Sonunda patladım

Görümce yüzünden kocayla ayrı durmak ne kadar çocukça. Adam bir şey yapmamış ki görümcenin ekmeğine yağ sürüyorsun.
Engellediysen engelledin. Bir daha görüşme bitsin de kocanın ne suçu var? Ne yapsın kardeşlikten mi reddetsin?

Burada sorunlarımızı ve dertlerimizi paylaşıyoruz. Ve evet malesef tek her olayı tek taraflı dinleme imkanımız var. Görümcesinden çekmemiş veya görümcesi olmamış insanların gelip burada laf atmasını anlamıyorum gelecekte gelinlerine çektirecek olan kaynanalar şimdiden kendini gösteriyo Allah sizlerin eline düşürmesin hiçbir ana kuzusunu. Görümcem için evde kalmış tabiri kullandım çünkü gerçekten öyle. Ne çok üstüne atlayan olmuş. O zaman evde kalmış demeyim de kudurukluğundan evlenememiş deyim daha doğru olur.

ama işte eşin tarafından öyle algılanmış, gitmemesi gereken bi yere gitmiş konu
sen telefonda ablasına ne dedin ki, bu kadar şiddetli tepki verdi, sen tekrar telefonu açmadın falan
Ben telefonda ablası için hiçbirşey söylemedim olayı bile anlatmadım kendisine. Haberi var mı yok mu bilmiyorum. Ama beni yarın eve geleceksin diye tehdit ettiğine göre çok güzel dolduruşa gelmiş demektir

eğer siz görümcenize karşı da, eşinize karşı da bu hayal gücüyle yaklaşıyorsanız....sonunu getirmesem daha iyi

Hanenizde yeni bir gebelik varken ne bu şiddet celal? Biz 5. Hafta mutluluktan havalara uçuyorduk. istenmeyen gwbelik herhalde çevrenizle bu kadar kapıştığınıza göre.

Ben görümcem yüzümden kocamdan ayrı durmuyorum ki. Eşimle başka bir konu için tartışmıştık. Sonra bu olay patlak verdi. Yani sırf düğüne gitmedik diye görümcemin saçma sapan şeylerine maruz kaldım eşimin aramızda geçen olaydan haberi olup olmadığını bile bilmiyorum

Hanenizde yeni bir gebelik varken ne bu şiddet celal? Biz 5. Hafta mutluluktan havalara uçuyorduk. istenmeyen gwbelik herhalde çevrenizle bu kadar kapıştığınıza göre.
Maşallah arkadaşım Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ben mi çevremle kapışıyor muşum üslubunca cevap verip kendini savunmak kapışmak mı oluyor yani

Maşallah arkadaşım Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ben mi çevremle kapışıyor muşum üslubunca cevap verip kendini savunmak kapışmak mı oluyor yani
Görümcemin olaydan haberi olup olmadığını bilmiyorum demişsiniz. Bilmiyorsanız gönderilerinin sizi hedef gösterdiğinden nasıl emin oldunuz?

Canınız mı sıkılıyor? Keşke silmeseydiniz hiçbir yerden, canınız sıkılmasın evde kalmış görümcenizle uğraşmayınca?

Belli yaş üstü çoğu kadın evlenmek için dakika sayıyor resmen. Burada da konular açılıyor. E alıngan oluyorlar haliyle. Çevresinde evli, nişanlı çiftleri kıskandıklarını da dile getirenler mevcut. Ama böyle olmayıp benim gibi bekarlık sultanlıktır diyenler de var. Görümcen belki evlenmediği için başlamamıştır seninle savaşmaya. Yıldızlarınız uymamış olabilir. Ben seni haklı buldum. Katlanmak zorunda değilsin. Mesafeni koru en güzeli bu olur.

Görümcemin olaydan haberi olup olmadığını bilmiyorum demişsiniz. Bilmiyorsanız gönderilerinin sizi hedef gösterdiğinden nasıl emin oldunuz?
Görümcemin yazmadım eşimin dedim. Şöyle anlatayım. Görümcemin canımı çok sıkan beni sinir ve strese sokan direk beni hedef alan ( işte gelin dediğin böyle olur elalemde gelin var vb.) paylaşımlarından rahatsız olduğum ve artık sabrım taştığı için kendisini sildim. O da bunu üzerine beni aradı telefonu açmadım çünkü çok sinirliydim ağır konuşurum bi laf ederim diye konuşmak istemedim. Bu olaylardan eşimin haberinin olup olmadığını bilmiyorum. Kendisi beni arayıp akşam eve gelip gelmeyeceğimi sordu yarın eve geleceksin gelmezsen görürsün diye tehdit etti olay bundan ibaret

Ya herkes bu konuya evde kalmis lafina soylenmek icin yaziyor, bence sinirlenecek birsey yok. Cunku konu sahibinin de evli mutlu oldugu soylenemez, hatta "x yasinda dul kalan zavalli" olmasi yakindir. (Kinaye icin kullandim bosanmis arkadaslar kizmasin)

Dul kalmak için yanıp tutuşuyorsun öyle değil mi? Ah bi evlensen dul kalmaya bile razısın ama naparsın işte vermeyince mabut neylesin mahmut.

Gorumcen su anda amacina ulasmis oldu bence.. ben kocamla iyi olayimda onlar ne yaparsa yapsin. Esine de hak vermek lazim boyle durumlarda 2 arada 1 derede kaliyor. Sevmedigin Gorumcen icin kocanin kalbini kirmaya ne gerek var. ODa yarin burda olacaksin derken bence gelmemenden tamamen gittiginden korktu o yuzden oyle soyledi yani tamamen kaybetme korkusundan kocani seviyorsan onune bak sagi solu bosver..

Bugüne kadar görümceme karşı hep sustum o laf soktu ben sustum ama içime ata ata şiştim artık. Eşimi çok kez ikaz ettim ablanla konuş böyle yapmasın yoksa artık dayanamayıp ben cevap vericem dedim ama her seferinde tamam tamam deyip geçiştirdi. Orası benim evim tabiki gidicem ama neye istinaden veya kimin gazına gelip de yarım burada olacaksın diye beni tehdit ediyor anlamış değilim canımı sıkan olay bu.

Yazış tarzınız ne kadar da basit. Eger iletisim tarziniz da boyleyse sıkıntı büyük. Eleştirilere açık olmali insan. Siz her cevap yazana saldırıyorsunuz.
Siz de paylaşır misiniz özlü sözler ?
Okuduklarınızı uzerinize almak yerine gormemeyi deneyin.
Bana bu sosyal medyada laf soktu zannetmeler de engellemeler de cok cocukca geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…