• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda resim ekleyebildim :)

güle güle otur ama masadaki kırmızı çiçeği kaldır başka uyumlu bir çike veya aksesuar koy yerine...kırmızı çiçeği de baska yerde değerlendir..senin evinde benim ev gibi kutu gibi küçük olunca eşyalar cok gibi görünüyor..nihayet ben cok geniş güzel bi eve geçiyorum darısı tüm olmayanların basına..

resimler görünmüyor neden görünmüyor acaba??????????????

canım ben senin profil resmini çok beğendim düğün resimlerini de koymuşundur die baktım ama bulamadım ama pozunun süper allah bozmasın yatak odanı görebildim birtek çok güzel canım yaaaaaa allah nazarlardan korusun

canım ben senin profil resmini çok beğendim düğün resimlerini de koymuşundur die baktım ama bulamadım ama pozunun süper allah bozmasın yatak odanı görebildim birtek çok güzel canım yaaaaaa allah nazarlardan korusun

çok teşekkür ederim canım. beğendiğine çok sevindim ..:sm_cool: düğün resimlerimi henüz ekleyemedim ama ekliyeceğim inşallah. ev resimlerimide tekrar yükleyeceğim bir problem olmuş sanırım gözükmüyor. şuan çok yoğun çalıştığım için hiç fırsat bulamadım. :( fırsat bulur bulmaz ekleyeceğim.

a]

banyomda annemle yaptığımız sepetim :)

4573.jpg

kına sepetimi böyle değerlendirdim

4578.jpg

işte evimn en sevdiğim köşesi :1hug:sositososito

4584.jpg

4587.jpg

maşallah çok güzel bir evin varmış. çokta zevkli döşenmiş. Allah huzurla oturmak nasip etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim.(darısı bana inş. hala bekarımmmm.)

Back
X