Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

merhaba hanımlar. ben de bu konudaki tecrübemi paylaşayım. ben Bodrum'da soprano xl cihazı kullanan bir yerde başladım. uzun araştırmalarım sonucu en yeni teknoloji ve en etkili cihaz olduğu için daha pahalı olmasına rağmen bunu tercih ettim. ben komple vücut bitene kadar 3.500TL 9 taksit ödedim.sonradan öğrendiğim kadarıyla bazen kampanyalar oluyormuş ama bana denk gelmedi.sağlık olsun :) ütüleme epilasyon ağrısız deniyor ama anlık da olsa yerimden sıçradığım zamanlar oldu. çok küçük iğne batıyormuş hissi veriyor kıl köklerinin yoğun olduğu yerlerde.ama asla dayanılmayacak bir ağrı değil.ağda ile mukayese bile edilemez.benim ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen ben katlanabildim. tabi kökler zayıfladığı için bir sonraki seans hep daha acısız olacakmış. 7 ila 21 gün arası dökülmeler olacak dediler. % 70 i döküldü gerçekten. 8 hafta seans araları.cildi tahrişten korumamız gerekiyor. güneş gören yerlerimize en az 30 faktör koruyucu kullanmamız gerekiyor ve 2 saatten fazla dışarıda kalacaksak yenilememiz gerekiyor. umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.sevgiler...

Merhaba ist nerde yaptırdınız ve hala memnun musun:)

Ben bacaklarımdaki batık ve küçük kırmızılıklardan şikayetçi olduğum için lazere başladım. İzmir'de bir poliklinikte 5 Seans alexandrite'a gittim (hem alexandrite hem diod karışımı bir makineydi) evet tüylerde incelme oldu ama bacaklarım hala kırmızı kırmızı.
İş böyle olunca da farklı aletlere yöneldim. Sopranoyu duyunca bir de onu denemeye karar verdim. İlk seansıma bir hafta önce girdim şunu söyleyeyim; bende soğutucu başlıklı alex kullanılıyordu ve canım da pek yanmıyordu acı eşiği düşük bir insan değilim ama soprano çok canımı sıktı. Kadın elindeki başlıkla sürekli aşağı yukarı bastıra bastıra sürtüyor ve işlem süresi bayağı da uzun.
Nedense yararlı olamayacağı fikrine kapıldım tüylerde bir değişiklik gözükmüyor hatta sinirden dizimin üstündekileri yoldum. Anlamadığım nokta şu madem soprano ince tüylerde yararlı niye traş bıçağı yapıp gelmemizi söylüyorlar? Tüylerin işlem esnasında ciltte olmaması gerekiyormuş e o halde neden sir ya da epilatör kullanamıyoruz? Traş bıçağı inceleri de kalınlaştırıyor sonuçta. Bir de ilk seansla karar vermemem gerektiğini söylediler. Kaç seansta vereceğim peki? Sonuçta tüm bacak 500 liraya yapılıyor. Alexte tüylerde azalma olduğu için 150ye inmişti fiyatı. Üstelik soprano da kontrol seansı da yok. Hangisine devam edeceğim konusunda çok kararsızım.

ben de bugün bu cihazla epilasyona başladım
göbek çene ve koltuk altı
koltuk altının alt bölgeleri çok acıdı ki normalde dayanıklıyımdır
ilerleyen zamanlarda yazarım gelişmeleri

dökülmeler dün başladı
aslında tamda dökülme sayılmaz
ben çekince hemen ele geliyor

diode angel diye bir cihaz duydunuz mu bizimde gideceğimiz yerde bu isimde bir cihaz var ama nette bulamadık bilenler varsa yardım edebilir mi

dün 2.seansıma gittim
evet acı hala duyuyorum niyeyse
ama epilasyon öncesi uzman kadın kol altımdaki tüyleri görünce şaşırdı bu sonucu 4. seans sonrası görüyoruz genelde dedi, çok azalmşlar ilk seansa göre
çenedeki kıl olanlar kıl olarak çıkmadı, tüy olarak çıktılar ama eskiye göre daha uzun görünüyorlar ya da inceldiği için ben öyle sanıyorum

Arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim;

Öncelikle Türkiye'de ki bir çok hatta %90 güzellik merkezlerinin epilasyon cihazları demo cihazlardır,bundan mütevellit bir çok seans gel git sonucu kıl kökleri bitmiyor,ölmüyor..

Orijinal cihazların fiyatları epeyce bir yüksek,250-300 bin tl fiyatlardan başlıyor,hâl böyleyken epilasyon merkezlerinin çoğu çok daha ucuz maliyeti olan (ipl,alex,soprano) demo versiyonlarını kullanıyor..

Orijinal cihazlarla max 1 bilemediniz 2 yıl epilasyon programları ile kıl sorununun ortadan kalkması gerekli fakat 6 ay 1 yıl düzenli epilasyondan sonra bile ister istemez belli bir süre aralık verdiğiniz de kıllanmanın tekrar devam ettiğini hatta yer yer kıl çıkmayan yerlerde de tüylerin kıla dönerek tabiri caizse olur olmadık bir çok yer de kılların çıktığını gözlemlersiniz..

Bunun en büyük sebeplerinden biri demo cihazlar ile yapılan atışlar olduğu gibi iş bilmez eller de olur olmadık her yere yapılan atışlar,tüyleri de uyararak yok edip kıl olarak kök hücresiyle geri dönüşüne sebebiyet veriyor..

Bir çok yere de sorduğunuz da alacağınız cevap;demo cihaz kullanmıyoruz,derler fakat %90 yalan söyler hatta daha da fazlası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…