• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

uzun zamandır nette araştırıodum..
bu rengi çok begendim ve bgn boyadım..
önce saçımı açıcıyla açtım daha sonra palettenin altın karameline boyadım...
rengi ben çok begendim ama eşim rengi çok açık buldu kızlar yaaa:25::25::25:
hep koyu renkliydim çünkü..
saçlarını koyult dio surat yapıo bana..
düşünüorumda yarın saçlarımı bronz kahveye boyasam bi sakıncası olurmu acaba??
iki gün ardarda boyandığı için sıkıntı olurmu bide renk tutarmı oda var..
daha tam karar veremedim size bi sorayım dedim..
nolur bi akıl verin kızlar yaaaa.

işte resimler....
yüzümü kapadım kusura bakmayın....

cnm evet açık olmus rengi koyu çıkan resimlerde daha güzel o tonlarda boya bende gölge yaptırdım hiç beğenmedim karamel boyatmayı düşünüyorum

Saç rengin çok hoş olmuş bence değiştirme.Benimde istediğim renk aynen bu.Şu anda saçlarımda palette altın pırıltılı çikolata var ama 1 ayı geçti bayağı aktı.Orta kahve tonunda saçım.Bende altın karamel alsam acaba tutarmı??

kızlar ya şimdi benim saç rengi aktıkça hangi renk olucak.
renk koyulaşıcakmı??

Canım, saçın çok çok güzel olmuş.
Gülle gülle kulan.
Eşini boşver, sana çok yakıştığı için dışarıda başkların dikkatini çekersin diye korkuyor.
Ama sen bu rengi beğendiysen aldırma eşine. Bir kaç gün sonra alışır ve her zaman bu rengi kullandığın gibi davranır.
Renk aktıkça daha da koylaşmaz canım, tam tersi renk açılacaktır.
Üzerinde hangi renk yaparsan yap renk açılacaktır.
Renk oturması içi bir kaç ay üst üste aynı boya ile boyatmalısın.

saçlarının rengi çok güzel olmuş bence değiştirme.eşinin gözleri alışır merak etme hele bi kaçgün geçsin.
benim saçlarım sarı her boyattığımda eşim ilk gün söylenir sonra alışır :34:
ha bu arada hemşeriyiz :34:

kesinlikle süppppperrr olmuş sakın ama sakın değiştirme hatta bu renkten şaşma derim çok yakışmış eşininde gözü zamanla alışır :46: çoooooook beğendim:66:

bende çok beğendim.
eminim eşinde çok beğenmiştir ama kıskançlığından koyult diyodur. :52::52:

bu renk akmadan boyayamam saçım yanar de sen ona kullan hevesini alana kadar :33::33:

cokk güsel olms canm bnm de koyukahve su nakı sac rengm acaba karamele boyasam tam rengını gosretırırmı sen hangi marka sac boyasını aldn cnm bıde sen koyu karamelemı boyadın yoksa sadece karamel rengimi?

:52: harika bir renk olmuş canım tebrikler bence çok yakışmış sanırım yıkandıkça daha açılacaktır ...eşinin gözü alışmadığı için sanırım ama zamanla alışır canım ...bence çok beğenmiştir ama dikkat çekici olduğundan kıskanmıştır güzel eşini :17:canım benimkinden bilirim :10: ama hala açık derse renk için karamel yaparsın az koyulur o zaman ama bence renk süper ben burda bu rengi yakalayayım diye deliri,yorum yaaaaaaaa :52: :52: :52::84::84::84::84::84::84:

canım çok güzel olmuş çoence k tatlı bir ton olmuş boyama bence çok güzel çünkü eşinide üzme ama ikna etmeye çalış:16:

Çok hoş bi renk olmuş saçlarım koyudu demişsin önce açtırıp bu rengimi yaptın üstüne ? :26:

renk çok güzel tamda istediğim gibi, benim saçlarım koyu hep 3 numaraya boyadım kendi rengide öyleydi şimdi diyorum bende rengini az açayım eşim istemiyor sonradan gönlü oldu gibi ama benimkide boyadıktan sonra senin eşin gibi yapar diyede korkuyorum, keşke yakında olsaydın benimkinide boyayıverirdik beraber :74:

Çok beğendim,peki kaşların ne renk ?
Onları da boyadın mı ?
normal de ne renkti saçın çünkü tam rengini vermiş boya..

çok güzel bir renk bence, eğerki kendiniz tutturabildiyseniz kesinlikle mükemmel olmuş bence hiç değiştirmeyin, ama illa koyuya dönüjem derseniz 1 ay bekleyin saçınıza yazık olmasın

Kızlar altın karamel boyatmak istiyorum ama saçımda röfle var ve dipleri geldi nasıl yapmam lazım tümden koyu mu boyatayım yoksa tümden açtırmalı mıyım??

Back