yaa evet sanki fizanda yaşıyoruz,geç gelmesi sıkıcı..saç söz konusu olunca tezcanlı oluyo insan,elimde olsa bende denerdim aslındahiç acımam valla sen istanbuldamısın oralarda kolay bulunuyo bunlar,ben bi süredir istanbulda diilim..burayı garipsiyorum biraz o yüzden..bugün tost ekmeği arıyorum 3 market dolaştım,bakkala sorıyım dedim..tost ekmeği varmı diye sordum somon ekmek var diyoo derece yani..yine bi umutla 12 l,k oksidan baktım markettesadece 6 lıkları doldurmuşlar rafa,bi baktım yanındada 10 numara 11 numara tüp boyalare peki bu millet 11 numara boyayla 6 lık oksidanmı kullanıcak
canım ya haklısın ne diyim evet istanbuldayım marketlerde genel olarak böyle 6lık durumu kozmetik toptan satış yapan bi yerden alıyorum gümüşü demiştim ya bana da yakın sayılır ordan 9luk aldım 1000ml rahat ettim Eminönü ne gidip bakmalı bana çok uzak işte Anadolu Yakası'ndayım zaten Ama gidersem yolum düşerse yazıyım olmadı tele numarasını markasını alır denerim güzelse sonuçlar...baktın olmuyo sana da yollarız artık kargoyla bir şekilde...Aşkı anlamam da Küllü de her yol makbül bana