• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda patladım

Tamam evde kaldi cumlesi sacma olmus ama bu cumle, o ben senin gorumcenim sen kimsin ki beni silersin cumlesi ile kapisir :duduk:

Bence gorumcenize bir kismet bulun o da gelin olsun. Ama gorumceli bir kismet olsun..belki ozaman empati kurabilir sizinle:halay:

kırmızı ile işaretlediğim bölümden sonra, konunuzda haklı olsanız bile(ki haklısınız demiyorum) bence haksızsınız
32 yaşında evlenmemiş olan ne kadar çok insan var
tabir çok çirkin
Kesinlikle katılıyorum ,32yasından evlenmiş olmak çok mu büyük bir olay ?

Burada sorunlarımızı ve dertlerimizi paylaşıyoruz. Ve evet malesef tek her olayı tek taraflı dinleme imkanımız var. Görümcesinden çekmemiş veya görümcesi olmamış insanların gelip burada laf atmasını anlamıyorum gelecekte gelinlerine çektirecek olan kaynanalar şimdiden kendini gösteriyo Allah sizlerin eline düşürmesin hiçbir ana kuzusunu. Görümcem için evde kalmış tabiri kullandım çünkü gerçekten öyle. Ne çok üstüne atlayan olmuş. O zaman evde kalmış demeyim de kudurukluğundan evlenememiş deyim daha doğru olur.
Üslubunuz gerçekten çok çirkin .Görümceyi iyiki engellemişsiniz ,kendinizden kurtarmışsınız .

Back