• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme sonunda tanışmayı gerçekleştirdik

brlozlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
41
0
26
Aydın
şükür diyorum binlerce kez ilk tanışma gerçekleşti korktugum kadar kötü olmadı anne baba amca enişteler vardı bide benim annem babam herkes çok memnun kalmışlar ikramdan falan sohbette hoştu hiç boşluk olmadı erkekler aldı götürdü konuyu ben bi mutfak bi oda gittim geldim annesi hiç konuşmadı erkek annesi olarak laf atması falan lazımdı ama hiç konuşmadı kadın heycan yapmış normalde aslında biliyorum ben konuşkan biri oldugunu falan ama annem kaynanan çok soguk die takıntı yaptı bi sorun olarak o var birde elbisemin uzunlugu söz konusu olmuş sevgilime babası sölemiş birazdaha uzun giyinse bizim bu taraflar biraz kapalı kesim demiş dizimde elbise giymiştim ama kayınbaba koymuş otoriteyi biraz daha uzun giysin die şimdi bu konuyu nasıl aşıcam merak ediyorum geri kalan herşey güzeldi her iki tarafta memnun ayrıldlar bizi bekliyor şimdi biz gitcez inşllah annem ise aile yapsı olarak farklıyız yapabilecekmisisn die sordu normalde onların köy yaşantısı da var gidip geliolar fakat ben haytımda köy görmedigim için annem bunu düşün dedi bana ufak tefek sorunlar sonunda güzel bir tanışma atlattık 3 senenin sonucunda allah herkese nasip etsin bide isteme anı çok heycan yapcı durum hemen mutfaga kaçtım :)

hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsin :16:
erkek arkadasın giyimine kusamına karısmıyorsa eger babasınıda karıstırtmasın sen simdiden belirt zaten giyilebilcek en uygun sekilde giymissin elbiseni onlara gore kendini degiştirme köy ortamına gittiginde zaten şıkıdım gitcek halin yok ama onun dısında karısmazlar insallah..zaten boyle tanısmalardan hep ufak tefek seyler olur kafana takmıycaksın daha sozu var nisanı var:)) hayırlısıyla atlatırsınız insallah

hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsin :16:
erkek arkadasın giyimine kusamına karısmıyorsa eger babasınıda karıstırtmasın sen simdiden belirt zaten giyilebilcek en uygun sekilde giymissin elbiseni onlara gore kendini degiştirme köy ortamına gittiginde zaten şıkıdım gitcek halin yok ama onun dısında karısmazlar insallah..zaten boyle tanısmalardan hep ufak tefek seyler olur kafana takmıycaksın daha sozu var nisanı var:)) hayırlısıyla atlatırsınız insallah

erkek arkadaşım karışır giyimime falanda ben pek dinlemem ama degişirmi bilmiyorum ailesi kapalı ben ise açıgım ilk başta bunu sölemiştim zaten kapnmaya niyetim yok die onlarda insanın kendi içinden gelmeli zorla olmaz demişlerdi bi sorun yok bu konuda ama elbise boyumu begenmmemişler elbetteki insan gittigi ortama göre ayak uydurcak sınırları zorlamadan bunu biliyorum da

Back