Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

ya bu rengi nasl elde ettin sanırım resmdeki senin saçların lütfen yardımcı ol banaaa çok güzel buu gurgurunkine benziyo süper renkler bulmuşsunuz ya =)

peki bunların içine 9 luk değilde 6 lık oksidan kullansak ne olur ?

Öncelikle tutturduğun renge bayıldım!!!
birşey sormak istiyorum benim saç rengim resimdeki gibi, turuncuya kaçan bakır rengi.
Senin rengin gibi yapmam için öyle karışım falan hazırlamam imkansız,
hem beceriksizim bu konuda hem de aktıkça tekrar tekrar karışım yapmak çok zor gelir bana,
sence marketten aldığım küllü kumral renkleri ile bir kaç kere boyasam tutar mı seninki gibi?
teşekkürler şimdiden :)

Son düzenleme:
ya bana cok soguk donuk bi renk geldi...yasli kadn rengi gibi. mat hos degil.

üzgünüm ama sadece küllüyle olmuyor.. formülü uygulaman şart..

Bende tam bu renk istiyorum cok ugrastim bu renk icin ama hep turunculasma oldu. Diger konundaki fotografa baktim ayni benim sac rengim amaa sanirim sen onun ustune kullu yapip ondan sonra bunlari yapmissin. Benim senin eski konudaki resimdeki halinde sacim. Acaba tutar mi bu en son yaptigin formulle ? Simdiden tesekkurler

ya bana cok soguk donuk bi renk geldi...yasli kadn rengi gibi. mat hos degil.

Bence cok hos. Tabi senin kararin ama arkadasin icine kurt dusurmeyelim :) o kadar heveslenip yapmis. Bende ayni bu renk istiyorum. Cok az kullanan var herkez bal rengi veya karamel falan yapiyo. Cok sıktı bence o renkler kullu cok hooosss.

saçlarımı bu kış siyaha boyamıştım. sonra sıkıldım acıcıyla açtım. kimi yerler çok, kimi yerler az açıldı üstüne bal rengi boyadım aralar ışıldı olmuştu fena olmamıştı.sonra aklıma esti röfle yaptırayım dedim diplerim güzel açıldı ama uçları bakırımsı oldu.şimdi bu bakırlıktan kurtulmak istiyorum.az önce akos 9.1 küllü sarı 3 tüp,1 tüp gümüş,1 tüpte açık kumral 8.1 siparişi verdim.karştırıp kullanacağım.sacım çok gür omuzlarımdayken 4 kutu kullanıyordum.şimdi omzumun aşağısında 4,5 kutu kullanırım sanırım bakalım gelsin boyayacağım hemen.sizce nasıl olur fikriniz var mı?

Bende saç boyasının içine biraz 1 yemek kaşığının yarı su ve biraz 1 çay kaşığı kadar saç kremi atıyorum dip boyası yaparken.turunculuk ve kızıllığı önlüyor.Bu tarifide yine burda bir forumda okumuştum..

Uçuk mavi sen denedinmi

lütfen önceki saç rengini yazar mısın ?
bende aynı bu karışımları yaptım ama koleston 12.1 olmadığı için selective'inkini aldım. baya bi koyu oldu. denize falan gittim açıldı rengi ama küllü değil. 12.1 boyayı bulamıyorum hiç biyerde sanırım o çok kuvvetli açtığı için seninki açık benimki çok koyu oldu. ve maviden 1 tüp mü kattın ? Şimdiden teşekkürler

çok güzel olmuş canım hangi boyaları hangi oranda kullandığını da yazabilir misin?

kızlar saçlarım çok az koyu,küllü kumral ama hala kızıllıklar var çünkü kuaför kurbanıyım. ama benim istediğim saç tonu yine koyu tonlarda küllü dumanlı hatta hafif yeşile çalan grimsi bi ton. biraz araştırdım yazıklarınız falan okudum. ben bu istediğim saç tonunu akos kül grisi ve bi miktar akos mavi katarak yapabilirmiyim bu kızıllıktan kurtulmak için. umarım birileri vardır:18:

herkese Merhaba ,

Forumda yeniyim.
Saçlarımın orjinal rengi koyu kahve, şimdi ise istemediğim halde kızılımsı bir açık kahve.
Kuaför ısrarla açık küllü kumral tutmaz diyordu ama anlaşılan oluyormuş!

İnternette ararken eski bir mesajdaki formülü gördüm ( akos mavi, gümüş koleston 12.1 ve akos 9.1, çam terebentin yağı, saç kremi), ısmarladım, 2si geldi diğerleri de kargoda, bekliyorum
Ancak denemeden önce 2 sorum var.
Gurgur tahminen saçında beyaz yoktu, bende ise çok olmamakla birlikte var.
Acaba bu durumda benim değiştirmem gereken ne olabilir?
20 lik Oksidan mavi boyanın içinden çıktı, senin formülde 9 luk yazdığını hatırlıyorum.
Mesela, bu konuda bir değişiklik mi yapmalı?

Birde saçımın boyu omuzlarımdan 4 parmak aşağıda. 1 tüp yeter mi yoksa daha fazla mı koymalıyım?
Bu arada ilk kez evde boyayacağım annemle , hayırlısı !

Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler )

Canım bende okudum baya şimdi zaten mavi boya turunculuklari alıyor diye duymuştum ama tam olarak ne kadar ekledin hepsinden eğer açıklarsan çok memnun olucam benim su anki rengim bu flasli flassiz olarak sence denemelimiyim emin olamadım

Kızlar benim de saç rengim açık küllü kumral ama çok açık diplerle uğraşasım yok küllü kumral alıp boyasam yeşillik yapar mı? Çok küllü değil saçım hatta güneşte bakır gibi

Yaa tam olarak istediğim renk bu işte kaç gündür nette geziyorum daha yeni gördüm bu konuyu saçımı açıcıyla açtıktan sonraacaba açıcıyla açılıp turanji olan saçın üstüne bu karışımı yapsam ne olur ki sonuç böyle olur mu

anladım.yardımların için çok teşekkür ederim çok saol

umarım en kısa zamanda yapabilirim..seni mutlaka hbaerlerm. tekrar teşekkrler
Ne yaptınız saçınızı acaba çok merak ettim bu konu çok önceden açılmış ama cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…