SONUNDA TEDAVİYE BAŞLIYORUUZ

Aynen öyle canım nasip bu işler valla.Rabbim isterse verir belki de kaderim böyle yazılmıştır Rabbim büyük o neylerse güzel eyler

1970’lerde mi geçmiş konu? Sizin daha önemli sorununuz var, o kv ile çocuktan sonra lohusalığı düşünemiyorum. Benim annemin 7-8 yıl çocukları olmamış, babaannem annene bir kere kısır diyecek olmuş babam ben çocuk mocuk istemiyorum evimin huzurunu bozacaksanız bir daha gelmeyin demiş. Kimse de anneme kısır muamelesi yapmamış. 1970’lı yıllarda.
İlk doktorlar da haklı 1 yıl dolmadan tedavi başlamazlar. Allah size sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Kızlar bende bu ay klomene başlıyorum hadi bakalım haberleşelim hepimiz güzel haberler alalım
Merhabaa

Bende eylül ayında klomen kullandım ve iğnemi oldum bugün 5. Günüm değerlendirilecek günleri değerlendiyoruz sonra beklemedeyiz. Siz naptınız acaba klomeni kullandınız mı.

Merhabaa

Bende eylül ayında klomen kullandım ve iğnemi oldum bugün 5. Günüm değerlendirilecek günleri değerlendiyoruz sonra beklemedeyiz. Siz naptınız acaba klomeni kullandınız mı.
Kullandım benim erken yumurtlamam oldu dolayısıyla iğnede vurulamadım. Döngümün 20. Gününde adet oldum çok çok erken

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz size dua edeceğim

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz size dua edeceğim
Çok teşekkür ederim balımmmmmmmmmm hakkımda böyle düşünmen beni nasıl mutlu hissettirdi bilemezsin. Allah'ım kim evlat hasreti çekiyorsa kollarını evladıyla taçlandırın inşallah
Dün kan verdim dayanamayıp 48.25 çıktı aşılamanın 12. Günü lütfen kimyasala dönmesin sağlıklı olsun dua edin bana nolur

Amin canım dualarım seninle kötü düşünme herşey olacağına varıyor biz bu süreçte kendimizi yıpratıyoruz maalesef inşallah bebeğin seninledir inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirir sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…