasi biraz korkmustum ama korkulmamasi gerektigini anladim. Sadece ozel bolge ic kisimlari ve ayak bileklerim (kemik noktalar) acidi. Baslangic olarak 10kj ile basladik. Seans seans cildimin ve tuylerimin ve tabii ki benim:) verdigim tepkilere gore duzey 20kj ye varana kadar arttirilacakmis. Ozel bolge icin emla kullaniyorum. Dun aksam jiletledim, temizleyemedigim kisimlari da uzman temizledi. Seans sonrasi 2 hafta dokunmamam gerekiyormus. Bakalim.. Gelismeleri bildiririm:)))

Merhaba,
Ben ütüleme yöntemi ile lazer yaptırmak istiyorum. Florya adı geçmişti bir kaç kere forumda, gerçek soprano kullanılıyor diye. Biri özel mesajla hastaneninin adını verebilir mi?
Teşekürler..

Arkadaşlar be şişli de yeni açılan bir merkeze üye oldum. Diode lazer kullaniyorlar. 2. Seansim bitti sonuçları cok iyi. Ayrica merkez yeni açıldigindamıdir nedir cok iyi hizmet veriyor lar.

Arkadaslar merhaba, bende soprano xl cihazi ile lazer epilasyona baslamak istiyorum bayadir arastiriyorum kafam o kadar karisik ki lutfen yardim edin. Esteworld le gorustum kampanya varmis tum bacak, genital, koltukalti, yarim kol 8 seans 2150 dediler hala karar veremedim. Daha once esteworlde giden memnun olan var mi ?

Benim bir tanıdığım gitti Esteworld'e ve memnun kaldı. Ancak forumlarda okuduğumda olumsuz yorumlar görüyorum. Karar verme aşamasında ben de düşünmüştüm oraya gitmeyi ama vazgeçtim. Bir de genel olarak paket önermiyorlar, ben başka bir yerde yaptırıyorum, seans başı ücret ödüyorum.

arkadaşlar genital bölgede ağdada sanki doğum yapıyomuşum gibi hohlaya hohlaya tamamlamaktan ciğerim soldu :)

tüm vücutta jiet yapıyorum uzun zamandır ve beyaz tene koyu renk çıkıyorlar haliyle. internette bu tip lazerle 6seans tüm vücut 350TL diye satılan paketlerden gördüm sizce nasıldır? izmirde yaşıyorum bu arada.

yıllarca ağda yaptırıp tüyleri incelttikten sonra buna başlasam, seans aralarında jilet kullanıldığı için büyük risk olurdu(ya işe yaramayıp tüyleri sertleştirdiğimle kalırsam korkusu) ama şimdi nasılsa kaybedecek bir şeyim yok gibi geliyor.

ne yapmalıyım??

Merhaba ben özel mesaj atamıyorum gittiğin yerden memnun musun acaba bi de yerin bilgilerini bana mesajla atabilir misin:)

Herkese tek tek soruyorum gerçi ama kusura bakmayın gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerleri bi tıkla bana mesaj olarak ayarsanız nasıl süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…