- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
işte bende ondan çekiniyorum artık bi de gümüş mavi v.s derken bilmediğimiz markalara daldık karıştırıyoruz ya hepimizin saçları farklı yanma kırılma sıkıntı olmasın 12 hiç kullanmadım saçımı da farklı zamanlarda 4-5 kez yoğun renk açıcı kullanmışımdır ama karışımın içinde bide yüksek volümle bu kadar sıklıkla boyadığımız bi dönem küllü aşkı uğruna ben kendim için diyorum bu riske giremem daha komple açalı tüm saçımı 1 ay ya oldu ya olmadı...Ama korkutmakta değil niyetim saçına güvenen yapsın tabi ki yıprandılar benimkiler son atıcam şimdi resimleri...son halini
tamam canım bekliyorum...ya ben kızıl saçımı 1 kerede sarı yapmıştım,tabi turunculu falan bişey oldu ama baya açıldı yani..yıprandımı dersen baya yıprandıama kopma derecesine falan gelmedi..ondan öncede orial kullanmışlığım var ama bu şeklide uzun süredir saçımı boyamadığım için cesaret edemiyorum..2 senedir ilk defa bu ay 2 kere boyadım..bilmiyorum valla boyalar gelsinde o anki psikolojime bağlı,bakarsın yaparımbide exitenn diye bi boya aldım,neyin nesidir bilmiyorum boyayınca görücez artık..bu kadar konuşmalar üstünede kötü bi renk çıkmaz inşallah