- 2 Ekim 2013
- 91
- 7
- 98
- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
Papatya, ben Ankara'ya gidiyorum. Orada başlamıştım. 8 aydır İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul'da güvenebileceğim yer var mı bilmediğimden ve Ankara'da gittiğim yerden çok memnun kaldığımdan hala oraya gidiyorum. 2 ayda bir haftasonu için atlayıp lazer yaptırıp geliyorum :)
tüm vücut hangi bölgeler acaba?
merhaba, eğer bana sorduysanız, koltukaltı+komple bacak+genital
evt teşekkrlr.. tüm bölge diyrlr da bend eöyle tahmn etmştm..3 bölge içinmş sadece..peki sizce soprano mu alex mi ? siz yapırdınz mı
evt teşekkrlr.. tüm bölge diyrlr da bend eöyle tahmn etmştm..3 bölge içinmş sadece..peki sizce soprano mu alex mi ? siz yapırdınz mı
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün izmir su hospitala gittim görüşme için. eskiden özel izmir hastanesinde bulunan güzellik merkezi buraya taşınmış. bi deneme yaptık, acısından çok korkuyordum, korktuğum kadar acımadı. tüm vücut 8 seans 1800 dediler. ben güvendim buraya, çünkü kız kendine de yapmış, kendine yaptığına göre bir kandırmaca yok diye düşünüyorum. soprano xl ile tüylerden tamamen kurtulan var mı bana cevap verebilecek olan?
Merhaba,
Ben ütüleme yöntemi ile lazer yaptırmak istiyorum. Florya adı geçmişti bir kaç kere forumda, gerçek soprano kullanılıyor diye. Biri özel mesajla hastaneninin adını verebilir mi?
Teşekürler..
arkadaşlar genital bölgede ağdada sanki doğum yapıyomuşum gibi hohlaya hohlaya tamamlamaktan ciğerim soldu :)
tüm vücutta jiet yapıyorum uzun zamandır ve beyaz tene koyu renk çıkıyorlar haliyle. internette bu tip lazerle 6seans tüm vücut 350TL diye satılan paketlerden gördüm sizce nasıldır? izmirde yaşıyorum bu arada.
yıllarca ağda yaptırıp tüyleri incelttikten sonra buna başlasam, seans aralarında jilet kullanıldığı için büyük risk olurdu(ya işe yaramayıp tüyleri sertleştirdiğimle kalırsam korkusu) ama şimdi nasılsa kaybedecek bir şeyim yok gibi geliyor.
ne yapmalıyım??
Herkese tek tek soruyorum gerçi ama kusura bakmayın gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerleri bi tıkla bana mesaj olarak ayarsanız nasıl süper olur
slm ben gidiyorum epilasyone ve çok memnunum özel bi hastane izmir kahramanlarda soprano xl cihaz ve cok memnunum tavsiye ederim yapan hemşirelerde çok iyiler...
Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını
Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?