• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda patladım!

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Dün akşam misafirliğe gittik hep birilikte kaynanam görümcem kayınbabam eşim. Eve geldik saar birdi işte sahur yapıcaktık öayı koyduk. Aonra biz arabadan indik eşim de arabayı parketmek için aşağıda kaldı. Yaklaşk on dakika geçti eşim gelmedi. Ben de merak ettim sokağa baktım yoktu. Mesaj attım nerdesin diye. Sonra yine balkona çıktım. Kaynanam işte eşimi sordu nerde diye ben de bilniyorum dedim. Nasıl bilmiysın dedi. Kayınbabam da gelicek ne telaşlanıyosunuz dedi ben de telaşlanmıyorum dedim. Sonra eşim geldi kaynanam nerdeydin dedi eşime kayınbabm da başladı ilte erkek adam ne zman isterse gelir ne kadışıyosunuz ben de patladım. Hafif sesim de yükseldi. Ben bi şey mi dedim dedim. Sadece kocamı merak ettim buda normal bana kalkıp telaşlanmayın demeniz gerekmiyo dedimç ya allah aşkına ben dün akşam gelmişim zaten yorgunım uykum geliyo kocamı merak ettim ykk işte erkek adam da bilmem ne de. Şimdi de konuşmuyoöar benimle eşime söyşüyorım tepki vermiyo napmalıyım lütfenn akıl verin

Gecenin o saati arabayı park etmesi gereken adamın ne işi çıkabilirmiş ki, erkek adam istediği saatte gelire bağlamış KP?

Ama saygıyı, mesafeyi korumak için en güzeli sessiz kalmak. Soru mu sordu, aptal bir yorum mu yaptı duymamazlıktan gelin... kendi kendine konuştuğuyla kalır, hem de siz suçlu olmazsınız böyle...

Şi
Erkek adam istediği zaman gelir in bir tık üstü döver de sever de, erkek adam aldatır aşamaları. Tepki vermeniz çok iyi olmuş konuşmazlarsa da konuşmasınlar haklı olduğunuz zaman hiç takmayın ben eğer haklıysam kendi anamı babamı Bile takmam.
mdi eşimin işi çıktı yolda bi araba kalmış arabayı dükkana bırakıcak ben de o gidip gelene kadar odamda durmayı düşünüyorum çıkmicam odamdan

Gecenin o saati arabayı park etmesi gereken adamın ne işi çıkabilirmiş ki, erkek adam istediği saatte gelire bağlamış KP?

Ama saygıyı, mesafeyi korumak için en güzeli sessiz kalmak. Soru mu sordu, aptal bir yorum mu yaptı duymamazlıktan gelin... kendi kendine konuştuğuyla kalır, hem de siz suçlu olmazsınız böyle...
Gerçekten sürekli aynısıno yapıyolar sanki ben oğullarını sıkıyorum da bana böyle davranıyolar

Sen bu kadar stres içinde nasıl yaşıyorsun merak ediyorum... Madem konuşmuyorlar bırak keyfine bak ama eminim esin " neden bizimkilerle konuşmuyorsun" deyip başına eksiyeck...

Esin neden geç gelmiş öğrenebildin mı ?
Hayır eşim nasıl rahatsan myle davran diyo. Normaşde beni annesine babasına karşı savunuyor her zöan ama dün konunun tam üstüne geldiği için anlayamadı konuyu. Söylüyorum böyle böyle yaptışar diye küçük bi konu çok büyük değil diyo

Hayır eşim nasıl rahatsan myle davran diyo. Normaşde beni annesine babasına karşı savunuyor her zöan ama dün konunun tam üstüne geldiği için anlayamadı konuyu. Söylüyorum böyle böyle yaptışar diye küçük bi konu çok büyük değil diyo
Allah Allah diğer konularında da eşinin sana hiç hoş olmayan davranışlarından bahsetmiştin ben mı yanlış hatırlıyorum acaba ? Ve okuman gereken yaşta iken evlenmiş bir de kv kp ile yaşıyorsun.. cesaretini tebrik ediyorum... Sen onlarla yaşadığın sürece coook daha sıkılır ağlar ve konu açarsın...

Allah Allah diğer konularında da eşinin sana hiç hoş olmayan davranışlarından bahsetmiştin ben mı yanlış hatırlıyorum acaba ? Ve okuman gereken yaşta iken evlenmiş bir de kv kp ile yaşıyorsun.. cesaretini tebrik ediyorum... Sen onlarla yaşadığın sürece coook daha sıkılır ağlar ve konu açarsın...
Yani kötü olan tarafları da var eşimin yok değil. Ama iyi yanları da var. Benim biraz sorunlarım vardı kendimle ilgili. Onları biraz atlattım der
Okullar kapanınca ayrı eve cıkmıyor muydunuz siz?
Sözdee eşim tutmaktan vazgeçti şuan hali hazırda 30.000 tl miz varonları eşyaya vericeğime ev slırım daha iyi dedi. Ee tabi biraz birikim de yapıcak. Ev alıp çıkıcaz. Ama buna bile inanmıyorum artık

Yani kötü olan tarafları da var eşimin yok değil. Ama iyi yanları da var. Benim biraz sorunlarım vardı kendimle ilgili. Onları biraz atlattım der

Sözdee eşim tutmaktan vazgeçti şuan hali hazırda 30.000 tl miz varonları eşyaya vericeğime ev slırım daha iyi dedi. Ee tabi biraz birikim de yapıcak. Ev alıp çıkıcaz. Ama buna bile inanmıyorum artık
Yaaa şu ev almak huzurunuzdan önemli mi yaa? Çok sinir oldum şuanda kusura bakmayın lütfen.

Bence restinizi çekin, daha çok küçüksün Allah aşkına bu yaşta eş, kayınvalide, kayınpeder derdi çekilir mi?

Gidin ailenizin evine, ayrı eve çıkıncaya kadar dönmeyin. Aileniz arkanızda mı? Onlar ne diyorlar bu duruma?

O 30 bınde hiç artmıyor aylardır. Dugunden kalan paradır Allah bılır. Hatta o 30bın ıle eşin 4 katlı bina almayada kalkıyordu bir ara. Sen daha çoook beklersin. 30 bın tl bir dairenın pesınatı bile anca eder etmez. Hadı pesınatı verdınız hem kredı taksıtı odeyıp hem esyaları alıp hem o eve cıkıp gecınebılcek mısınız? Sanmıyorum. Yıllarca bekle bekle durursunuz kaynana evinde. Boş işler peşindesınız.

Back