Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kuaföre gidip kendini mahvetmene gerek yok bu konuda yeteneklı oldugun aşikar harikalar yaratmıssın kuaföre gidip söylüyorum seklı gosterıyorum bır bakııyorum mahvetmıs saclarımı en ıyısı evde boyamak uzun zamandır nazlı tolganın sacının rengını arastırıyordum sonra ona yakın bır renk palettede buldum kumraldı sanırım henüz boyamadım neyse sorun degıl senın boyadan alıcam sımdı ama once nasıl actın anlatırmısın zahmet olmasa benım sacımda koyu kahve acmam gerekıyormu bu rengı tutturmam ıcın .ayrıca güle güle kullan sanırım benım begendıgım ıkıncı olan tsortunden anladım ısık farklı farklı yansıyınca karıstırdım :))
valla bakmaya doyamıyorum bır sac rengı bukadar guzel olur masallah,
canım ya cok guzel anlatmıssın cok ıyı anladım sacımda boya olmazmı kızıldı gecen sene sonra kumral sonra yıne kumral sımdı acıp senın rengınden yapıcam ınsallah senın kı gıbı olur aminnn cok tesekkur ederım rsımlerı paylastıgın ıcın yoksa göremezdim aradıgım rengi tekrar cok sagol gule gule kullan canımcanım saçında boya varsa açman gerekio...
ben dahaönce hiç açma işlemi uygulamadım korkuodum doğrusu.
çok yıprattıgını okumuştum ama boya açıcılar öyle değil..ben palettenin yoğun açıcısıyla açtım saçımı önce çnk saçımda boya vardı...
kutudaki kağıtta yazılaanları harfi harfine uyguladım..yaklaşık 40 dk bekledi saçımda açıcı..
bi ara alaca bulaca oldu sandım ama yıkayıp kuruladıktan sonra heryerin eşit oldugunu gördüm..
ama bişi dicem tepem biraz daha açıktı çnk eski boyanın dibi gelmişti..
orijinal saçım açıcıyı daha çabuk aldı demekki..boyalı saçta daha geç...
doğal olan koyu renkli saçları açmak gerekirmi tam bilmiorum ne yalan söylim...
ama şu var annemim saçı bgne kadar hiç boyanmamıştı mesela,simsiyahta saçları var doğal rengidir boya tutar dedik ama hiç alakası yokmuş..
demekki önce o saçıda açmamız gerkiomuş...
boya açıcılardan korkma derim ben...
canım ya cok guzel anlatmıssın cok ıyı anladım sacımda boya olmazmı kızıldı gecen sene sonra kumral sonra yıne kumral sımdı acıp senın rengınden yapıcam ınsallah senın kı gıbı olur aminnn cok tesekkur ederım rsımlerı paylastıgın ıcın yoksa göremezdim aradıgım rengi tekrar cok sagol gule gule kullan canım
aslııııııııııııııııımmm gülüm çok saol yorumunu görmek ne güzel..
begendin dimi bidenem..
yeni rengim nasıl pekü??
canım çok saol..ben palette kullandım doğrusu paletteden şaşma derim...ilk rengim palette altın karamel ikincisi ise palette bronz kahve...
evet canım saçımda boya vardı çnk..bitter çikolata rengi..önce açtım saçımı palettenin yoğun açıcısıyla sonra boyadım..
kaşlarım siyah, çok siyah diil ama sırıtmıo saç rengime göre...
ana rengi koyu kahve..ama boyamadan öncede boya vardı zaten saçımda bitter çikolata die birenk..bi heves boyamıştım saçımı ama zaten koyu renkte oldugu için saçım o bitter çikolata denilen renk pek bi değişim göstermedi...
esasında çok büyük problem olmadı ama yinede eşimde begensin istedim ve bgn bi delilik yapıp tekrar boyadım saçımı...
İsolde, konu çok karışmış canım, ne olduğunu anlamakla güçluk çekiyorum.
Sen altın karamelden sonra saçlarını tekrar mı boyatın???
bitaneeeeeeeeeeeeem benimmm...ben koyu renk kullandıgım için snaırım koyu renk daha güzel ballı lokumum
valla bende bilmiom nası yaptım.biraz şans işi galiba...nasıl böyle güzel boyadın benimki tutmadı yarım yumuldak oldu yaaa beceremedim
ikiside güzel renkler.. çok yakışmış.. bende renk seçmeye çalışıyorum kafayı bozdum zaten bu ara boyayla ..