sonunda tedavide ilk dönemimiz başladı

kızlar çok üzgünüm....

kaç gündür de giremiyodum zaten, bugün kontrole gittim. yumurtalarım henüz büyümemişler. en büyüğü 10 mm civarında.onun dışında da 9 ve 9,5 civarında 4-5 yumurta daha var. bugün 11.gün ve elimde sadece bugün vurulacak iğnem kaldı. doktor bi şekilde hafta sonu vurulacak kadar iğne bulursan iyi olabilir dedi ama malesef onu da bulamıyorum. ssk bu ayki raporun üzerine bu ilacın repetesini (tekarını) vermiyo. naapıcaamı bimiyorum. daha doğrusu yapacak bişey kalmadı sanırım. eczaneleri aradım doktorların elinde numune varmı araştırdım yok yok yok... doktor pazartesi tekrar kontrol edelim dedi ama anladığım kadarıyla onun da pek fazla ümidi yok. canım çok sıkıldı. zaten ne zorluklarla bu ay tedaviye başlamıştım. ama anladımki bu iş bukadar kolay olmayacak. benim meleğim fazla nazlı çıktı kızlar. :a015:

arkadaşım dur daha 11. günü bnim11. günü 5 veya 6 mm oluyor daha büyürler onlar bence çok iyi yani

kızllaaaaaarrrrrrr... ben yine geldim ama bu sefer olumlu haberlerle geldim. bugün son kontrolüm vardı. çok mutluyum. sonunda 15 mm olmuş bir yumurtam vaaaaaarrrrrrrrr... evet yumyumcum büyümüş bu arada. sağolun valla desteğiniz için. hepinize çok teşekkür ederim. yarın gidip çatlatma iğnemi yaptırıcam, ondan sonrası da allaha kalmış artık :)) bekliycez bakalım. inşallah diyorum, inşallah... ayrıca hepinizin de bu haberi vermeniz için ayrıca dua ediyorum. allah bu sevinci, bu güzelliği hepimize en kısa zamanda yaşatır inşallah...:hooray:

canım arkadaşım sevindim dedim dha yeni büyürler diye sen canını sıkma sakın iğneyi olduktan sonra da düxürme kendini hazırla canım inş tutarda seninle birlekte seviniriz allah yardımcın olsun canım

kızllaaaaaarrrrrrr... ben yine geldim ama bu sefer olumlu haberlerle geldim. bugün son kontrolüm vardı. çok mutluyum. sonunda 15 mm olmuş bir yumurtam vaaaaaarrrrrrrrr... evet yumyumcum büyümüş bu arada. sağolun valla desteğiniz için. hepinize çok teşekkür ederim. yarın gidip çatlatma iğnemi yaptırıcam, ondan sonrası da allaha kalmış artık :)) bekliycez bakalım. inşallah diyorum, inşallah... ayrıca hepinizin de bu haberi vermeniz için ayrıca dua ediyorum. allah bu sevinci, bu güzelliği hepimize en kısa zamanda yaşatır inşallah...:hooray:

hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun allah bu yolda ugraş veren herkesie bebişini nasip etsin inşallah amin

canım arkadaşım sevindim dedim dha yeni büyürler diye sen canını sıkma sakın iğneyi olduktan sonra da düxürme kendini hazırla canım inş tutarda seninle birlekte seviniriz allah yardımcın olsun canım

inşallah yumyumcum inşallah. en kısa zamanda bizler de çekelim şu sevinçli haberlerle halaylarımızı dimi yaaa :))) sendende güzel haberlerini bekliyorum canım. sağol desteğin için...

X