aslııııııııııııııııımmm gülüm çok saol yorumunu görmek ne güzel..aaa isoldemm cok güzel bi ton gercekten eminim sanada yakışmıştırgüle güle kullan cnm
canım çok saol..ben palette kullandım doğrusu paletteden şaşma derim...ilk rengim palette altın karamel ikincisi ise palette bronz kahve...cokk güsel olms canm bnm de koyukahve su nakı sac rengm acaba karamele boyasam tam rengını gosretırırmı sen hangi marka sac boyasını aldn cnm bıde sen koyu karamelemı boyadın yoksa sadece karamel rengimi?
evet canım saçımda boya vardı çnk..bitter çikolata rengi..önce açtım saçımı palettenin yoğun açıcısıyla sonra boyadım..Çok hoş bi renk olmuş saçlarım koyudu demişsin önce açtırıp bu rengimi yaptın üstüne ? :26:
Çok beğendim,peki kaşların ne renk ?
Onları da boyadın mı ?
normal de ne renkti saçın çünkü tam rengini vermiş boya..
bencede süper olmus bende cok begendim degistirmeyin derim evde cok büyük problem yapmiycaksa esiniz
ilk resimler yani karamel olan rengi dün boyadım canım ikkinci kısımdaki resimler ise bgn boyadığım bronz kahveye ait..Son rengi çok beğendim güzel olmuş ama tekrar boyamışsınız sanırım şimdiki renk ne oldu peki?Yine palette ile mi boyadınız? Bende çikolata kahve var hep bunda devam edeyim diyorum ama sizdeki bronz kahvedede gözüm kaldı doğrusu.......
.
karamel cok hos olmustu neden koyulastirdin ki
.
her iki renk yakışmış, çok güzel, ama fikrimce son renk çok çok çok güzel..
güle güle kullanın...
bende bu akşam gölge yaptırdım, ama çok sarı oldum( kuaförden geldiğimden beri aynaya bakamıyorum
cila yaparım biraz koyulaştırırım, dedi kuaför, kısmet bakalım
saol canım..bi ara bende röfle yaptırmıştım aynı senin dediğin gibi çok sarı olmuştu..
kuaförüm cila yaptı ve daha hoş bi renk elde etmiştik..sakın canını sıkma cilayla hallolur..
napalım böle oldu be dadlım....canım bence karamel rengi sana çok yakışmış. eğer bir de beyaz tenliysen eşin de beğenmediğinden değil çok yakıştığı ve dikkat çektiği için değiştirtmiştir. kıskançlık yüzünden yani
ben kendi abimden biliyorum o bana sölemişti ben boyatacağım zaman çok iddialı bi renk beni peşinde mi dolaştıracaksın diyekeşke değiştirmeseydin zamanla gözü alışırdı
http://ressim.net/s/upload/5a33fbdc.jpg
canım ya tam benım ıstedıgım renk ne olur soylermısın su acık renk olan hangı boya fox tv dekı spıker nazlı tolganmın sacına benzemıs keske degıstırmeseydın .
Ben iki rengi de cok begendim...ama daha cok sac sekline bayildim ya,nasil kestirdin ve nasil oyle sekil verdin canim ? Bu arada gule gule kullan,umarim esin son halini begenmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?