• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soprano ice & alexandrite yardım edin lütfen

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
Merhaba,
Özel bir hastane ile görüştüm. soprano ice ve alexandrite aletlerini kullanıyorlarmış. sizce hangisini tercih etmeliyim? tüm vücut yaptıracağım ve kıllarım ve ten rengim ortalama sayılır. Bi de 7 seans 2000 lira fiyat nasıl sizce?

Fiyat gayet iyi. Hemen başla. Eğer koltukaltı bacak ve genital kalın ise önce alex le 3-4 seans yaptır geri kalanını sopranı ice ile devam ettir. Çünkü alex tüyleri incelttikten sonra artık görmez.
Yüzüne de soprano ice dan başkasını değirme.

Ben bacak ve koltuk altıma 6 seans 1.300 veriyorum ki bu sonradan zamlandı. Ben kampanyadan yararlanmıştım. Ben direk soprano ice ile başladım bacak ve kotuk altına. Eğer dökülme az olursa alex e geçicem aynı klinikte.

Fiyat gayet iyi. Hemen başla. Eğer koltukaltı bacak ve genital kalın ise önce alex le 3-4 seans yaptır geri kalanını sopranı ice ile devam ettir. Çünkü alex tüyleri incelttikten sonra artık görmez.
Yüzüne de soprano ice dan başkasını değirme.

Ben bacak ve koltuk altıma 6 seans 1.300 veriyorum ki bu sonradan zamlandı. Ben kampanyadan yararlanmıştım. Ben direk soprano ice ile başladım bacak ve kotuk altına. Eğer dökülme az olursa alex e geçicem aynı klinikte.
cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. cesaret verdiniz bana

Back