• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

bronz kahvede çok güzel olmuş cnm karamelde görünüyo aralarda ışıltı gibi olmuş çok güzel

bronz kahveyi çok beğendim :34:
ayrıca saçların çok canlı ve bakımlı duruyor canım maşallah :nazar:

nedemek canım..
yardımcı olabildiysem ne güzel..
kesinlikle saçını açman gerekio..
palette kullan derim ben başka markalarda kullandım ama en iyisi bu ..
bide saçını kesinlikle kirliyken boya.bu saçın yanmasını önlüo kuaförüm söylemişti..
kutularda 30 dk bekletin falan yazıo ama sen boyayı 40 dk beklet renk daha güzel tutuo..
boyanın saçında kuruduğunu hissedersin zaten...
şimdiden kolay gelsin canım inşallah güzel bi renk elde edersin...

canım cok sagol ya cok tesekkur ederım zaten palette kullanıyorum baska markalarıda denedım ama begenmedım en ıyısı tabı kı palette diger bılgılerı bılmıyordum aynen uygulucam ınsallah guzel olur yenı sac rengım hersey ıcın cok sagol.:nazar:

Ya canim gercekten sac kesimine,sekline bittim ! Simdi fonlu halini gordum cok guzel duruyo,tam istedigim gibi.Acaba bende mi cok katli kestirsem diye dusunuyorum simdi ama bilemedim,saclarim belimde cunku

Ya canim gercekten sac kesimine,sekline bittim ! Simdi fonlu halini gordum cok guzel duruyo,tam istedigim gibi.Acaba bende mi cok katli kestirsem diye dusunuyorum simdi ama bilemedim,saclarim belimde cunku

teşekkür ederim canım saol
bende kat var ama katlar arasında çok mesafe yok..bunu özellilkle söylemiştim kuaförüme keserken...
saçların belindeyse boyunu elletmeden kat verdirebilirsin..en kısa kat boyunda ensenden biraz aşağı hizada olabilir...

kızlar dün geceye kadar bi problem yoktu..
forum yöneticisine bildirdim..
dilerim fotolarım görünür...
:59::59:

inanmıyorummm bronz kahve çok güzelmiiş ben de bi onrakine bu renge mi boyasam acaba? :44: ama senin önceki rengin açıkmış bende koyu durabilir ya.. uf çok özendim şu andaa ama daha yeni boyadım 3 gün önce :61:

inanmıyorummm bronz kahve çok güzelmiiş ben de bi onrakine bu renge mi boyasam acaba? :44: ama senin önceki rengin açıkmış bende koyu durabilir ya.. uf çok özendim şu andaa ama daha yeni boyadım 3 gün önce :61:

:66::66:
saol canım...
ana rengim koyu bu rengi elde etmek için saçımı açtım tabiki..
sen hangi rende boyadın saçlarını??

Son düzenleme:
Back