Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

ütüleme epilasyon teknolojisi sadece alma lasers cihazlarında mevcut, ben çok araştırdım başlamadan önce, Soprano XL, Spa ACCORD, Harmony XL ve Spa SHR (ipl). Drsocco, kıllar traş ediliyor seans öncesi dolayısı ile yüzey değil kökleri yanıyor, seans sonrası kızarmaları gördüğü gibi cımbızla çektiğımde kıllar kökleriyle elime bile geldi. O yüzden bu cihaza 2 kere girmiş biri olarak ütüleme epilasyon teknolojisini bir devrim olarak burdan tavsiye ederim.

merhabalar, memnun musunuz soprano xl'den? nasıl gidiyor seanslarınız, etkisini gördünüz mü? teşekkürler

lmaz:lmaz:lmaz:

arkadaşlar soprano cihazını etilerde bir merkez kullanıyor ve şuanda kampanyada tümvucut 1.500 tl bitiş garantisi veriyor ben gitmeyi düşünüyorum inşallah sonuç alırım

Ben Mersin Yenişehir Hastanesinde girdim Soprano XL cihazına, yeni ütüleme epilasyon teknoloji cihazındanmış bu soprano xl inanılmaz acısız, tavsiye ederim.

Konuyu bu cihazı kullanan birilerinin açtığı nasıl da belli. Ben de ütüleme yöntemiyle epilasyon yaptırıyorum, 11. seansım ama bitmedi.

Konuyu bu cihazı kullanan birilerinin açtığı nasıl da belli. Ben de ütüleme yöntemiyle epilasyon yaptırıyorum, 11. seansım ama bitmedi.

Ben ilk seansimi yaptirdim sonuclar harika, sen sonuc alamamissin da nerede yaptirdin acaba? Bu arada arada reklam yapanlar olmus gercekten ama ben cok arastirdim bu cihazdan bayanlar memnun iyi okuyun yorumlari. Reklamlari yok edin ama karalama da yapmayin.

İlk seansta hiçbir şey belli olmaz canım. Ben de ilk zamanlar yaptırınca, tamam, bitti bu iş diyordum ama bitmiyor. 2 ay sonra tüyler yeniden çıkıyor. Geçen cumartesi yaptırdım eleman tüylerin yayıldığını söyledi. Benim tüyler işi inada bindirdi heralde. Belki benimki genetik bir sorundur. Ben ömür boyu kurtulabileceğimi de zannetmiyorum. Yakınlarda bir yerde iğneli olsa, bi de onu deneyeceğim ama yok.

Bu topic soprano xl cihazına girenlerin yada girmek isteyenlerin paylaşımı için açılmış bir topic, benim yazdığı yoruma cevap olarak sende bu sisteme girdiğini yaznıssın ama 6/1/2011 tarihinde başka bir lazer cihazının topiğinin altına yine başka bir lazer cihazına girdiğini ve memnun olmadığını yazmıssın, yani burdan belli oluyor ki sen buradaki soprano xl cihazına hiç girmeden sadece forumu ve topiki baltalamak adına yazılar yazıyorsun senin o foruma yazdığın yazıyı tesadüfen gördüm forumda ve buraya ekledim. Ayıp yaptığın forumu baltalama burada.

6 OCAKTA YAZDIGIN YAZI,
"Ben 3 seans diode lazer yaptırdım light sheer mi, değil mi, onu bilemeyeceğim ama 3. seansta eleman beni bangır bangır bağırttı. Bağrılmayacak gibi değildi ama yüzemde ve göğsümde lekeler kaldı, resmen beni yakmış. Acı eşiğim de yüksektir benim. Her seansta acının biraz daha artacağını söylemişti. Çok da pahalıydı yüzle göğüse geçen yıl 520 tl vermiştim. Yandığıma mı yanayım parama mı yanayım, bi faydasını da göremedim. 10'u geçti fotana adında bi lazere gidiyorum bana mısın demiyor benim tüyler? Kurtulamayacağım bu tüylerden."

Ben ilk önce diode lazerle başladım yaklaşık 2 yıl önce, 3 seans yaptırdım. Bu lazerle ilgili bir konuya cevap yazdım. 1.5 yıldır da başka bir cihazla yaptırıyorum. Geçen cumartesi 11. seansımı yaptırdım, kurtulmak şöyle dursun tüyler daha da yayıldı. Bu benim sorunum, sorunumla ilgili burada bilgi paylaşımı yapıyorum. Sen ve senin gibi distribütörler burada ha babam de babam distribütörlüğünü yaptıkları ürünlerin reklamını yaparak insanları kandırıyorlar. Niye başka konularda bir şey yazmıyor da sürekli bu konuda "bir seans yaptırdım şu kadarı gittti, 3. seansta kıllar bitti" diye yazıyorsun. Asıl ayıp yapan sensin. Ha, bu arada reklam yapmayı da beceremiyorsun; biraz destekli yaz da inanmış gibi filan oluverelim.

Son düzenleme:

sen bu foruma belli başlı cihazları karalamak için gelmişsin hatta belliki kadın bile değilsin, benim işim olmaz burada reklamla, ayrıca burada pazarlama yapacak kadar aciz olan firma elemanı varmi merak ederim ? belki o sensindir ama bu foruma karalama yapmak için girme, biz "gerçek" kadınlar burada epilasyon konuşuyoruz, bak seni rezil ettim yukarıda tekrar oku. Yalanın ortaya çıktı

Bu foruma gelenler tecrübelerini paylaşmak için geliyor ama senin gibi bazı uyanık geçinenler ürünlerini pazarlamak için geliyor. Pazarlamacı olduğun tepkilerinden belli, olmasan bu kadar üzerine alınmazsın. 3 seansta hiçbir cihazdan sonuç alınamaz yazdım diye nasıl da saldırıyorsun aciz firma elemanı! Benim yalanım yok sen kendini rezil ediyorsun, okuduklarını da anlayamıyorsun, yazık. Faydalı olacaksan doğru dürüst şeyler yaz, ürün reklamı yapma! Başka konularda da yaz pazarlamacı değilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…