[/ATTACH]
ımmm biraz baktım şu tondur yazan birileri yok ararken bunu buldum bence en yakını bu
küllü ayarı bazı yerlerde yakın buna karşılaştırma yapacak olursak bulıyım 1 dk
bu kız loreal 10.1 kullanmış'mış Eki Görüntüle 553833
Eki Görüntüle 553856 Eki Görüntüle 553869 Eki Görüntüle 553870
buluruz ya yaklaşırız üsteleriz sonra azmederiz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz çok şükür...Sonra yanyana çağlayla fotomuzu koyup nisbet bile yaparız bak sen söylememişsin ama biz bulduk hesabı...
teşekkürler canım..beğendiğine sevindim.. elbette yazarım neler kullandığımı. ama dediğim gibi riskli bir karışım bu.. yani olacakları göze almadan sakın denemeyin.. benim için kaybedecek bişi yoktu..hadi en kötü koyu bi renge boyardım ama saç rengi açık olup bunu deneyenlerin saçı mavileşebilir.. neyse ben ikazımı yaptım artık günah benden gitti..:).. karışım şu akos 9.1, akos silver, akos mavi ve koleston 12.1 den eşit oranlarda karıştırdım.. sonra bunların toplamı kadar 9 luk oksidan koydum.. üzerine biraz su, saç kremi ve çam terebenti ekledim.. hafi cıvık bu karışımı saçımda 25 dakka beklettim.. bu arada karışım lila rengiydi.. ve beklerken baya gerildim.. hatta saçımın çok açık ucunda hafif bi mavilik oldu ama o da nazarı olsun dedim.. işte sonuç bu.. saçımı hiç yıpratmadı diyebilirim.. akos hakkında çok olumsuz yorumlar okudum..ama ben çok memnunum.. teşekkürler akos..:)
tekrar selam.. bundan 10 gün kadar önce şöyle bir konu açmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html
ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))
Eki Görüntüle 408419 Eki Görüntüle 408420
Öncelikle tutturduğun renge bayıldım!!!
birşey sormak istiyorum benim saç rengim resimdeki gibi, turuncuya kaçan bakır rengi.
Senin rengin gibi yapmam için öyle karışım falan hazırlamam imkansız,
hem beceriksizim bu konuda hem de aktıkça tekrar tekrar karışım yapmak çok zor gelir bana,
sence marketten aldığım küllü kumral renkleri ile bir kaç kere boyasam tutar mı seninki gibi?
teşekkürler şimdiden :)
Eki Görüntüle 614143
ya bana cok soguk donuk bi renk geldi...yasli kadn rengi gibi. mat hos degil.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html
ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))
ya bana cok soguk donuk bi renk geldi...yasli kadn rengi gibi. mat hos degil.
saçlarımı bu kış siyaha boyamıştım. sonra sıkıldım acıcıyla açtım. kimi yerler çok, kimi yerler az açıldı üstüne bal rengi boyadım aralar ışıldı olmuştu fena olmamıştı.sonra aklıma esti röfle yaptırayım dedim diplerim güzel açıldı ama uçları bakırımsı oldu.şimdi bu bakırlıktan kurtulmak istiyorum.az önce akos 9.1 küllü sarı 3 tüp,1 tüp gümüş,1 tüpte açık kumralEki Görüntüle 714349 8.1 siparişi verdim.karştırıp kullanacağım.sacım çok gür omuzlarımdayken 4 kutu kullanıyordum.şimdi omzumun aşağısında 4,5 kutu kullanırım sanırım bakalım gelsin boyayacağım hemen.sizce nasıl olur fikriniz var mı?
çok güzel olmuş canım hangi boyaları hangi oranda kullandığını da yazabilir misin?
Hmm... Sincik anladim canim sagol. Bu renklere bayildim... Iste sacimin en son hali, guneste ve oda icinde
Eki Görüntüle 560646 Eki Görüntüle 560647 Eki Görüntüle 560646 Eki Görüntüle 560647
Ne yaptınız saçınızı acaba çok merak ettim bu konu çok önceden açılmış ama cevap verirseniz sevinirimanladım.yardımların için çok teşekkür ederim çok saol
umarım en kısa zamanda yapabilirim..seni mutlaka hbaerlerm. tekrar teşekkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?