waitingforSUN un ikinci turuncu gibi olan renk küllüye boyamadan önceki hali
koyu küllü olan renk bu karışımlarla boyadıktan sonraki hali kızlar yanlış anlaşılıyor sanırım :26:
Eki Görüntüle 555555 bu renk açısından daha net oldu sanırım
Eki Görüntüle 555555 bu renk açısından daha net oldu sanırım
Vaaaay beeee Onu doğru anlamışı hatırlamışım ne mutlu banaEvet, ilk resim son hali, ikinci resim onceki hali. Yanlis eklemisim,kusura bakmayin. Bilemedim.
Evet, ilk resim son hali, ikinci resim onceki hali. Yanlis eklemisim,kusura bakmayin. Bilemedim.
SUN senin saçın için biz 10.1 e karar verdik sen yoktun
çokkk sağol canım
10.1 den şaşma diyosun sen bende öyle yapacağım bakalım umarım olur dediğimiz gibi
dipler çok çıkmadı henüz sarı olan yerde en fazla 1 parmaktır zaten
sarı olursa dediğin gibi bi ton koyusuyla diplerini hallederim açılsa azcık daha saçım yetecek
ilk eklediğim fotolardaki normal ışıktaki halinin küllüsü istediğim ton
rica ederim canımEvet, bende iki bebis var da, aralarda vakit buldukca giriyorum.Aksam da onlari uyuturken ben de uyumusum 10.1 deneyecegim bi dahaki sefere. Ama loreali denesem diyorum, koleston koyu cikiyor. Aslinda koyu olmasina uzulsem de, su turunculuklardan kurtuldum ya, icten ice seviniyorum arkadaslar sizlere de tesekkur ederim, kendi sacinizin yaninda benim bu kafaya da cozum dusunmussunuz.
İşte öle olaymış açık hali üstüne boya tek işlem karıştırıp ama bu halde yoğun ve koyuyken 7.1 bile emin olamıyorum kuaföre kalsa 6.1yapıp çıkarır seni tek işlemle ancakbu 2ton olur 8.1 9.1 direk bu renge zor gibi geliyo Ama tek boyayla ben risk alıp denemek istiyorum dersen de Gurgurun tarife yakın oranlarla olabilir bi açıcılı renk bi 8.1 gümüş mavi şeklinde Karar senin benden bu fikirler çıkıyo Hıım şuna inanın saçınızı kafamda hayal edip ben ne yaparım diye düşünmeye başlıyorum kendime uygulayacakmışım gibi sonuç ne olursa bana da olmuştur ya da olacağı o dur yani...Kafana ne yatıyosa hangisi kiminfikri daha mantıklı geliyosa onu yap ya da her kafadan bi ses çıkmışsa kendin uydur sağlam uydur ama) Umarım işini görür birileri boyasında koysun yaw mutlu olalım küllü de küllü diye....
rica ederim canımsomeone loreal boyamış sende loreal dene bu sefer istersen koleston sıkıntı yaparsa bide ne olur ne olmaz
Evet, konusmalarinizi okudum, someone memnun kalmis, ben de deneyecegim. Ay bi de cok hossunuz gercekten, cok guzel yardimlasmissiniz, bazen de guldum.
Bir de kuruyunca resmini gondermeye calisiyorum, bugun cekildigim, hata veriyor.
Saclarinizi merakla bekliyorum. Umarim sizin de someone'in da saclari, canimvecani'nin da, isteyen herkesin de tam istedigi gibi olur.
Evet tariflerle açıklanmış hatta resimlerle desteklenmiş o da yetmemiş Bonito'nun saçı diye düşünülmüş))biz böyle sayemde dolaylı düşündük karar verdik )) Allahtan boyamadık onu sana bıraktık
inşallah canımrica ederim canımsomeone loreal boyamış sende loreal dene bu sefer istersen koleston sıkıntı yaparsa bide ne olur ne olmaz
Evet, konusmalarinizi okudum, someone memnun kalmis, ben de deneyecegim. Ay bi de cok hossunuz gercekten, cok guzel yardimlasmissiniz, bazen de guldum.
Bir de kuruyunca resmini gondermeye calisiyorum, bugun cekildigim, hata veriyor.
Saclarinizi merakla bekliyorum. Umarim sizin de someone'in da saclari, canimvecani'nin da, isteyen herkesin de tam istedigi gibi olur.fotoyu yolla sende biz burada saniye saniye çekim yapıp koyduk hiç üşenmeden
ehehhehe çok güldüm bide boyasaymışım tam olcakmış foto çeker koyardım ben senin yerine denedim SUN diyeEvet tariflerle açıklanmış hatta resimlerle desteklenmiş o da yetmemiş Bonito'nun saçı diye düşünülmüş))biz böyle sayemde dolaylı düşündük karar verdik )) Allahtan boyamadık onu sana bıraktık
rica ederim canımsomeone loreal boyamış sende loreal dene bu sefer istersen koleston sıkıntı yaparsa bide ne olur ne olmaz
Saclarinizi merakla bekliyorum. Umarim sizin de someone'in da saclari, canimvecani'nin da, isteyen herkesin de tam istedigi gibi olur.
Amiiiin inşallah... valla beyin fırtınası boya karışım oranlarını geçtik kafaları karıştırma aşamasına gelen beni de formatladık fabrika ayarlarımdayım Tek bi program yüklü Küllü de küllü küllü de küllüüüüü yani..
burdan bi arkadaşım bu karışımı yaptı bugün,resimde yüklemiş,ben beğendim baya açılmış
Oooh mis ne güzel haber görebilirmiyim nerde ki fotosu
Oooh mis ne güzel haber görebilirmiyim nerde ki fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?