- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
Bende bu cihazın can acıtmayan lazer olduğunu duymuştum tam onu soracaktım ama sanırım sıkıntı var.Gerçekten gidip bu cihazda epilasyon yaptıran ve iyi sonuç alan varmı?Birde bu marka dışında acıtmayan başka bir marka varmı?
Aramıza hoş geldin yeni reklamcı. Alındığına göre sen de reklamcısın. Ben de forumun bir numaralı yalancısıyım. Sevgili reklamcı, lightsheer adlı konuya yazdığım cevapta cihazın diode olduğunu ama lightsheer olup olmadığını bilmediğimi yazdım. 3 seans yaptırdım; 3. seansta çok canım yandı. Sadece canım yansa iyi, göğsümde ve sol şakağımda iz kaldı. Zaten eleman da her seansta acının artacağını söylemişti. Tekrar gittiğimde durumu anlattım eleman işten ayrılmış, özel bi hastane, hiçbir sorumluluk üstlenmedi. Lanet edip başka bir yer buldum 1.5 yıldır gidiyorum ama bitmedi. Ben burda cihaz karalaması yapmıyorum, dikkatli oku. Cihazlar hakkında hiçbir bilgim yok. Araştırıyorum. Genelde bütün cihazlar için 4-10 seansta fayda sağladığı yazılıyor tanıtımlarında ama senin gibi acemi reklamcılar bol keseden atıyorlar. Ben de 3 seansta olmayacağını yazınca; yalancı oldum, erkek oldum, baltacı oldum... Yalancı sensin güzelim, mesajımı okuyup anlamadan burda bana yalancı diyorsun. Dürüst olun biraz. Ben tecrübemi paylaşıyorum, kimseye sataştığım filan yok. 2, 3 seanta hiçbir şey belli olmaz, yazdım diye, siz bana sataştınız. Derdiniz ne sizin? Dürüstçe bu cihazla uygulama yaptığınızı, biliyorsanız artılarını eksilerini yazın, bizler de faydalanalım. Ki burda bu işi yapıp da bilgi paylaşımı yapanlar da var. Pek çok kişi onlara sorup bilgi sahibi oluyor. Siz ne yapıyorsunuz? Kızlar, Soprano diye bi cihaz varmış, çok övüyorlar, var mı yaptıran, randevu aldım yaptıracağım... 2, 3 gün sonra bi giriyorsunuz alayiş numayiş o biçim. Tecrübesini/bilgisini paylaşan insanlara da demediğinizi bırakmıyorsunuz. Cihaza bi diyeceğim yok ama size ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Moralimi bozdunuz valla.BendeBu cihazi duydum insanlar iyi seyler soyluyor. Arastiriyorum . Ama resigned adli kisi gercekten esrapet in yayimladigi gibi baska topige "LIGHTSHEER" karalama yapiyor sonra buraya gelip bu topikde bahsi gecen cihazi karaliyor. Bu cihaza girdim diyor, obur topikde de baska bir lazere girdigini soyluyor. Kusura bakma ama yaptigin terbiyesizlik. Bu forumda distributor firmalardan insanlarin oldugunada inanmam, olsa olsa bu cihazlari kulla an merkezler olabilir. Ama resigned senin yalanlarinin amacini cozemedim okuduklarimdan, ben foruma yeni uye oldum tavsiye uzerine ama seviye yerlerde.
Canım, ben bu cihaz hakkında hiçbir şey bilmiyorum, cihaz hakkında da olumsuz bir şey yazmadım. Sadece 2, 3 seansta sonuç alınamayacağını yazdım. Ben 3 seans diode marka cihazla yaptırdım. Her uygulamada acının biraz daha artacağını söylemişti eleman, 3. seansta canım gerçekten çok yandı. Nasıl yanmasın, şakağımda ve göğsümde leke kaldı, 1.5 yıl oldu geçmedi de. Şimdi yaptırdığım cihaz hiç acıtmıyor ve çok hızlı yapıyor ama tüylerden kurtulmak kolay değil. Yaptırdıktan 15 gün sonra pırıl pırıl saten gibi oluyor cildim ama 2, 2.5 ay sonra tekrar çıkıyorlar. Benim 10'u geçti seans sayısı. Belki de benim yapımdan kaynaklanıyordur, lazerin etkisi kişiden kişiye değişiyormuş zaten ama şundan emin ol 6 seansı gözden çıkarmak gerekiyor. Bir de bölgeden bölgeye de fark ediyor. Koltuk altında ve göbek bölgesinde daha çabuk sonuç alıyorsun ama göğüs ve yüz bölgesi çok dirençli oluyor. Sen eğer bu cihazı denersen, deneyimlerinden bizi de haberdar et.Bende bu cihazın can acıtmayan lazer olduğunu duymuştum tam onu soracaktım ama sanırım sıkıntı var.Gerçekten gidip bu cihazda epilasyon yaptıran ve iyi sonuç alan varmı?Birde bu marka dışında acıtmayan başka bir marka varmı?
Canım, ben bu cihaz hakkında hiçbir şey bilmiyorum, cihaz hakkında da olumsuz bir şey yazmadım. Sadece 2, 3 seansta sonuç alınamayacağını yazdım. Ben 3 seans diode marka cihazla yaptırdım. Her uygulamada acının biraz daha artacağını söylemişti eleman, 3. seansta canım gerçekten çok yandı. Nasıl yanmasın, şakağımda ve göğsümde leke kaldı, 1.5 yıl oldu geçmedi de. Şimdi yaptırdığım cihaz hiç acıtmıyor ve çok hızlı yapıyor ama tüylerden kurtulmak kolay değil. Yaptırdıktan 15 gün sonra pırıl pırıl saten gibi oluyor cildim ama 2, 2.5 ay sonra tekrar çıkıyorlar. Benim 10'u geçti seans sayısı. Belki de benim yapımdan kaynaklanıyordur, lazerin etkisi kişiden kişiye değişiyormuş zaten ama şundan emin ol 6 seansı gözden çıkarmak gerekiyor. Bir de bölgeden bölgeye de fark ediyor. Koltuk altında ve göbek bölgesinde daha çabuk sonuç alıyorsun ama göğüs ve yüz bölgesi çok dirençli oluyor. Sen eğer bu cihazı denersen, deneyimlerinden bizi de haberdar et.
Ben fotona diye bi markaya gidiyorum. Cildim çok beyaz, kıllarım yumuşak ve kahverengi ama koyu kahve. Kol altım ve göbek bölgem bitti ama tüysüz diyemem belli belirsiz var işte. Kollarım ve bacaklarım da bayağı hafifledi, yüzümde maalesef hiçbir değişiklik yok, göğüs bölgem de bayağı bi azalmıştı ama şimdi yeniden yayıldı. Burada bi doktor var, göğüs bölgene lazer yaptırma oraya iğneli yaptır yoksa tüyleri daha da kaldırır yazmıştı. Öyle de oldu. Neyse ki ben bayağı gittiğim için bana bayağı hesaplı yapıyorlar artık. 2 ayda bi gidiyorum işte. Bu lazer canımı acıtmıyor fazla da uzun sürmüyor. Yaptıracağın yeri çok iyi araştır. Cihazın iyi olması yetmiyor uygulama yapacak elemanda bitiyor iş. Ben isim yapmış özel bi hastanede 3 seans yaptırdım ama yapan eleman 18, 20 yaşlarında bir kızdı. Yüzümde ve göğsümde lazer yanığı var. Hastaneye gittiğimde, elemanı çıkardıklarını söylediler leke için kimyasal peelingle geçireceklerini söylediler ama parayla hem de 120 lira. Lazerin bir seansına 520 lira veriyorum, eleman beni yakıyor, hastane telafi edeceğine beni bi de kimyasal peelingle yolmaya çalışıyor. Çok iyi araştır çok.
Cevabın için sağol.Peki sen hangi markaya gidiyorsun?Birde yapı olarak beyaz tenlimisin kumralmı?Kıl yapın sertmi yumuşakmı?Siyahmı kahverengimi? Aslında anlatılanlara göre beyaz ten ve siyah tüyü çabuk görüyormuş lazer.Ben yapı olarak buna müsaitim fakat ilk olarak acıdan korkuyorum sonrada tekrar çıkmasından.Tekrar çıksa bile en azından eski sertlikte olmazlarsa daha yumuşak olurlarsa belki lazer sonrası kalanlarıda elimle ağdayla alırım diye düşünüyorum.İnan öyle bir lazere girdim sadece tek seansta inanılmaz canım yandı bir daha gitmedim korkumdan.Yıllardır ağda yaptırmıyordum acır diye o lazer sonrası ağdaya bile dayanır oldum.Öyle sertki inan ağdada çok acıyor.Lazer tamamen etki etmiyor anlaşılan ama en azından tüyleri bayağı zayıflatıyor değilmi?Sendeki azalma % kaç oldu?
Ben fotona diye bi markaya gidiyorum. Cildim çok beyaz, kıllarım yumuşak ve kahverengi ama koyu kahve. Kol altım ve göbek bölgem bitti ama tüysüz diyemem belli belirsiz var işte. Kollarım ve bacaklarım da bayağı hafifledi, yüzümde maalesef hiçbir değişiklik yok, göğüs bölgem de bayağı bi azalmıştı ama şimdi yeniden yayıldı. Burada bi doktor var, göğüs bölgene lazer yaptırma oraya iğneli yaptır yoksa tüyleri daha da kaldırır yazmıştı. Öyle de oldu. Neyse ki ben bayağı gittiğim için bana bayağı hesaplı yapıyorlar artık. 2 ayda bi gidiyorum işte. Bu lazer canımı acıtmıyor fazla da uzun sürmüyor. Yaptıracağın yeri çok iyi araştır. Cihazın iyi olması yetmiyor uygulama yapacak elemanda bitiyor iş. Ben isim yapmış özel bi hastanede 3 seans yaptırdım ama yapan eleman 18, 20 yaşlarında bir kızdı. Yüzümde ve göğsümde lazer yanığı var. Hastaneye gittiğimde, elemanı çıkardıklarını söylediler leke için kimyasal peelingle geçireceklerini söylediler ama parayla hem de 120 lira. Lazerin bir seansına 520 lira veriyorum, eleman beni yakıyor, hastane telafi edeceğine beni bi de kimyasal peelingle yolmaya çalışıyor. Çok iyi araştır çok.
Çok ayıp etmişler.Dava etmenden korkmaları gerekirken birde üstüne yaptıkları şeyi düzeltmek için bile para istiyorlar.Senin yerinde olsam açardım davayı kendileri uğraşırdı.Bak o zaman bir daha aynı şeyi yapıyorlarmı?Bizler sessiz kalıp Allahınızdan bulun deyip arkamızı dönüp gittiğimiz için ortalık bu hale geldi.Hakkımızı aramadıkça üzerimize biniyorlar.Hala duruyormu o lekeler? Birde seans ücretinde çok pahalıymış gerçekten.Tümünü bitene kadar 1,500 a yapanlar bile varmış.Senin gittiğin yer hem hastane hem pahalı hemde hatalı.Neresinden tutsan elinde kalıyor.Şimdi söylediğin markayada bakacağım netten.Ama aklım şu iğneliyede gitmiyor değil açıkcası.Kesin çözüm iğneli diyor herkes.Sen hiç iğneli denedinmi?
Canım, lazer yaptırırken hastanede giriş işlemi yapmıyorlar. Yapan eleman bi kağıda işlem tutarını yazıyor onu götürüp ödüyorsun, fiş de veriyorlar ama ben elime geçen fişi hemen atarım. Fişi atmamış olsaydım davacı olacaktım ama atıyorum işte. Lekelerim duruyor. Bir aydır bir leke kremi kullanıyorum-düzensiz tabii-cilt rengim açık zaten daha da açtı ama lekeye hiçbir etkisi olmadı. Kremle filan geçecek bi şey değil. Sen o tümü bitene kadar kampanyalarına da aldanma pek. O kampanyalardan mağdur olan da bayağı var burada. İğneliyi ben de düşünüyorum çok da araştırdım genelde-acısı hariç-memnun yaptıranlar ama burada iğneli yapan yer yok. İğnelide leke ihtimali yüksekmiş. Bu işi iyi yapan tecrübeli bi uzman bulmak lazım. Ben google'dan bir kaç kere araştırdım ama Ankara'da bulamadım.
Yok canım liste filan tutmuyorlar, eline bi randevu kartı veriyorlar bir daha ki seans için o kadar. Onu da 20-25 gün sonraya veriyorlar. Burda sağolsun bi doktor var, onun yazılarını okuyunca uyandım artık. Lazerde seans arası 2 ay olması gerekiyormuş. Eşinin akrabası kaç seansta %70 inden kurtulmuş acaba? Eğer deneyimli eleman olursa leke olmaz tabi de ama acemisi olursa mayın tarlasına benzetiyormuş yaptığı yeri. 5, 6 ay önce yaptıran biriyle mesajlaşmıştım da o öyle yazmıştı. Eğer bulursan iyi bi yer benim de haberim olsun.Eşiminde bu fiş atma huyu yüzünden kazıklandığımız marketlere ürün iadesi yapamıyoruz yada bozuk bir şeyi veremiyoruz.Artık dikkat ediyormu hayır yinede aynı huy devam ediyor.Bende aksine fişleri tutarım cüzdanımda ne zaman rahatsız olurum hepsini yırtar atarım.Aslında hastanelerin lazer işleminde neden kayıt yapmadıklarını anlayamadım.Belli bir müşteri listesi takibi falan tutulmuyormu acaba?
İğneli lazeri bende ankarada araştırıyorum.İyi yapan bir yerin adını duyarsam bakacağım.Ama leke bıraktığından haberim yoktu doğrusu.Eşimin akrabasıda iğneli lazerle %70 inden kurtulmuş hiç lekeden bahsetmedi...
Yok canım liste filan tutmuyorlar, eline bi randevu kartı veriyorlar bir daha ki seans için o kadar. Onu da 20-25 gün sonraya veriyorlar. Burda sağolsun bi doktor var, onun yazılarını okuyunca uyandım artık. Lazerde seans arası 2 ay olması gerekiyormuş. Eşinin akrabası kaç seansta %70 inden kurtulmuş acaba? Eğer deneyimli eleman olursa leke olmaz tabi de ama acemisi olursa mayın tarlasına benzetiyormuş yaptığı yeri. 5, 6 ay önce yaptıran biriyle mesajlaşmıştım da o öyle yazmıştı. Eğer bulursan iyi bi yer benim de haberim olsun.
Şimdi gittiğim yerde de aynı düzen. lazer işlemi için kayıt yapmıyorlar. lazer işleminin hastane dışı yerlerde de yapılmasına izin verilmiyormuş artık. haberini bekleyeceğim.Çok basit bir sistemmiş demekki kayıt yok düzen yok.Neyseki kurtulmuşsun ordan.Görüşünce sorcam canım nerde ne kadara yaptırmış ve kaç seans sürmüş diye.Ondan bilgi alıp haber veririm sanda.Eğer kendim iyi bir yer bulurda memnun olursam onuda yazarım.Kurtulalım inş. şunlardan...
ben bunla alt bacaklarima ve genitale yaptirdim sonuclari yazacagim
meraba ;
ben eylül ayından lazere gidiyorum 5 seans gittim haftaya 6 olacak .5 seansın 4 ünde sopranoya 1 seans ta Quantum a girdim ama bidaha da Quantuma girmem çok canım yandı ve hafif yanıklar oluştu çok hafif izler kaldı(geçeceğini söylüyolar)
Sopranodan çok memnunum canımı yakmıyor şuana kadar bir sıkıntı yok tüylerimde azalma var hatta 1 ay olacak gideli ve daha çıkmadılar ama tamamen bitermi bilmiyorum orada çalışan kadın 3 yıl önce biten ve hala çıkmayan müşterileri olduğunu söyledi.ben paket aldım yani tüm vücut ve süresiz sonuçta bitmezse yıllar sonra bile gidip tekrar yaptırabiliyorum kılların bitmemesi onlarında aleyhine olur.
tamamen bitmese bile çok çok azalacağı kesin bi de kıl dönmeleri siyah siyah olan nokta gibi izlerden de kurtuluyorum en çok ona seviniyorum.
umarım bilgilerim faydalı olur.
nokta nokta oluşan izlerden bahsetmişssin,, bnde de batıklardan dolayı oluşan kahverengi lekeler var hep oynadım durdum sonundada bacaklarım nokta nokta leke oldu,, lazere gidiyrum alexans bilmemne
bu lekeler lazer uygulandığında geçiyormu demeye çalıştın? yoksa artık batıklarım olmuyormu demeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?