• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Canım dikişlerde sıkıntı yok di mi ?????
Dün bir iki damla kan sızdı bi dikişten. korkup doktoruma gittim hemen. Doktor sıkıntı yok dedi de içim rahatladı, batikon sürdü işte. Ben her ihtimale karşı batikon aldım sürdüm bugün, iz için olan kremi sürmicem bi kaç gün batikon sürcem bi de iltihap filan oluşmasın neme lazım. Özetle önemli bir şey değilmiş neyse ki kuzucuk :KK68:

Dün bir iki damla kan sızdı bi dikişten. korkup doktoruma gittim hemen. Doktor sıkıntı yok dedi de içim rahatladı, batikon sürdü işte. Ben her ihtimale karşı batikon aldım sürdüm bugün, iz için olan kremi sürmicem bi kaç gün batikon sürcem bi de iltihap filan oluşmasın neme lazım. Özetle önemli bir şey değilmiş neyse ki kuzucuk :KK68:
Aman dikkatli ol. Batikonu ihmal etme. ;)

canım bende de biraz sızıntı oldu kahverengi. doktor sıkıntı yok normal dedi baticon sürdü bantları değiştirdi. benimki alınmayan dikiş. ben de çok korkmuştum senin gibi ama bişey yokmuş allahtan :)

Kızlar benim bantlar açık ama dikişler alınmadı 1 hafta sonra alınacak doktor hiç bi şey önermedi batikon falan. Hatta duşa gireyim mi her gün falan dedim asistanına yo gerek yok dedi ama koltuk altım terliyor. Bişey olmaz dimi?? Batikon mu sürsem bende

ay valla bilemiyorum benimkiler alınmayan dikiş. diren falan da kullanılmadı bende. asistan neden gerek yok dedi, yani sen duşa girebilirsin izin var ama hani her gün de alma ne olacak gibisinden mi söyledi?

doktoru arayıp sor ya da asistanı, koltuk altlarım terliyor duş almak istiyorum ama bişey olmasından korkuyorum baticon süreyim mi falan de :KK17: ben doktoru zırt pırt aramaya çok utanıyorum ya sen de öyle misin :confused: whatsapptan yazarken bile on kere düşünüyorum

ay valla bilemiyorum benimkiler alınmayan dikiş. diren falan da kullanılmadı bende. asistan neden gerek yok dedi, yani sen duşa girebilirsin izin var ama hani her gün de alma ne olacak gibisinden mi söyledi?

doktoru arayıp sor ya da asistanı, koltuk altlarım terliyor duş almak istiyorum ama bişey olmasından korkuyorum baticon süreyim mi falan de :KK17: ben doktoru zırt pırt aramaya çok utanıyorum ya sen de öyle misin :confused: whatsapptan yazarken bile on kere düşünüyorum
Gerek yok gibisinden dedi canım. Valla ben doktorumla hiç konuşamadım zaten benim ameliyattan sonra yurt dışına çıkmış galiba asistanıyla konuştum hep. Batikon falan önermedi de mikrop kapmaz inşallah ya

canım bende de biraz sızıntı oldu kahverengi. doktor sıkıntı yok normal dedi baticon sürdü bantları değiştirdi. benimki alınmayan dikiş. ben de çok korkmuştum senin gibi ama bişey yokmuş allahtan :)
Wallahi benim de koltukaltı olduğu halde , riske atmamak için, sabah akşam batikon sürmüştüm .

ay valla bence sür ne olur ne olmaz baticon sonuçta antiseptik zararı da yok. korkuyosan bakmadan sür. valla ben dikişleri görmeye çokkk korktuğum için bakmadan sürmüştüm :D :D :D pamuğa baticonu döktüm sonra meme ucumdaki bantları çıkardım vee meme ucumun altına sıvazladım komple baticonlu pamuğu görmeden :D her yere. görmeye dayanamam çünkü iç dikiş olsa bile çok fena oluyorum ben böyle şeylere bakamıyorum :KK43::KK31:

ay valla bence sür ne olur ne olmaz baticon sonuçta antiseptik zararı da yok. korkuyosan bakmadan sür. valla ben dikişleri görmeye çokkk korktuğum için bakmadan sürmüştüm :KK70: :KK70: :KK70: pamuğa baticonu döktüm sonra meme ucumdaki bantları çıkardım vee meme ucumun altına sıvazladım komple baticonlu pamuğu görmeden :KK70: her yere. görmeye dayanamam çünkü iç dikiş olsa bile çok fena oluyorum ben böyle şeylere bakamıyorum :KK43::KK31:
Aynen benim de içim gidiyordu ilk günlerde :D Sonraları alıştım, şaka maka 40 gün oldu benim kırkı çıktı yani :-) Batikon iyidir yau, hastane gibi kokmasa bi de daha iyi olacak da idare edicez artık bi şekilde heheh :KK6:

Canım izlemeye alır mısın bende yaptırmadan görüp fikir sahibi olmak istiyorum Hoppa

275 cc takıldı bana da, şimdi ödemler inmeye başladı. Hacim olarak büyük değil gibi, yani ne bileyim benim gözüme küçük görünüyor. Biraz belimi inceltirsem daha iyi duracak sanki. Göğüs ucundan ölçünce halâ 90 cm ama, ödemler inince de değişmedi bu ölçü.
BANADA 275 TAKILDI AMA KÜÇÜK ŞİMDİ .300-325 TAKTIRSAYMIŞIM DİYORUM .PİŞMANIM.BEN ÇOKTA MEMNUN DEĞİLİM YANİ

merhaba kizlar, sayfada yeni degilim ama hic aktif katilimda bulunmadim. benimde görüslerinize tecrübelerinize ihtiyacim var.
gectigimiz sali GB ameliyati oldum 295 takildi banada. geceleri hic uyuyamiyorum cok sizim var.ilk kontrolum üc gün sonra. 5 gün olmasina ragmen hala bu gerginlik ve sizi normal mi? ne zaman tekrar rahat bir sekilde uyuyabildiniz siz?
Birde sizin kullandiginiz sporcu sütyeni bütünmü yoksa önden citcitli olandan mi?

cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum:))

merhaba kizlar, sayfada yeni degilim ama hic aktif katilimda bulunmadim. benimde görüslerinize tecrübelerinize ihtiyacim var.
gectigimiz sali GB ameliyati oldum 295 takildi banada. geceleri hic uyuyamiyorum cok sizim var.ilk kontrolum üc gün sonra. 5 gün olmasina ragmen hala bu gerginlik ve sizi normal mi? ne zaman tekrar rahat bir sekilde uyuyabildiniz siz?
Birde sizin kullandiginiz sporcu sütyeni bütünmü yoksa önden citcitli olandan mi?

cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum:))

evet çok normal sızı gerginlik ağrı baskı vesaire ben 15 gün falan felaket acı çektim. yataktan kendim kalkamadım öldüm öldüm dirildim ama sonra düzeldim hatta daha bir ay olmadı ama avrupa turuna çıktım geldim :) çok da uzun sürmüyor ağrılar. bir de benim sütyenim önden çıtçıtlıydı

evet çok normal sızı gerginlik ağrı baskı vesaire ben 15 gün falan felaket acı çektim. yataktan kendim kalkamadım öldüm öldüm dirildim ama sonra düzeldim hatta daha bir ay olmadı ama avrupa turuna çıktım geldim :) çok da uzun sürmüyor ağrılar. bir de benim sütyenim önden çıtçıtlıydı

tesekkür ederim DILA0993,senin adina cok sevindim. darisi benim ve benim gibilerin basina olsun :))
dün gece yine iskence gibiydi benim icin.
hatta iki gögsümün birlestigi yerde altta morarma olusmus. bakalim dr ne dicek. sen calisiyormusun ve ne zaman islerini rahatca görebildin canim..

tesekkür ederim DILA0993,senin adina cok sevindim. darisi benim ve benim gibilerin basina olsun :))
dün gece yine iskence gibiydi benim icin.
hatta iki gögsümün birlestigi yerde altta morarma olusmus. bakalim dr ne dicek. sen calisiyormusun ve ne zaman islerini rahatca görebildin canim..

yok ben çalışmıyorum canım ama 3 hafta sonra anca işlerimi görebildim :) yani çok acım vardı ve mesela diş fırçalayabiliyordum ama musluğa uzanmak zor geliyordu. kendim yatıyordum ama kalkamıyordum gibi gibi. yürümekte sıkıntı yoktu ama tabii hızlı yürüyemiyordum. 3 hafta sonra zaten avrupa turuna çıktım çıktığımda yürümemde sıkıntı yoktu ama beraber gittiğim arkadaşım zaman zaman sabahları kalkmama yardım etti. benden çok daha hızlı bir şekilde iyileşmiş herkes benim canım kıymetli galiba :D gerçi ben ameliyattan önce hiç canım acımaz hemen atlatırım sanıyordum ama işte öyle olmadı maalesef... bi de sıfır göğüs dokusuna 400 cc konulduğu için bu kadar acıdı canım tabii. ben hala bazen sabah kasılmış bi şekilde uyanıyorum. sağ göğsümde morarma vardı benim de geçti ama çok şükür. morarmalar normalmiş

yok ben çalışmıyorum canım ama 3 hafta sonra anca işlerimi görebildim :) yani çok acım vardı ve mesela diş fırçalayabiliyordum ama musluğa uzanmak zor geliyordu. kendim yatıyordum ama kalkamıyordum gibi gibi. yürümekte sıkıntı yoktu ama tabii hızlı yürüyemiyordum. 3 hafta sonra zaten avrupa turuna çıktım çıktığımda yürümemde sıkıntı yoktu ama beraber gittiğim arkadaşım zaman zaman sabahları kalkmama yardım etti. benden çok daha hızlı bir şekilde iyileşmiş herkes benim canım kıymetli galiba :KK70: gerçi ben ameliyattan önce hiç canım acımaz hemen atlatırım sanıyordum ama işte öyle olmadı maalesef... bi de sıfır göğüs dokusuna 400 cc konulduğu için bu kadar acıdı canım tabii. ben hala bazen sabah kasılmış bi şekilde uyanıyorum. sağ göğsümde morarma vardı benim de geçti ama çok şükür. morarmalar normalmiş

sifir gögüs dokusuna 400 müüüü????
senin boy ve kilo kacti sormasi ayip? cünkü benim ölcülerde 161 boy 48 kilo ve 75 a kullaniyordum. bana en fazla 300 olur dedi doktor. iyiki de öyle demis su anda sanki gögüs kafesim yerinden cikacak gibi gergin :)
bende ayni senin gibi düsünüyordum bana bir sey olmaz aciya dayanikliyim vs diye ama bu hic bekledigim gibi bir sey cikmadi, dikislerden ziyade gerginligin acisi vede yatmaktan kaynaklanan sirt agrisi:(
allah sagliktan ayirmasin:KK36:

Back