- 6 Kasım 2007
- 95
- 0
-
- Konu Sahibi supremunvale
canım hayırlı olsun ilk adımın...inşallah bebişin yada bebişlerin sana tutunur ve hayırlısıyla,sağlıcakla kucağına da almayı nasip eder allah.
canım raporun rahat aldık demişsin... bu rapor bu kadar rahat alınabiliyormu? bazı şartlar aranıyor mu?? sizde ne sorun vardı?? çok soru sordum...
bizde yaz gibi tüp bebek düşünüyoruzda sorun ben de 2 ameliyat geçirdim çikolata kistlerinden dolayı...yapışıklıklarım var... tüpleriminde ve kanallrımda hasarlar ve zedelenmeler oluşmuş.... bizde de rapor konuşunda zorluk çıkarırılar mı acaba???
tedavin hayırlı olsun canım.:1hug:selam kızlar, aylardır teşhis aşamasında debelendikten sonra nihayet tedavi anlamında ilk adımı atmaya başladık. kontrole gittiğim çarşamba günü ilk iğnemi oldum. 75 lik dozla gonal f vurmaya başladım. bi yandan da folik asit ilaçları başladı. eskiden aldığım şeker ilaçları da devam ediyo. burada yazanları okudukça düşünüyorum da işler oldukça yolunda gitti. raporu 15 dakika içinde aldım, ssk %80ini ödedi ilaçların. çok şükür pek bi zorluk çıkmadı. pazartesi tekrar kontrole gidicem. inşallah bu sefer sevinçli haberleri sizlerle paylaşırım.
işte bu da benim sürecim. herşeyi burdan yazmaya devam edicem kızlar. umarım hepimiz için herşey çok ama çok daha güzel olur artık....
selam kızlar, aylardır teşhis aşamasında debelendikten sonra nihayet tedavi anlamında ilk adımı atmaya başladık. kontrole gittiğim çarşamba günü ilk iğnemi oldum. 75 lik dozla gonal f vurmaya başladım. bi yandan da folik asit ilaçları başladı. eskiden aldığım şeker ilaçları da devam ediyo. burada yazanları okudukça düşünüyorum da işler oldukça yolunda gitti. raporu 15 dakika içinde aldım, ssk %80ini ödedi ilaçların. çok şükür pek bi zorluk çıkmadı. pazartesi tekrar kontrole gidicem. inşallah bu sefer sevinçli haberleri sizlerle paylaşırım.
işte bu da benim sürecim. herşeyi burdan yazmaya devam edicem kızlar. umarım hepimiz için herşey çok ama çok daha güzel olur artık....
özel mesajın açık degil neyse burdan yazayım 22 -02-2008 çorlu belediyesinde dr yücel kahramanın konferansı var istersen katılabilirsin
canım hayırlı olsun ilk adımın...inşallah bebişin yada bebişlerin sana tutunur ve hayırlısıyla,sağlıcakla kucağına da almayı nasip eder allah.
canım raporun rahat aldık demişsin... bu rapor bu kadar rahat alınabiliyormu? bazı şartlar aranıyor mu?? sizde ne sorun vardı?? çok soru sordum...
bizde yaz gibi tüp bebek düşünüyoruzda sorun ben de 2 ameliyat geçirdim çikolata kistlerinden dolayı...yapışıklıklarım var... tüpleriminde ve kanallrımda hasarlar ve zedelenmeler oluşmuş.... bizde de rapor konuşunda zorluk çıkarırılar mı acaba???
özel mesajın açık degil neyse burdan yazayım 22 -02-2008 çorlu belediyesinde dr yücel kahramanın konferansı var istersen katılabilirsin
özel mesajın açık degil neyse burdan yazayım 22 -02-2008 çorlu belediyesinde dr yücel kahramanın konferansı var istersen katılabilirsin[/QUOT
merhaba. konferansa gittin mi?neler söyledi doktor? nasıl biriydi inşallah gelişmeler umut vericidir.
kızlar çok üzgünüm....
kaç gündür de giremiyodum zaten, bugün kontrole gittim. yumurtalarım henüz büyümemişler. en büyüğü 10 mm civarında.onun dışında da 9 ve 9,5 civarında 4-5 yumurta daha var. bugün 11.gün ve elimde sadece bugün vurulacak iğnem kaldı. doktor bi şekilde hafta sonu vurulacak kadar iğne bulursan iyi olabilir dedi ama malesef onu da bulamıyorum. ssk bu ayki raporun üzerine bu ilacın repetesini (tekarını) vermiyo. naapıcaamı bimiyorum. daha doğrusu yapacak bişey kalmadı sanırım. eczaneleri aradım doktorların elinde numune varmı araştırdım yok yok yok... doktor pazartesi tekrar kontrol edelim dedi ama anladığım kadarıyla onun da pek fazla ümidi yok. canım çok sıkıldı. zaten ne zorluklarla bu ay tedaviye başlamıştım. ama anladımki bu iş bukadar kolay olmayacak. benim meleğim fazla nazlı çıktı kızlar. :a015: