• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

bunun bir ton koyusu çok dahaa hoş durrur bana göreee bir ay sonraa biton koyusuna boyabilirsinn....:55:

sahane olmus
yaa bende bu tarz istiyorum
ama kara kasli bugday tnliyim saclarimda siyah bana gidermi kizlarrrr
bunun yabanci ismi ne acba yurtdisinayimda

bence de çok tatlı bir renk.eşiniz bu renk size çok yakıştığı için kıskanmış olmasın =))
bence sizin içinize sindiyse sırf o istiyor diye boyatmayın bir daha.hem saçınız yıpranır.ona saçınızın yıpranacağını, hemen boyayamayacaınızı söyleyin.bu arada zaman kazanmş olursunuz, o da benimser =)

az önce bende boyadım bakalım nasıl olucak gölge üzerine ilk defa boyadım kendim saçımı insallah becerebilmişimdir ensemi anlımı boya yaptım hep :27:

bencede süper olmus bende cok begendim degistirmeyin derim evde cok büyük problem yapmiycaksa esiniz

aaa isoldemm cok güzel bi ton gercekten eminim sanada yakışmıştır:69:güle güle kullan cnm:54:
aslııııııııııııııııımmm gülüm çok saol yorumunu görmek ne güzel..
begendin dimi bidenem..
yeni rengim nasıl pekü??

cokk güsel olms canm bnm de koyukahve su nakı sac rengm acaba karamele boyasam tam rengını gosretırırmı sen hangi marka sac boyasını aldn cnm bıde sen koyu karamelemı boyadın yoksa sadece karamel rengimi?
canım çok saol..ben palette kullandım doğrusu paletteden şaşma derim...ilk rengim palette altın karamel ikincisi ise palette bronz kahve...

Çok hoş bi renk olmuş saçlarım koyudu demişsin önce açtırıp bu rengimi yaptın üstüne ? :26:
evet canım saçımda boya vardı çnk..bitter çikolata rengi..önce açtım saçımı palettenin yoğun açıcısıyla sonra boyadım..

Çok beğendim,peki kaşların ne renk ?
Onları da boyadın mı ?
normal de ne renkti saçın çünkü tam rengini vermiş boya..

kaşlarım siyah, çok siyah diil ama sırıtmıo saç rengime göre...
ana rengi koyu kahve..ama boyamadan öncede boya vardı zaten saçımda bitter çikolata die birenk..bi heves boyamıştım saçımı ama zaten koyu renkte oldugu için saçım o bitter çikolata denilen renk pek bi değişim göstermedi...

bencede süper olmus bende cok begendim degistirmeyin derim evde cok büyük problem yapmiycaksa esiniz

esasında çok büyük problem olmadı ama yinede eşimde begensin istedim ve bgn bi delilik yapıp tekrar boyadım saçımı...

Son rengi çok beğendim güzel olmuş ama tekrar boyamışsınız sanırım şimdiki renk ne oldu peki?Yine palette ile mi boyadınız? Bende çikolata kahve var hep bunda devam edeyim diyorum ama sizdeki bronz kahvedede gözüm kaldı doğrusu.......

Son rengi çok beğendim güzel olmuş ama tekrar boyamışsınız sanırım şimdiki renk ne oldu peki?Yine palette ile mi boyadınız? Bende çikolata kahve var hep bunda devam edeyim diyorum ama sizdeki bronz kahvedede gözüm kaldı doğrusu.......
ilk resimler yani karamel olan rengi dün boyadım canım ikkinci kısımdaki resimler ise bgn boyadığım bronz kahveye ait..
o renk son yani daha boyamadım..

.

karamel cok hos olmustu neden koyulastirdin ki :(

.

demiştimya kuşum eşim burun kıvırdı die..ben biliom o ikide bir söler canımı sıkar benim..
ama buda güzel olmamışmı??
hem aktıkça açılır zaten:64:

her iki renk yakışmış, çok güzel, ama fikrimce son renk çok çok çok güzel..:nazar:
güle güle kullanın...

bende bu akşam gölge yaptırdım, ama çok sarı oldum :(( kuaförden geldiğimden beri aynaya bakamıyorum:(
cila yaparım biraz koyulaştırırım, dedi kuaför, kısmet bakalım :14:

her iki renk yakışmış, çok güzel, ama fikrimce son renk çok çok çok güzel..:nazar:
güle güle kullanın...

bende bu akşam gölge yaptırdım, ama çok sarı oldum :(( kuaförden geldiğimden beri aynaya bakamıyorum:(
cila yaparım biraz koyulaştırırım, dedi kuaför, kısmet bakalım :14:

saol canım..bi ara bende röfle yaptırmıştım aynı senin dediğin gibi çok sarı olmuştu..
kuaförüm cila yaptı ve daha hoş bi renk elde etmiştik..sakın canını sıkma cilayla hallolur..

canım bence karamel rengi sana çok yakışmış. eğer bir de beyaz tenliysen eşin de beğenmediğinden değil çok yakıştığı ve dikkat çektiği için değiştirtmiştir. kıskançlık yüzünden yani :D
ben kendi abimden biliyorum o bana sölemişti ben boyatacağım zaman çok iddialı bi renk beni peşinde mi dolaştıracaksın diye :D keşke değiştirmeseydin zamanla gözü alışırdı

Ben iki rengi de cok begendim...ama daha cok sac sekline bayildim ya,nasil kestirdin ve nasil oyle sekil verdin canim ? Bu arada gule gule kullan,umarim esin son halini begenmistir.

canım bence karamel rengi sana çok yakışmış. eğer bir de beyaz tenliysen eşin de beğenmediğinden değil çok yakıştığı ve dikkat çektiği için değiştirtmiştir. kıskançlık yüzünden yani :D
ben kendi abimden biliyorum o bana sölemişti ben boyatacağım zaman çok iddialı bi renk beni peşinde mi dolaştıracaksın diye :D keşke değiştirmeseydin zamanla gözü alışırdı
napalım böle oldu be dadlım....

http://ressim.net/s/upload/5a33fbdc.jpg
canım ya tam benım ıstedıgım renk ne olur soylermısın su acık renk olan hangı boya fox tv dekı spıker nazlı tolganmın sacına benzemıs keske degıstırmeseydın .

hakkaten o renk olmuş o kadını bende çok begeniorum..
canım senin sordugun renk esasında koyu olan yani bronz kahveye boyattıgım saçım..
şu an saçımda olan renk..
palettenin bronz kahvesi bu renk 6.68 de numarası..
ama ben önce saçlarımı açtırdımda öyle elde ettim bu rengi...

Ben iki rengi de cok begendim...ama daha cok sac sekline bayildim ya,nasil kestirdin ve nasil oyle sekil verdin canim ? Bu arada gule gule kullan,umarim esin son halini begenmistir.

ben hiç fön faln için kuaföre gitmiorum canım..hep saçlarımı kendim hallediorum..
saçlarımı en son 1 ay önce kestirmştm.
kuaförüme tek dediğimm şey katlı olucak ama katlar arasında çok mesafe olmıcak dedim..sevmiorum en kısa saçla en uzun saç arasında çok mesafe olmasını hele düz fön çekildiğinde kötü oluo bence ama..
şeklinide düzleştiricimle yapıorum maşamda var ama maşayla böyle bukleler elde edemiorum..
düzleştiriciye çok alıştım zaten..hoop hemen oluverio bukleler..
bu arada evet tahmin edicen üzere eşim bu rengi daha çok begendi...
kapıdan girer girmez bu renk daha güzel olmuş dio şaşkolozum...

çok tatlı bi ton olmuş..
güle güle kullan arkadaşım

Back