• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

canım geçmiş olsun .... taş olayı çok fena ...çeken bilir.... bizde yaşadık yaptığımız bir kaç uygulama var paylaşmak istedim seninle umarım yardımcı olur....
avakado ağacının yaprağını kaynatıp iç tatlım.... düşürmeye faydalıymış... sıcak su da otur ve içebiliyorsan bira iç canım... bizim bir ara denemediğimiz birşey kalmadı...kim ne söylediyse denedik... umarım biraz olsun işine yarar..
bugun ses dalgasıyla taşım kırılacaktı uygun goruşmedı taşın oldugu yer alltan mecbur amelıyat kararı alındı cunkı bekleyecek durumum yokmuş anestesı ıcın bır suru tahlıl oldum yarın sonuçlar çıkıp amelıyat tarıhı alınacak haftaya olacak narkoz yıyecegım yani :/bu şartlarda benım meme amelıyatı ekim ayına kaldı .. bayramdan sonra hemen olacağım onca sene bekledim artık bır ay daha beklerım.. tavsıyen ıcın ayrıca tşk ederim ama benım taş inatçı yapıştı kanala çıkmıyor :/

kankim yıne araştırmalardasın meme fotoğrafları filan :) oldun artık bırak bız bakalım dermişim :))
505 cc koymuşlar merak ettim ne kadar diye büyük ama abest değil zaten zayıf bir arkadaş değil onun beden ine iyi olmuş :) 505 cc dile kolay :rolleyes:

bugun ses dalgasıyla taşım kırılacaktı uygun goruşmedı taşın oldugu yer alltan mecbur amelıyat kararı alındı cunkı bekleyecek durumum yokmuş anestesı ıcın bır suru tahlıl oldum yarın sonuçlar çıkıp amelıyat tarıhı alınacak haftaya olacak narkoz yıyecegım yani :/bu şartlarda benım meme amelıyatı ekim ayına kaldı .. bayramdan sonra hemen olacağım onca sene bekledim artık bır ay daha beklerım.. tavsıyen ıcın ayrıca tşk ederim ama benım taş inatçı yapıştı kanala çıkmıyor :/
Canım benimm sıkma canını şurada ekim ayına ne kaldı kiii :) Her şey güzel olacak lütfen meraklanma

Sağol cnm Hüseyin kandulu doktorum bir kaç yıldır sizleri burdan takip ediyordum en sonunda karar verdim :) benim meme dokum olduğundan kas üstü meme başı kesisi olucak 1.73boyum var 60 kiloyum bana kaç cc uygun olur acaba ?
Bunu ben bilemem canım doktoruna ne istediğini tam olarak anlatırsan beklentini karşılar ameliyat oluyorsun sonuçta olmuşken tam olsun :D Gögüs kafesine göre 300 325 olur bence dokun varsa 275 bile olur

Bunu ben bilemem canım doktoruna ne istediğini tam olarak anlatırsan beklentini karşılar ameliyat oluyorsun sonuçta olmuşken tam olsun :D Gögüs kafesine göre 300 325 olur bence dokun varsa 275 bile olur
Doktor250 cc düşünüyorum dedi bana küçük gibi geldi sanki doğal olsun dedim acaba ondan mı :)

Doktor250 cc düşünüyorum dedi bana küçük gibi geldi sanki doğal olsun dedim acaba ondan mı :)
Doğal olsun deme ne kadar oluyorsa de sonuçta maddi manevi bi zahmet çekiyorsun yapıldığına değsin sütyensiz durabileyim de. Sonuçta meme dokun var ve kas üstü o yüzden küçük cc ler iyi sonuç veriyor bizim Kas altı ve Kas örtüyor biraz silikon u. Hiçbir doktor yapay sonuç elde etmek istemez zaten.

Back