• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

Bir de ben koltuk altı kesisi ile ameliyat oldum, merak edenler varsa soruları cevaplayabilirim, tavsiye ederim.

Hangi Dr a oldun canım ben hep koltuk altı istiyordum iz konusunda takıntılı olduğum için ama bizzat Ameliyat yapan Dr risklerini anlattı ve yeni olan bir olayı anlattı seni korkutmak istemem.. ben Ahmet Karacalar a sordum ücreti cok yuksek geldi bana ama meme ucu da çok güzel nerdeyse iz kalmadı

Yok arkadaşım tek meme büyütme yaptırdı. Zaten doktorlar kombine oldumu baya bi indirim yapıyorlar.
Bende çoğu doktor dikleştirme tavsiye etti. Artık canlı gördüklerinde hangi kararı kılarlar bilemem. Bizim işimiz zor, yanlız maillerle fotolarla bağlantı kurabiliyoruz. Malesef kafamıza göre görüşmelere gidip fikir alamıyoruz.

Ama hala bi damla protezli arkadaş bulamadım.
Bi de foto bana yollar mısın canım dikleştirme gerek yoktur bence aşırı şeylerde yapıyorlar yada sadece meme ucundan toplama oluyor böylece iz siz yapıyorlar.. damla avalonod vardı bi konuş istersen

benimde hemen hemen doku yok sayilir doktorum kas alti damla koyucak!!!! bu ne isdir. sizde olmazmi diosunuz ? tekrar görüssemi amrliyattan önce ??? :/

Bana da damla koyalım demişler di Şişli etfalde ama o asistan dı. Eser Aydoğdu damla olmaz çünkü zaten dokun az üst tarafı hiç yok demişti öyle zaten yok ast tarafta bir şey bu yüzden yuvarlak yapalım dekolte oluşsun biraz dedi Hasan Bey zaten yuvarlak yapıyor dönme riskine karşı. . Dönüyormuş malesef bana Dr kendi söyledi yaptım dört ay önce döndü dedi. Belki de o koltuk altı oldugu içindir. Cep büyük oluyormuş o zaman.
. Dr unuza güveniyorsanız sorun yok bence ama çoğunluk yuvarlak yapıyor

Hangi Dr a oldun canım ben hep koltuk altı istiyordum iz konusunda takıntılı olduğum için ama bizzat Ameliyat yapan Dr risklerini anlattı ve yeni olan bir olayı anlattı seni korkutmak istemem.. ben Ahmet Karacalar a sordum ücreti cok yuksek geldi bana ama meme ucu da çok güzel nerdeyse iz kalmadı

ben boluda oldum canım,, ya aslına bakarsan her doktor için kendi yöntemi en risksiz... Koltukaltı zor bir yöntem, endoskopik bir yöntem sonuçta, sıkıntı oluyor olabilir ama memeucu için de riskler anlatılıyor, dediğim gibi her doktor için farklı farklı durumlar.. Şu an bi problemim yok inşallah da olmaz ilerde hiçbirimizin.. Memeucu zaten izi oldukça kapatabilecek bir yer..

kızlar bir bakın ben bu hafta regl olmayı beklıyorum haftaya persembe amelıyat var sorun olurmu ki?

Su an durumun nasıl ağrı sızı hareket kısıtlılıgı yatıp kalkman problemli mi? Ben çalışıyorum ne kadar izin almam gerek sence ?
Benim farklı bi sürecim oldu hiç ağrım olmadı sadece iki gün kalkarken destek aldım. Perşembe ameliyat oldum pazar günü pazar gittim çalışıyor olsam piresi başlardım. Dr bu durumun bana özel olduğunu söyledi herkes de böyle olmayabilirmiş şu an sırt üstü yatmak zor geliyor sırtım ağrıyor ve hareketsiz yatmaktan tutuluyorum kas gevşetici içsem faydasını görürüm. Bence hafta sonları ile toplam da 7 gün izin alsan tamamen normal hayatına dönersin..

Kızlar benim ezelden beri geçmeyen sırt ağrılarım var zaten romatizma sebepli. Şimdi sabit yattığım için iyice tutuluyordum sabah canım acıyordu dün aklıma romatizma ilacımı içmek geldi içtim sabah çok rahattım silikon yüzüne değil romatizmadan mış meğer niye daha önce içmediysem bilmiyorum :D

Kızlar benim ezelden beri geçmeyen sırt ağrılarım var zaten romatizma sebepli. Şimdi sabit yattığım için iyice tutuluyordum sabah canım acıyordu dün aklıma romatizma ilacımı içmek geldi içtim sabah çok rahattım silikon yüzüne değil romatizmadan mış meğer niye daha önce içmediysem bilmiyorum :D
:KK71:İnşallah ameliyat sürecim senin ki gibi geçer kız maşallah:KK49:

Benim farklı bi sürecim çekmedim iç ağrım olmadı sadece iki gün kalkarken destek aldım. Perşembe ameliyat oldum pazar günü pazar gittim çalışıyor olsam piresi başlardım. Dr bu durumun bana özel olduğunu söyledi herkes de böyle olmayabilirmiş şu an sırt üstü yatmak zor geliyor sırtım ağrıyor ve hareketsiz yatmaktan tutuluyorum kas gevşetici içsem faydasını görürüm. Bence hafta sonları ile toplam da 7 gün izin alsan tamamen normal hayatına dönersin..
Benim bahsettiğim arkadaşta aynı gün akşama bara gitmiş, doğru dürüst sancı çekmedim diyordu. Acama Hasan beyin marefetindenmi acaba? Maşallah diyelim, nazar değmesin.

Peki nekadar sırtüstü yatman gerekirmiş?

Benim bahsettiğim arkadaşta aynı gün akşama bara gitmiş, doğru dürüst sancı çekmedim diyordu. Acama Hasan beyin marefetindenmi acaba? Maşallah diyelim, nazar değmesin.

Peki nekadar sırtüstü yatman gerekirmiş?

Bana ameliyattan sonra yastığa sarılarak yan yatabilirsin dediler ama ben cesaret edemiyorum bu gece biraz yattım yan yatıyorum ama psikolojik olarak sırt üstü ne dönüyorum... o arkadaş ın maşallahı varmış bara gidemezdim sanırım gitsem bile anca sallanırdım kollar yukarı kalkmıyo, çünkü ancak tamamen düz oldular... bence Hasan Beyin mahareti o tevazu gösterdi senin bünye nden kaynaklı demişti...

Bana ameliyattan sonra yastığa sarılarak yan yatabilirsin dediler ama ben cesaret edemiyorum bu gece biraz yattım yan yatıyorum ama psikolojik olarak sırt üstü ne dönüyorum... o arkadaş ın maşallahı varmış bara gidemezdim sanırım gitsem bile anca sallanırdım kollar yukarı kalkmıyo, çünkü ancak tamamen düz oldular... bence Hasan Beyin mahareti o tevazu gösterdi senin bünye nden kaynaklı demişti...

Ben 3 haftadan sonra yan yatabildim. Vücut sana söylüyor zaten yatabileceğin zaman gelince.. :)

Ben 3 haftadan sonra yan yatabildim. Vücut sana söylüyor zaten yatabileceğin zaman gelince.. :)

Benim ki henüz bir şey demiyor gibi :D alışık değilim meme varlığına yan yatınca memeler aşağı ağırlık veriyor :D bi garip oluyorum sarkacak gibi düzeliyorum hemen :)

Benim ki henüz bir şey demiyor gibi :D alışık değilim meme varlığına yan yatınca memeler aşağı ağırlık veriyor :D bi garip oluyorum sarkacak gibi düzeliyorum hemen :)

Aynen başta öyle oluyor, yan dönünce üstte kalan meme ağır geliyor :KK48: Aslında ağır gelmiyor da başka sebepten öyle hissediyoruz bence, çünkü sonradan hiç öyle olmuyor. Ben artık deli gibi yatıyorum ya.. Yüzüstü yatıyorum genelde acaba şekil bozukluğu olur mu merak ediyorum.

Aynen başta öyle oluyor, yan dönünce üstte kalan meme ağır geliyor :KK48: Aslında ağır gelmiyor da başka sebepten öyle hissediyoruz bence, çünkü sonradan hiç öyle olmuyor. Ben artık deli gibi yatıyorum ya.. Yüzüstü yatıyorum genelde acaba şekil bozukluğu olur mu merak ediyorum.
Normalde unuttum bile ameliyat ı gün içinde.. ama yatarken hissettiriyo dediğin gibi tuhaf bir duygu.. ben normalde de yüzüstü pek yatmam.. bence bizrahatsızlık duymuyorsan sorun olmaz Dr un bişey dedi mi

Back
X