• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda patladım!

Sizin yapacağınız tek şey ne yapıp edip evinizi ayırmak, yoksa derdiniz bitmez

Kesinlikle :KK48: ama bunu bu kadar disa vurup bagirip cagirmaya gerek yoktu bence sacma tepki:KK51:
Gerçekten birikmişlik vardı. Sürekli oğullarını dolduruşa getirdiğimi düşünmeleri. Yok efendim oğlum parayı ayırdı oğlum mutsuz bilmem ne sürekli sma sürekli benim onu sıktığımı ima etmeler falan filan. Ben de eni sonunda patladım.

Abartmissin 10 dk gec cikti eve diye balkona cikma yollara bakma ona buna sorma gerek yok.kayinbaba saka yaptide hee de gec.
Ya olabilir belki abarttım ama bana karışmaya hakları yokkki. Sürekli benim kocama nasıl davranmam gerektiğiyle ilgili bana akıl veriyolsr kendilerince

Dün akşam misafirliğe gittik hep birilikte kaynanam görümcem kayınbabam eşim. Eve geldik saar birdi işte sahur yapıcaktık öayı koyduk. Aonra biz arabadan indik eşim de arabayı parketmek için aşağıda kaldı. Yaklaşk on dakika geçti eşim gelmedi. Ben de merak ettim sokağa baktım yoktu. Mesaj attım nerdesin diye. Sonra yine balkona çıktım. Kaynanam işte eşimi sordu nerde diye ben de bilniyorum dedim. Nasıl bilmiysın dedi. Kayınbabam da gelicek ne telaşlanıyosunuz dedi ben de telaşlanmıyorum dedim. Sonra eşim geldi kaynanam nerdeydin dedi eşime kayınbabm da başladı ilte erkek adam ne zman isterse gelir ne kadışıyosunuz ben de patladım. Hafif sesim de yükseldi. Ben bi şey mi dedim dedim. Sadece kocamı merak ettim buda normal bana kalkıp telaşlanmayın demeniz gerekmiyo dedimç ya allah aşkına ben dün akşam gelmişim zaten yorgunım uykum geliyo kocamı merak ettim ykk işte erkek adam da bilmem ne de. Şimdi de konuşmuyoöar benimle eşime söyşüyorım tepki vermiyo napmalıyım lütfenn akıl verin
bişey söylememişsiniz ki boşerin bence sizde konuşmayın

Dün akşam misafirliğe gittik hep birilikte kaynanam görümcem kayınbabam eşim. Eve geldik saar birdi işte sahur yapıcaktık öayı koyduk. Aonra biz arabadan indik eşim de arabayı parketmek için aşağıda kaldı. Yaklaşk on dakika geçti eşim gelmedi. Ben de merak ettim sokağa baktım yoktu. Mesaj attım nerdesin diye. Sonra yine balkona çıktım. Kaynanam işte eşimi sordu nerde diye ben de bilniyorum dedim. Nasıl bilmiysın dedi. Kayınbabam da gelicek ne telaşlanıyosunuz dedi ben de telaşlanmıyorum dedim. Sonra eşim geldi kaynanam nerdeydin dedi eşime kayınbabm da başladı ilte erkek adam ne zman isterse gelir ne kadışıyosunuz ben de patladım. Hafif sesim de yükseldi. Ben bi şey mi dedim dedim. Sadece kocamı merak ettim buda normal bana kalkıp telaşlanmayın demeniz gerekmiyo dedimç ya allah aşkına ben dün akşam gelmişim zaten yorgunım uykum geliyo kocamı merak ettim ykk işte erkek adam da bilmem ne de. Şimdi de konuşmuyoöar benimle eşime söyşüyorım tepki vermiyo napmalıyım lütfenn akıl verin
Allah yardimcin olsun bendede bitane var o yontulmamis odundan bir kere biraktim gittim babamin evine 5 buçuk ay kaldım dava bile açtım da kapıma geldi gitti baristim düzeldi die gene aynı insan 7sinde neyse 70inde oymus canım ben onu anladim

Back