Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili arkadaşlarım 2.5 yıllık evliliğimin sonunda vajinismusu Aralık ayında yendim. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgili arkadaşlarım 2.5 yıllık evliliğimin sonunda vajinismusu Aralık ayında yendim. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Çok zor bi durum benim en yakın arkadaşım da 1 sene çekti . Doktora gittiler ders falan alıyoruz diyordu çok şükür atlattı Şuan 6 yaşında kızı var . Tebrikler sizide kutlarım
Çok zor bi durum benim en yakın arkadaşım da 1 sene çekti . Doktora gittiler ders falan alıyoruz diyordu çok şükür atlattı Şuan 6 yaşında kızı var . Tebrikler sizide kutlarım
Nasıl yendiniz acaba parmak egzersizi falan dıyorlar ama ben yapamıyorum anestol krem sakinlestırıci iğne bile vurdurdum ama yine olmuyor doktor seansları da çok pahalı