- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Aldım cnm seni izlemeye hayırlı olsun seninkide ya ben konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcım sitenin işleyişini çözemedim bir türlüaynu gün oluyoruz demek..izlemeye alalim birbirimizi istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldım cnm seni izlemeye hayırlı olsun seninkide ya ben konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcım sitenin işleyişini çözemedim bir türlüaynu gün oluyoruz demek..izlemeye alalim birbirimizi istersen
Benim belim ince doktor üstün kaba durur dedi aklım karıştı aynı zamanda yüzüme yağ dolgusu yapılacak arzum yaptırmış sanırım memnunmu görüleniniz varmıboyun ve kılon var canım 300 de aşağı ınme ..
Bende göremiyorum..seni de izleme alayim... ne sacma birsey bu yaa
Kızlar bir hafta oldu günlerdir çok çok daha iyiyim gezip tozuyorum yarın kontrolum var belki bandajlar açılır
Çalışıyor olsaydım ayın 8 inde çalışabilir durumdaydım ama evdeyim çalışmıyorum
Maşallah sana darısı başıma artıkKızlar bir hafta oldu günlerdir çok çok daha iyiyim gezip tozuyorum yarın kontrolum var belki bandajlar açılır
Bende aldim seni izlemeye.bkokos85 .!.:
Aldım cnm seni izlemeye hayırlı olsun seninkide ya ben konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcım sitenin işleyişini çözemedim bir türlü
maasallah cok sevindim canim iyi olmana..sira bana geliyor deseneKızlar bir hafta oldu günlerdir çok çok daha iyiyim gezip tozuyorum yarın kontrolum var belki bandajlar açılır
canim konu acmasini ben biliyorum ama siteye girmeye pek zamanim olmuyor..konuya cevaplar gelincede devamli bakilmasi lazim sanirim yoksa ayip olur arkadaslara
Aldım cnm seni izlemeye hayırlı olsun seninkide ya ben konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcım sitenin işleyişini çözemedim bir türlü
Maşallah nazar değmesin
Bende aldim seni izlemeye.b
maasallah cok sevindim canim iyi olmana..sira bana geliyor desene
Teşekkür ederim kızlarBende aldim seni izlemeye.b
maasallah cok sevindim canim iyi olmana..sira bana geliyor desene
Yazdıklarınızı çok heyecanla takip ettim. Geçmiş olsun, ne güzel, herşeyi atlattın maşallah bizdede bu ilermeden sürekli bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben 25 mesajmı atmam gerekiyor, sanki öyle bişeyler okumuştum, resimleri görebilmem için. Pek anlayamadım, yardımcı olurmusun?Bandajlarım açıldı artık duş alabileceğim güzel bir haber dikişlerim çok iyiymiş ben göremedim hala :) Hasan Beye teşekkür ettim bu kadar ağrısız sorunsuz bi ameliyat için bu seninle alakalı herkes te böyle olmaz dedi çok iyi gördüğünü söyledi yine de zorlama kendini dedi Allahım nasıl tatlı bi insan
Canım fotoğraflarını görmek istediğin kişiyi izlemeye al,karşı taraf da seni izlemeye aldığında fotoğrafları görebilirsinYazdıklarınızı çok heyecanla takip ettim. Geçmiş olsun, ne güzel, herşeyi atlattın maşallah bizdede bu ilermeden sürekli bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben 25 mesajmı atmam gerekiyor, sanki öyle bişeyler okumuştum, resimleri görebilmem için. Pek anlayamadım, yardımcı olurmusun?
Canım beni izlemeye almıştın zaten bende seni benim fotolar o görüyorsun diğerlerini de öyle yap. Doku yoksa damla olmuyor birde bana göre riskli damla yuvarlak top top durmuyor zaten hafif sarkma varsa ya da sen öyle adlandırıyonsun belki sadece diriliği kaybolup saldı meme ucu yere mi bakıyor karşıyamı o önemli meme ucu en iyi iz saklayan bi yer ben çok memnunum..Mesela kimin anatomik kimin yuvarlak bilebilsem, izlemeye alacamda.....
Mesela kimin anatomik kimin yuvarlak bilebilsem, izlemeye alacamda.....
Arkadaşlar K.K. yeniyim. Bir çok topikleri okudum, bu topiktekileri çok samimi ve bilgili buldum.
Sizin tecrübelerinizden yararlanabilirmiyim?
Meme ucundaki dikiş izi belli bi şekilde kalıyormu? Dikiş ipleri kendindenmi düşüyor? Bir derece sarkıklıkta illa dikleşzirme gerekirmi sizce, silikon bu sarkıklığı toparlamıyormu zaten?
Hasan bey çok zam yapmış ya, moralim çok bozuldu, arkadaşım geçen sene yaptırdı, 2.000 tl farklı fiyat istediler. Bense çok ümitlenmiştim.
Yok arkadaşım tek meme büyütme yaptırdı. Zaten doktorlar kombine oldumu baya bi indirim yapıyorlar.Canım beni izlemeye almıştın zaten bende seni benim fotolar o görüyorsun diğerlerini de öyle yap. Doku yoksa damla olmuyor birde bana göre riskli damla yuvarlak top top durmuyor zaten hafif sarkma varsa ya da sen öyle adlandırıyonsun belki sadece diriliği kaybolup saldı meme ucu yere mi bakıyor karşıyamı o önemli meme ucu en iyi iz saklayan bi yer ben çok memnunum..
Bi tek meme büyütme değil ama senin ki o da var arkadaşın da mı kombine ameliyat olmuştu
Canım beni izlemeye almıştın zaten bende seni benim fotolar o görüyorsun diğerlerini de öyle yap. Doku yoksa damla olmuyor birde bana göre riskli damla yuvarlak top top durmuyor zaten hafif sarkma varsa ya da sen öyle adlandırıyonsun belki sadece diriliği kaybolup saldı meme ucu yere mi bakıyor karşıyamı o önemli meme ucu en iyi iz saklayan bi yer ben çok memnunum..
Bi tek meme büyütme değil ama senin ki o da var arkadaşın da mı kombine ameliyat olmuştu
Yok hayır cuma kontrolüm var belki söylerler sen sana haber veririm. Kendi Dr una telefon açıp sorman daha iyi olur aslında herkese masaj gerekmiyor çünküCanım sen masaja başladın mı? Ben şehir değiştirdim de doktorumla görüşemedim o yüzden, ben de başlasam mı diyorum kendi kendime..