aynen tatlım dipleri en son boyaman gerek.. yoksa dipler daha açık oluyor hem boyasız olan kısım daha çabuk alıyor boyayı hemde kafanın tepesi daha sıcak olmasından dolayı en son orayı boyuyoruz ilk önce saç boyları yıkamadan 10 dk önce dipler.. mümkünse bi arkadaşından yardım al daha rahat olur..
süre konusuna gelince canım arkadaşlar su saç kremi yağ ekleyerek cila yaptıkları için 15- 20 dk bekletiyorlar onların amacı rengi açmak değil doreliği yook edip küllü tonlara getirmek sen boya yapıp açıcaksın o yüzden boyanın üzerinde yazan süreyi dikkate al..
ne demek canım inşallah kafa kafaya verip istediğin tonu elde ederizcanım bende eskiden boyalarıma eklerdim mavi doreliği güzel kırıyo ama şuan gümüş eklediğim için maviyi bazen kullanmıyorum ikisi bi arada riskli oluyo gibi geliyo bana en fazla fındık kadar ekliyorum ama gümüşü 1/2 oranına yakın kullanıyorum yani; bi tüp boyaya yarım tüp gümüş fındık kadar mavi benim deneyimlediğim oran bu.. ben bunla bildiğin turuncu kafamı küllü yapıyorum.. % 12 lik oksidan suyunu sakın unutma ama tatlım yoksa rengin açılmaz
canım aslında senin istediğin sarıyı elde etmek açıcı kullanmadan baya zor aslında orielle bi kere de elde edilebilirsin ama oriel yıpratır saçı ondan %12 iyle çok daha az bi yıpranmayla 2 seferde yapalım diyorum burdaki maviyle gümüşü eklememizinde amacı evde açık renklere boyadığımızda her halukarda bir kızıl yansıma dorelik oluyor ondan kaçınmak kötü bi renk olacağını sanmıyorum sadece ilk boyamada istediğin tonlardan biraz koyu olabilir oda senin moralini bozmasın sakın eminim oda yakışır.. kuaförlerde ilk boyada tutturamaz genelde ikinci de oturur renk derler.. dediğiin gibi 2 hafta iyi bi süre hemen yaparsan üst üste boya genelde tutmuyor çabuk akıyor bide rengin ne olduğu 2 yıkamadan önce anlayamazsın uzun süre bekleyincede dipler baya çıkıyo en ideali 15-20 gün içinde boyamak..
o zaman şöyle yapsamm lutfen birisi fikir versin loreal süper açık küllü sarı mavi ve azıcık gümüş koysam maviyide az koysam nasıl olur birde başka koyu yoğun küllü koymam gerekirmi gurgurcum yardım etsen birde açlarımın di kısmı koyu kumral bir parmak kalan kısmı bal rengi gibi ben küllü istiyorum ama sarı ve açık o zaman 12 lik açıcımı koyucam birde açıcıyı boyaylamı karıştırıcam yoksa önce açıp üzerine boyamı sürücem yardım ederseniz çok sevinirim
tekrar selam.. bundan 10 gün kadar önce şöyle bir konu açmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html
ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))
Eki Görüntüle 408419 Eki Görüntüle 408420
tekrar selam.. bundan 10 gün kadar önce şöyle bir konu açmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html
ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))
Eki Görüntüle 408419 Eki Görüntüle 408420
aynen ya sürekli farklı ışıklarda saçıma bakıyorum. fotolarda resmen bakır çıkıyo valla sinir oluyorum ozaman da.. saçlarım çok yıpranmadı ama yine bir iki ay bekliyim . senin tarifini mutlaka yapcam ama..
bak bu resimde küllüyü yakaladığım an :))
Eki Görüntüle 408531
bu da floresan ışığındaEki Görüntüle 408535
dışarda kızıl gibi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?