sonunda tedavide ilk dönemimiz başladı

supremunvale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
95
0
selam kızlar, aylardır teşhis aşamasında debelendikten sonra nihayet tedavi anlamında ilk adımı atmaya başladık. kontrole gittiğim çarşamba günü ilk iğnemi oldum. 75 lik dozla gonal f vurmaya başladım. bi yandan da folik asit ilaçları başladı. eskiden aldığım şeker ilaçları da devam ediyo. burada yazanları okudukça düşünüyorum da işler oldukça yolunda gitti. raporu 15 dakika içinde aldım, ssk %80ini ödedi ilaçların. çok şükür pek bi zorluk çıkmadı. pazartesi tekrar kontrole gidicem. inşallah bu sefer sevinçli haberleri sizlerle paylaşırım.

işte bu da benim sürecim. herşeyi burdan yazmaya devam edicem kızlar. umarım hepimiz için herşey çok ama çok daha güzel olur artık....

canım hayırlı olsun ilk adımın...inşallah bebişin yada bebişlerin sana tutunur ve hayırlısıyla,sağlıcakla kucağına da almayı nasip eder allah.

canım raporun rahat aldık demişsin... bu rapor bu kadar rahat alınabiliyormu? bazı şartlar aranıyor mu?? sizde ne sorun vardı?? çok soru sordum...

bizde yaz gibi tüp bebek düşünüyoruzda sorun ben de 2 ameliyat geçirdim çikolata kistlerinden dolayı...yapışıklıklarım var... tüpleriminde ve kanallrımda hasarlar ve zedelenmeler oluşmuş.... bizde de rapor konuşunda zorluk çıkarırılar mı acaba???

canım sağol iyi dileklerin için. umarım senin de melek yada meleklerin fazla bekletmezler seni.

benim aldığım infertil raporuydu. tüp bebek için değil ama aşılama için uygun olan rapor bu sanırım. ama benim kolay almamın sebebi özel hastanede işlemlerimi yaptırıyor olmam. başından beri tüm tahlil ve tetkikleri aynı doktorda aynı hastanede yaptırıyorum. bide her rapor için 50 ytl vermem gerekiyormuş. her ay ilaçlar için bu raporun yenilenmesi gerekiyomuş. maliyet biraz yükseliyor ama en azından ilaçların %20sini ödedim. o da ssklı olduğum için. bu bile büyük bir şey. çünkü iğne ve ilaçlar gerçekten çok pahalı. duyduğum kadarıyla devlet hastanelerinde bundan daha zor oluyormuş, enazından süre uzuyor. bilirsin bürokrasi. o yüzden özelin bu avantajını kullanmış oldum. eğer özel bi yerde takiplerin oluyosa işin çok çok daha kolay olur. kimse de sorun çıkarmaz. ama devlette hiç denemediğim için onu devletten rapor alan arkadaşlara sormak lazım...

tedavin hayırlı olsun canım.:1hug:
inşallah herşey yolunda gider ve bi an önce bebişine kavuşursun.
allah yardımcın olsun.a.s.

hayırlı olsun canım inşallah hamileyim diyede başlık açarsın yalnış anlamazsan sorun ne göründü raporunu kolay almışsınya ben 2 aydır uğraşıyorum hala alamadım raporu

Hayırlı olsun bol şanslar.Aşılama olcaksın heralde?

merhaba supremun vale umarım iyisindir aşılamanı nerde yaptırdıgını merak ediyorum umarım herşey gönlünce olur bol şans

kız sen nerelerdesin göremiyorm seni buralarda canım arkadaşım allah gönlüne göre versin inş tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz inş tedavinden iyi sonuçlar alırsın allaha emanet ol canım

Öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler kızlar.

melekoğlum bizim sorunumuz sadece pko. hsg çektirirken tüpler tıkalıydı ama açıldı. yani başka bi problem görünmüyo. sadece yumurtalar yeterince büyümüyodu.

darkinlifecım, aşılama değil sadece çatlatma yapılacak bu ay. doktor henüz aşılamayla ilgili bi tarih vermedi. bu ay bu şekilde denemek istedik. bakarsın aşılamaya gerek kalmadan olur inşallah.

vezikülcüm seni de uzun zamandır göremiyoruz aramızda. ben özel çerkezköy hast.de yaptırıyorum. nurdan hanım drum. senin tedavin ne durumda, hangi aşamadasınız şuanda?

kuzuum,curly,süar inşallah benim için gönlünüzden geçenlerin binlerce katı sizin olur.

yumyumcuğum evet bi süredir giremiyodum. fırsat yaratamadım bi türlü. ama aklım hep sizde. inşallah bu yeni yıl hepimize uğur getirir de nazlı meleklerimiz bize önceki yıllarda yaptıkları nazı yapmazlar artık....... allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....

canım merhaba ben tedavi görmüyorum önümüzdeki ay tüp bebek için başvuracagım ha bilgin olsun sana birde özel mesaj atacagım

özel mesajın açık degil neyse burdan yazayım 22 -02-2008 çorlu belediyesinde dr yücel kahramanın konferansı var istersen katılabilirsin

özel mesajın açık degil neyse burdan yazayım 22 -02-2008 çorlu belediyesinde dr yücel kahramanın konferansı var istersen katılabilirsin

Selam canım. Kime yazdın bilmiyorum ama. Sanırım doktorumda beni yücel kahraman'ın olduğu merkeze gönderecek. Bu konuda bilgin varsa yazarsan sevinirim.

Hoşçakal

Selam canım.
Sendede mi endometriozis var. Bende henüz çikolata kisti yok galiba. Yapışıklığım var mı yokmu. Kanallar nasıl hiç bilmiyorum. Doktor ameliyata gerek yok dedi.Rahim filmide ben çektirmek istemedim. Doktorda üstünde durmadı. Zaten ben bir gebelik geçirmiştim(Mol gebelikmiş ama).Sanırım o yüzden rahim filmi istemedi. direk önce 3 aşılama yaptırdı. Dünde muaynem vardı. Nisana kaldım tüp bebeğe başlayacaktık. Çünkü bir kistim olmuş. Doğum kontorol hapı kullanacam 1 ay. Aslında benim kaygımda bu. endometriozis yapışıklıklara falan yol açıyormuş. Doktor yaşım 32 deyince hiç uğraşmadı.,Kist ameliyatı falan. İşte böyle canım. bol şans diliyorum hergese

kızlar çok üzgünüm....

kaç gündür de giremiyodum zaten, bugün kontrole gittim. yumurtalarım henüz büyümemişler. en büyüğü 10 mm civarında.onun dışında da 9 ve 9,5 civarında 4-5 yumurta daha var. bugün 11.gün ve elimde sadece bugün vurulacak iğnem kaldı. doktor bi şekilde hafta sonu vurulacak kadar iğne bulursan iyi olabilir dedi ama malesef onu da bulamıyorum. ssk bu ayki raporun üzerine bu ilacın repetesini (tekarını) vermiyo. naapıcaamı bimiyorum. daha doğrusu yapacak bişey kalmadı sanırım. eczaneleri aradım doktorların elinde numune varmı araştırdım yok yok yok... doktor pazartesi tekrar kontrol edelim dedi ama anladığım kadarıyla onun da pek fazla ümidi yok. canım çok sıkıldı. zaten ne zorluklarla bu ay tedaviye başlamıştım. ama anladımki bu iş bukadar kolay olmayacak. benim meleğim fazla nazlı çıktı kızlar. :a015:

sağol canım haberim var ama sanırım katılamıycam. bir de zaten sürekli araştırdığımız bi konu çok fazla faydası olacağını zannetmiyorum. yapılması gerekenleri zaten bilmiyomuyuz. ah bide vücudum beni ve bu bildiklerimi hayata geçirse ya....

alalh inşallah hamilelik sevincini tattırır ve bizlerle haberlerini verirsin. özel imkanlarlada olsa daha büyük şehirlerde rapor almak hiç kolay olmuyor malesef. 15 gün beklemek gerekiyor şanslısın.

supremunvale sen hangi iğneyi arıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…