• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

benim telim sıyırdı kafayı bana yansıdı sanırım 2kere format attım bir sürüde şey v.s sayfada kalamıyorum aynı msjı en az 5kere yazyorum çıkıp duruyo hatam da şu loreal 7.1 8.1 9.1 olarak Palette 10.1 resim atıcam içime sinmiycek çok çok çok pardon....

Eklentiler

• $BPALETTE_DELUXE_SET_BOYA_10-1_KULLU_A%C3%87IK_SARI_50_ML-1.jpg
    $BPALETTE_DELUXE_SET_BOYA_10-1_KULLU_A%C3%87IK_SARI_50_ML-1.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 67
benim telim sıyırdı kafayı bana yansıdı sanırım 2kere format attım bir sürüde şey v.s sayfada kalamıyorum aynı msjı en az 5kere yazyorum çıkıp duruyo hatam da şu loreal 7.1 8.1 9.1 olarak Palette 10.1 resim atıcam içime sinmiycek çok çok çok pardon....

kutudaki renge bakıcak olursak süper:1::1:nası yani lorealin 7 si 8 i vs.palettede 10 numarayamı denk geliyo

kutudaki renge bakıcak olursak süper:1::1:nası yani lorealin 7 si 8 i vs.palettede 10 numarayamı denk geliyo

Yok hayır lorealin 7.1 8.1 ya da 9.1 ni seviyorum ve kullanıyorum Her nereye yazdıysam ki Bonito ve Waitingforsun a yazmıştım 10.1kullandım v.s dediğim yerlerde bahsettiğim loreal değil Palette deluxe 10.1 resimde ki yani arada bir dahil olduğu için yanlış ton tuttuğunda onuda loreal diye söyleyebiliyorum günlük hayatta da sonra ablam anlıyo demek istediğim alıyo palettenin 10.1 ni anlatabildim mi??? Kafaları geçtik markaları karıştırdım ben uyuyım ya iisimi;)))

Yok hayır lorealin 7.1 8.1 ya da 9.1 ni seviyorum ve kullanıyorum Her nereye yazdıysam ki Bonito ve Waitingforsun a yazmıştım 10.1kullandım v.s dediğim yerlerde bahsettiğim loreal değil Palette deluxe 10.1 resimde ki yani arada bir dahil olduğu için yanlış ton tuttuğunda onuda loreal diye söyleyebiliyorum günlük hayatta da sonra ablam anlıyo demek istediğim alıyo palettenin 10.1 ni anlatabildim mi??? Kafaları geçtik markaları karıştırdım ben uyuyım ya iisimi;)))

hmm anladım canım..bende yatıyorum valla:ssz:çok uğraştık bugün boyalarla..iyi geceler:16:

evet tamam anlaşıldı son editlemeyide yapıyoruz :28:
10.1 kullanacaklar için burada daha önce denenenip onaylanan marka palettenin 10.1idir :27::27: iyi gecelerrrr :ssz:

evet tamam anlaşıldı son editlemeyide yapıyoruz :28:
10.1 kullanacaklar için burada daha önce denenenip onaylanan marka palettenin 10.1idir :27::27: iyi gecelerrrr :ssz:

yaa benimkinin numarası 10.32 ama palette diil:27:o siteden aldım işte exitenn diye bi marka belki bilirsin:27:

günaydın canım yoksa sen yatmadınmı daha:44:

Yok canim, yattim, iyi geceler mesajindan biraz sonra yattim, 6:30da uyandim. Bebeklerim erken kalkiyorlar. Bebeklerim dedigim biri 3 bucuk, oburu 1 bucuk yasinda, buyuduler de benim gozumde hala bebisler onlar. Size de gunaydin. Sizin de var sanirim bebis...

yaa benimkinin numarası 10.32 ama palette diil:27:o siteden aldım işte exitenn diye bi marka belki bilirsin:27:

Benden de günaydın tünaydın ;)Güzel renkleri var exiteen kataloğuna baktım ama 10.1i daha küllü görünümlü zaten küllü çok açık sarı diye geçiyo kum sarısı da daha parlak doreymiş gibi kalmış tabi katalog bu saçta tersine kum dediği grimsi bi sarı verebilirde denemek lazım

Eklentiler

• $exitenn_katalog_logo.jpg
    $exitenn_katalog_logo.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 1.106
sepetime bak :60: :60: :60:Sepetimdeki Ürünler Adet Fiyat
Akos Saç Boyası (MAVİ )
3,58 TL
Akos Saç Boyası (S.10 GÜMÜŞ)
3,58 TL
Colorx Saç Boyası 50ML (PLATİN)
2,67 TL
Alix Krem Saç Boyası (11.10 EXT.AÇICI SARI KÜLLÜ)
3,60 TL
Neva Color Saç Boyası (10.00 EXTRA DOĞAL PLATİN)
2,71 TL
Wella Koleston Perfect Saç Boyası (12/1)
13,24 TL
Koleston Sıvı Oksidan 50 ml (%9 30 volume)
0,85 TL
Koleston Sıvı Oksidan 50 ml (%9 30 volume)
0,85 TL
Colormax Saç Boyası (COLORMAX 12.20 EXTRA SÜPER AÇICI AMETİST)
3,86 TL
Exitenn Tüp Saç Boyası (1032 EKS.A.BEJ.SARI)

Zaten şu sepetini görünce gözlerim yerinden fırladı hepsi ayrı ayrı çok güzeller bayıldım Hatta benim uyguladığım renkler klasik basit bile kalıyo acaba yanlış mı yapıyorum bende mi bunlara bakınmalıyım diye düşündüm Açık ara bi fark yaratır mı meraktayım bu boyalar..Çünkü yine cila aman dip tam oldu bi daha derken dibini bulurum hepiciğinin kendimi biliyorum...Hatta şunu bile deniyebilirim hepsi süper ya eee buu sepette küllü sarının farklı bir serisi yoğunlukta hepsinden nokta şeklinde sıkıp sarı baskın olur saçımda aynı ton müsaitse boyamaya hepsini karıştırıp denerim oksidanı da göz ararı artık... bi de Loreal her seferinde cilası yanlışı doğrusu derken hiç tutumlu değil bende daha uygun kaliteli bi boyaya geçmek istiyorum ne zamandır bakalım kolestona dokunmam nevacolor a bi şans verebilirim hıım colormax ta olabilir gümüşünü kullanıyrm nasıl olsa şöyle bi sorunu var katı boyası ciddi karıştırmak istiyo 60ml tüpe 90ml oksidan kullanılıyo Başta Nokta nokta kalıyo içinde bende bastırarak üzerine dağıtıyorum onun dışında saçıma yada renge zararı yok gördüğün gibi....Aldığım yerde bozuk desek hiç anlamam ki bozuk boya böyle mi olur nasıl olur??? Kararsızım yani loreali değiştiricem bende ama neye geçicem aynı kalite de...

kızlar uygulayan yokmu mrak ediyorum..
bende yapıcam 10.1 den memnun kalan olursa bekleyemicem böle siyah siyah

ben ağustosta saçımı açtım 2 gün üst üste üstüne boyadım boya hiç tutmadı o halde dolaşamazdım diye simsiyah boyadım.sonra kasımda tekrar siyah boyadım 20 gün geçti siyahı açtım 4 seferde üstüne 7.1 boyadım sonuç lastik gibi oldu saçlarımın uçları ketim bende katlı sevmesemde mecbur azcık kat verdim saçlarıma :5:
şimdi bu boyalar kurtarıcım olursa artık uçlara dokunmadan dip boya yapa yapa uzatmak istiyorum biraz :16:

aynı durum bende de var lastiklik meselesi:50: küllüye bulaşmadan önce nasıl bişey olduğunu bile bilmiyordum saçı çok zorluyoruz mecburen oluyo ben de uçlardan alıyodum bir sürüde şey okudum yaptım burdan başka yerlerden bana ii gelenin sarımsak yağı olduğunu anladım tüm saçıma uygulamaya başladım banyo öncesi şu anda da kafamda..
sonrasında da gliss in banyo sonrası durulanmayan saç kremi fısfıs şeklinde keraitin içerikli bu 2si bende daha kolay toparlanma sağlıyo üst üste boyamalarımda çıkıyolar sonra kayboluyolar böylece İstediğim boya gelene kadar böyle idare edebildiğim kadar gitsin kestirmek istiyorum artık yani bi aksilik olmazsa...
Ve dediğin gibi tutabilirsem kendimi Rengimi bulup sadece dip arada cila kısmetse :17:

Yok canim, yattim, iyi geceler mesajindan biraz sonra yattim, 6:30da uyandim. Bebeklerim erken kalkiyorlar. Bebeklerim dedigim biri 3 bucuk, oburu 1 bucuk yasinda, buyuduler de benim gozumde hala bebisler onlar. Size de gunaydin. Sizin de var sanirim bebis...

benimde var bi tane minnoşum:16:o yüzden sabah erken ayaklanıyoruz:1:

Benden de günaydın tünaydın ;)Güzel renkleri var exiteen kataloğuna baktım ama 10.1i daha küllü görünümlü zaten küllü çok açık sarı diye geçiyo kum sarısı da daha parlak doreymiş gibi kalmış tabi katalog bu saçta tersine kum dediği grimsi bi sarı verebilirde denemek lazım

Zaten şu sepetini görünce gözlerim yerinden fırladı hepsi ayrı ayrı çok güzeller bayıldım Hatta benim uyguladığım renkler klasik basit bile kalıyo acaba yanlış mı yapıyorum bende mi bunlara bakınmalıyım diye düşündüm Açık ara bi fark yaratır mı meraktayım bu boyalar..Çünkü yine cila aman dip tam oldu bi daha derken dibini bulurum hepiciğinin kendimi biliyorum...Hatta şunu bile deniyebilirim hepsi süper ya eee buu sepette küllü sarının farklı bir serisi yoğunlukta hepsinden nokta şeklinde sıkıp sarı baskın olur saçımda aynı ton müsaitse boyamaya hepsini karıştırıp denerim oksidanı da göz ararı artık... bi de Loreal her seferinde cilası yanlışı doğrusu derken hiç tutumlu değil bende daha uygun kaliteli bi boyaya geçmek istiyorum ne zamandır bakalım kolestona dokunmam nevacolor a bi şans verebilirim hıım colormax ta olabilir gümüşünü kullanıyrm nasıl olsa şöyle bi sorunu var katı boyası ciddi karıştırmak istiyo 60ml tüpe 90ml oksidan kullanılıyo Başta Nokta nokta kalıyo içinde bende bastırarak üzerine dağıtıyorum onun dışında saçıma yada renge zararı yok gördüğün gibi....Aldığım yerde bozuk desek hiç anlamam ki bozuk boya böyle mi olur nasıl olur??? Kararsızım yani loreali değiştiricem bende ama neye geçicem aynı kalite de...

tünaydın canım..hala çok uykusuzum gelip bi bakınıyım dedim,uyucam birazdan..valla exitenin küllüsünü alıcaktım ama gümüş boya var diye almak istemedim..bej rengini merak ediyodum çünkü..aslında bende o renkleri çok merak ediyorum,özellikle süper açıcı ametist,nasıl bi renk verir meraktayım:26:ama ben hepsini almadımkii..beğendiklerimi sepete ekleyim karar verdim..ne bilim bu boyalar heryerdede bulunmaz,sonradan pişman oldum almadığıma..ama bu sitedende bi daha alışveriş yapıcamı sanmıyorum,belki başka bi yerden bulurum,cuma günü kargoya verilmesi lazımdı ama vermediler..dediğin gibi bütün renkleri karıştırsak nası bişey çıkarki acaba:27:ucuz zaten yaaa,buralarda bulsam hemen alırım..öbür türlü kargosu kapıda ödemesi derken baya tuzluya geliyo:ssz:

kızlar uygulayan yokmu mrak ediyorum..
bende yapıcam 10.1 den memnun kalan olursa bekleyemicem böle siyah siyah

bi arkadaş yaptı,gayet güzel bi renk olmuş..resmide var,sen maviyi fazla kaçırdın sanırım:26:

tünaydın canım..hala çok uykusuzum gelip bi bakınıyım dedim,uyucam birazdan..valla exitenin küllüsünü alıcaktım ama gümüş boya var diye almak istemedim..bej rengini merak ediyodum çünkü..aslında bende o renkleri çok merak ediyorum,özellikle süper açıcı ametist,nasıl bi renk verir meraktayım:26:ama ben hepsini almadımkii..beğendiklerimi sepete ekleyim karar verdim..ne bilim bu boyalar heryerdede bulunmaz,sonradan pişman oldum almadığıma..ama bu sitedende bi daha alışveriş yapıcamı sanmıyorum,belki başka bi yerden bulurum,cuma günü kargoya verilmesi lazımdı ama vermediler..dediğin gibi bütün renkleri karıştırsak nası bişey çıkarki acaba:27:ucuz zaten yaaa,buralarda bulsam hemen alırım..öbür türlü kargosu kapıda ödemesi derken baya tuzluya geliyo:ssz:

haklısın hem tuzlu hem beklemekte sıkıcı gelir etraftan bulması da zor bakalım artık bulunabilirler yetmezse birşeyler düşünürüz ben hepsini aldın diye düşünmüştüm Daha kolay yoldan bulursam ben deniyebilirim kobay olarak cidden ucuz olur kayıpta olmaz kesinlikle ayrı ayrı karışımlara da kullanılabilir neyse ii uykular sana...

Son düzenleme:

haklısın hem tuzlu hem beklemekte sıkıcı gelir etraftan bulması da zor bakalım artık bulunabilirler yetmezse birşeyler düşünürüz ben hepsini aldın diye düşünmüştüm Daha kolay yoldan bulursam ben deniyebilirim kobay olarak neyse ii uykular sana...

yaa evet sanki fizanda yaşıyoruz,geç gelmesi sıkıcı..saç söz konusu olunca tezcanlı oluyo insan,elimde olsa bende denerdim aslında:27:hiç acımam valla :60:sen istanbuldamısın oralarda kolay bulunuyo bunlar,ben bi süredir istanbulda diilim..burayı garipsiyorum biraz o yüzden..bugün tost ekmeği arıyorum 3 market dolaştım,bakkala sorıyım dedim..tost ekmeği varmı diye sordum somon ekmek var diyo:33:o derece yani..yine bi umutla 12 l,k oksidan baktım markette:36:sadece 6 lıkları doldurmuşlar rafa,bi baktım yanındada 10 numara 11 numara tüp boyalar:ssz:e peki bu millet 11 numara boyayla 6 lık oksidanmı kullanıcak:1:

Back