• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda patladım!

Yaaa şu ev almak huzurunuzdan önemli mi yaa? Çok sinir oldum şuanda kusura bakmayın lütfen.

Bence restinizi çekin, daha çok küçüksün Allah aşkına bu yaşta eş, kayınvalide, kayınpeder derdi çekilir mi?

Gidin ailenizin evine, ayrı eve çıkıncaya kadar dönmeyin. Aileniz arkanızda mı? Onlar ne diyorlar bu duruma?
Ben küsüp gitsem ailem sonuna kadar arkamda olur bundan eminim. Ama annemlere gidip küsmek de çözüm değil. Tamam eşimle de sorunlar yaşadıö yaşamadım değil. Ama şuan eşimle aram iyi sorun kaynanamlar onşar yüzünden de eşimle aramı bozmka istemiyorum

O 30 bınde hiç artmıyor aylardır. Dugunden kalan paradır Allah bılır. Hatta o 30bın ıle eşin 4 katlı bina almayada kalkıyordu bir ara. Sen daha çoook beklersin. 30 bın tl bir dairenın pesınatı bile anca eder etmez. Hadı pesınatı verdınız hem kredı taksıtı odeyıp hem esyaları alıp hem o eve cıkıp gecınebılcek mısınız? Sanmıyorum. Yıllarca bekle bekle durursunuz kaynana evinde. Boş işler peşindesınız.
Ya evet doğru ne yapıcağımı bilemez oldum yıldım artık. Eşim o parayla araba alıp satıyo. Evlendiğimizden beri çoğalttı ama kaç sene bekliyeceğiz böyle bilmiyorum. Benim suçum kabul etmiyecektim. Şimdi de burda konu açmazdım böyle. Eşime söz geçiremiyorum ki. Bunaldım artık o kadar bunaldım ki hem de kiralık eve çıkmak en mantıklısı aslında. Ama yokk yok ben cezamı çekimeliyin sonuçta bile bile kabul ettim aptal gibi

gereksiz bir patlama olmuş..birlikte yaşamayı kabul ettiğiniz anda bu durumlarıda otomatik olarak kabul etmiş oldunuz zaten..

ayrı ev konusuna gelince eşin arada ağzına bir parmak bal çalıyor sende umutlanıyorsun olay bundan ibaret..

dipnot: sakın çocuk yapma..
aynen öyle bunalıyorum artık eşimle konuşucam ama nasıl sert konuşsam anlamıyo yumuşak konuşsam şakaya vuruyo.

Ben küsüp gitsem ailem sonuna kadar arkamda olur bundan eminim. Ama annemlere gidip küsmek de çözüm değil. Tamam eşimle de sorunlar yaşadıö yaşamadım değil. Ama şuan eşimle aram iyi sorun kaynanamlar onşar yüzünden de eşimle aramı bozmka istemiyorum
Eşinle konuştuğunda seni anlıyor mu peki? Bence anlamıyor... Seni anlıyor olsa hemen şuan ayrı eve çıkardı! Kenarda paranız varmış... Ama o, bu huzursuz ortamda devam edip, sizi üzmeyi tercih ediyor.

Bak güzel kardeşim; eşimle aram bozulmasın, aman eşim üzülmesin vs diye hareket ederek büyük yanlış yapıyorsun. Adam seninle arasının bozulmasını hiç umursamıyo çünkü...

Şu süreçte çok çok dikkat et, iyi korun!!! Çocuk bari yapma herşey yoluna girinceye kadar.

işte o iş öyle değil sorunu yaratan zaten eşin ayrı ev tutmayarak. sen milletin evine gelip yerleşmişsin onların kuralları onların yaşayış biçimine uymak zorundasın asıl suçlu seni buna mecbur eden eşinde yani senin sorunun eşin..

Eşinle konuştuğunda seni anlıyor mu peki? Bence anlamıyor... Seni anlıyor olsa hemen şuan ayrı eve çıkardı! Kenarda paranız varmış... Ama o, bu huzursuz ortamda devam edip, sizi üzmeyi tercih ediyor.

Bak güzel kardeşim; eşimle aram bozulmasın, aman eşim üzülmesin vs diye hareket ederek büyük yanlış yapıyorsun. Adam seninle arasının bozulmasını hiç umursamıyo çünkü...

Şu süreçte çok çok dikkat et, iyi korun!!! Çocuk bari yapma herşey yoluna girinceye kadar.
Çocuk iki senye kadar düşünmüyoruz

işte o iş öyle değil sorunu yaratan zaten eşin ayrı ev tutmayarak. sen milletin evine gelip yerleşmişsin onların kuralları onların yaşayış biçimine uymak zorundasın asıl suçlu seni buna mecbur eden eşinde yani senin sorunun eşin..
Aynen öyle ne yapsam bıktım artık yok yani olucak gibi değil

Çocuk iki senye kadar düşünmüyoruz
Düşünüyorsunuz demedim zaten! Burda bi dünya kadın var çocuk düşünmediği halde "KAZAYLA" hamile kalan...

İyi korun!!! Hapının saatlerine dikkat et, iğneyse gününü geçirme. Her neyle korunuyorsan işte... Eşine bırakma korunma işini.

Nooption Nooption çok doğru söylemiş, azıcık kulak verin.

Artık hiç bi şeye umudum yok yıldım artık.

yılma dik dur önünde upuzun bir hayat var ve onu nasıl geçireceğin senin elinde.
eşine bir şekilde ayrı eve çıkmadığınızda bu evliliğin yürümeceği sinyallerini ver gerisi ona kalmış..
bundan 10 sene sonra bu taze aşkında bittiğinde kucağında çocukla hala kv evinde oturmak istemiyorsan birşeyler yap

Eşim çıkıcaz diyo
yılma dik dur önünde upuzun bir hayat var ve onu nasıl geçireceğin senin elinde.
eşine bir şekilde ayrı eve çıkmadığınızda bu evliliğin yürümeceği sinyallerini ver gerisi ona kalmış..
bundan 10 sene sonra bu taze aşkında bittiğinde kucağında çocukla hala kv evinde oturmak istemiyorsan birşeyler yap
Ayrı eve ama inanamıyoeum nedense buna her defasında inandığımda hep bi şeyler engel oluyo. Bazen diyorum belki de mutluluğu haketmiyorumdur ben. Neyse skşam eşimle dışarı çıkarız belki orda konuşucsm

Yani kötü olan tarafları da var eşimin yok değil. Ama iyi yanları da var. Benim biraz sorunlarım vardı kendimle ilgili. Onları biraz atlattım der

Sözdee eşim tutmaktan vazgeçti şuan hali hazırda 30.000 tl miz varonları eşyaya vericeğime ev slırım daha iyi dedi. Ee tabi biraz birikim de yapıcak. Ev alıp çıkıcaz. Ama buna bile inanmıyorum artık
Iyi de sana fikrini sordu mu peki ?
Eşya alacağıma ev alırım ne demektir ya anne babasıyla yaşamak istiyorsa neden evlenmiş?
Bu maddiyat için anne babasıyla yasayanlara uyuz oluyorum.
Madem ayrı ev tutma eşya alma imkanin yok evlenme yani bu kadar basit.

Ben olsam kayin babamon telaslanmayin lafina degil erkek adam karismayin demesine takilirdim ama bunuda bagirarak yapmazdim ortada sorun yokken sorun yaratmissiniz .. harbi kocaniz nerdeydi
Bende onu merak ettim valla :))))
Kız kocan nerdeydi?
Ben olaydım kavgayı bırakıp eşime nerdeydin niye geç geldin diye sorguya tutardım :KK70:

Back