şükür diyorum binlerce kez ilk tanışma gerçekleşti korktugum kadar kötü olmadı anne baba amca enişteler vardı bide benim annem babam herkes çok memnun kalmışlar ikramdan falan sohbette hoştu hiç boşluk olmadı erkekler aldı götürdü konuyu ben bi mutfak bi oda gittim geldim annesi hiç konuşmadı erkek annesi olarak laf atması falan lazımdı ama hiç konuşmadı kadın heycan yapmış normalde aslında biliyorum ben konuşkan biri oldugunu falan ama annem kaynanan çok soguk die takıntı yaptı bi sorun olarak o var birde elbisemin uzunlugu söz konusu olmuş sevgilime babası sölemiş birazdaha uzun giyinse bizim bu taraflar biraz kapalı kesim demiş dizimde elbise giymiştim ama kayınbaba koymuş otoriteyi biraz daha uzun giysin die şimdi bu konuyu nasıl aşıcam merak ediyorum geri kalan herşey güzeldi her iki tarafta memnun ayrıldlar bizi bekliyor şimdi biz gitcez inşllah annem ise aile yapsı olarak farklıyız yapabilecekmisisn die sordu normalde onların köy yaşantısı da var gidip geliolar fakat ben haytımda köy görmedigim için annem bunu düşün dedi bana ufak tefek sorunlar sonunda güzel bir tanışma atlattık 3 senenin sonucunda allah herkese nasip etsin bide isteme anı çok heycan yapcı durum hemen mutfaga kaçtım :)