- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
işte bende ondan çekiniyorum artık bi de gümüş mavi v.s derken bilmediğimiz markalara daldık karıştırıyoruz ya hepimizin saçları farklı yanma kırılma sıkıntı olmasın 12 hiç kullanmadım saçımı da farklı zamanlarda 4-5 kez yoğun renk açıcı kullanmışımdır ama karışımın içinde bide yüksek volümle bu kadar sıklıkla boyadığımız bi dönem küllü aşkı uğruna ben kendim için diyorum bu riske giremem daha komple açalı tüm saçımı 1 ay ya oldu ya olmadı...Ama korkutmakta değil niyetim saçına güvenen yapsın tabi ki yıprandılar benimkiler son atıcam şimdi resimleri...son halini
çok teşekkür ederim canım cevabın için
Yani elde edersin diye düşünüyorum ilginci ben o zaman mavi gümüş bilmiyodum bunları sadece loreal 10.1i kullandım karışımsız yani bende beğenmiştim şaşırmıştım da yakaladım en iyi tondu Oyüzden hep aklımdadır 10.1 beni kurtarır diye şu anda diplerim 4-5 parmak falan koyu aslında resim mi atsam diyorum resme boğdum burayı ama
ımmm bu beğenilen resmim var ya örgülü biri biri toplu 2 foto paylaşmştm Üzerine şapşallıkla annemin karışımını sürdüm şişelerimiz aynıydı sağdı soldu derken karıştı 7.1 6lıktı nokta kadarda mavi vardı içinde farkedince yıkadım ama Sonuç dipler koyu gövde ve uçlar istediğim renk oldu eşitlemek için yine 10.1 e başvurdum hemen aldım hatta mecburen annem boyadı ayırıp ayırıp diğer kısımları seviyorum çünkü öle 1 kere daha da yapıp açarsam üstüne 8.1 9.1 v.s bakıcam artık
Seninse öyle bi derdin yok fotodaki gibi bişey olur Sabun kepek şampuanı 3 kere de 9luk oksidanla akıttım onunda resmini atmıştım gördünmü bilmiyorum 15-20 sonra da tüm saça 10.1 bu hali aldı Yani yerinde olsam uğraşmazdım bu boya her hatamda mutlu etti beni...Renk gerçekten tatmin etmişti saçımda var olan küllü tonu açtığı içinde doğal durmuştu Sende dip açık sorunu var evet ne yapmalı???
koyu yerleri komple boyayıp son 10 dk kala dibe sürsen ya da dip açıksa ne yapılır bilen yazsın pleaseeee!!! düşünüyorum...
dip rengide aynı mı gövde ve uçlarla bakırlık v.s yok dimi sadece ton olarak açığı???
rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim çok güzel cevaplıyorsun
ben az önce gittim tekrar tekrar baktım bakır rengi şu an saçlarım dipleri 1-2 cm kadar koyu sarı (açıcıdan dolayı) ve tabi milim milim uzamaya çalışan küllü kahve saçlarımda çıkmış bile bu arada
loreal kullanmadım ben daha önce genellikle tüp boya alıyorum neva özellikle.ne zaman neva dışında başka boyalarla boyasam hep hüsranla sonuçlandı (syoss hariç) ve kullandığım en açık ton 9.1 ve 8.1 karışımıydı.
sonuç olarak diplerdeki 1-2cmlik koyu sarı yeri saymazsak saçlarımın her yeri aynı tonda turuncu
bu annemin karışımıyla yanlış boyamam 7.1 6lık işte diplere bakın kabus ııyyyAslında dip diyip yanıltıyorum bariz kulak hizasına kadar gidiyo yani koyu kısım Eki Görüntüle 555475
Bu da 10.1 kullandığım son hali flaşla çekildiği için ton farkı yokmuş gibi ama var iyi olan geçişi sağladı absürd değil doğal bi renk geçişi var
bilerek yapmış gibiyim 1 kere daha tekrar etsem aynı işlemi eşitlenir diye umuyorum sanıyorum istiyorum
Eki Görüntüle 555476
1 dk yaw rica ederim de saçın turuncu mu ?!? nası yaw karıştırdım mı ben naptım bonito saç rengin senin bu siyahımsı küllü değil mi??? Ama anam alzaymıırmırım
ya senin renklerine bayılıyorum ne diyimkiama ilk resim için bişey diyemicem doğal bi saç tonu gibi olmuş,ama koyu..neyse ya bu renkleri tutturan sen,düzeltirsin gibime geliyo evde bu tonları tutturmak zor çünkü:2:
1 dk yaw rica ederim de saçın turuncu mu ?!? nası yaw karıştırdım mı ben naptım bonito saç rengin senin bu siyahımsı küllü değil mi??? Ama anam alzaymıırmırım
yok yok o ben değilim burada bu karışımı yapan biririn saçıydı oben ekleyeyim en son halini bak
Eki Görüntüle 555029 Eki Görüntüle 555028
Umarim ekleyebilmisimdir. Ve umarim fazla buyuk degildir. Sacimin boyamadan onceki ve sonraki halleri
Eki Görüntüle 555029 Eki Görüntüle 555028
Umarim ekleyebilmisimdir. Ve umarim fazla buyuk degildir. Sacimin boyamadan onceki ve sonraki halleri
yok kız o başka biriydi
yok kız o başka biriydi
Bonito çıktı sanıyorumsaç rengini paylaşmış mıydı daha önce gerilerde bulamadım:26:
şimdi son halini çektim fotoları atıyorum ilki flashlı diğerleri normal ışıkta çekildiEki Görüntüle 555500 Eki Görüntüle 555501 Eki Görüntüle 555502
yine tam rengi yansıtmadı fotolar ama ehh idare eder bir iki ton daha koyu normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?