Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

tamam canım bekliyorum...ya ben kızıl saçımı 1 kerede sarı yapmıştım,tabi turunculu falan bişey oldu ama baya açıldı yani..yıprandımı dersen baya yıprandıama kopma derecesine falan gelmedi..ondan öncede orial kullanmışlığım var ama bu şeklide uzun süredir saçımı boyamadığım için cesaret edemiyorum..2 senedir ilk defa bu ay 2 kere boyadım..bilmiyorum valla boyalar gelsinde o anki psikolojime bağlı,bakarsın yaparımbide exitenn diye bi boya aldım,neyin nesidir bilmiyorum boyayınca görücez artık..bu kadar konuşmalar üstünede kötü bi renk çıkmaz inşallah

rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim çok güzel cevaplıyorsun
ben az önce gittim tekrar tekrar baktım bakır rengi şu an saçlarım dipleri 1-2 cm kadar koyu sarı (açıcıdan dolayı) ve tabi milim milim uzamaya çalışan küllü kahve saçlarımda çıkmış bile bu arada
loreal kullanmadım ben daha önce genellikle tüp boya alıyorum neva özellikle.ne zaman neva dışında başka boyalarla boyasam hep hüsranla sonuçlandı (syoss hariç) ve kullandığım en açık ton 9.1 ve 8.1 karışımıydı.
sonuç olarak diplerdeki 1-2cmlik koyu sarı yeri saymazsak saçlarımın her yeri aynı tonda turuncu

bu annemin karışımıyla yanlış boyamam 7.1 6lık işte diplere bakın kabus ııyyyAslında dip diyip yanıltıyorum bariz kulak hizasına kadar gidiyo yani koyu kısım
Bu da 10.1 kullandığım son hali flaşla çekildiği için ton farkı yokmuş gibi ama var iyi olan geçişi sağladı absürd değil doğal bi renk geçişi var
bilerek yapmış gibiyim 1 kere daha tekrar etsem aynı işlemi eşitlenir diye umuyorum sanıyorum istiyorum

Son düzenleme:
ben ağustosta saçımı açtım 2 gün üst üste üstüne boyadım boya hiç tutmadı o halde dolaşamazdım diye simsiyah boyadım.sonra kasımda tekrar siyah boyadım 20 gün geçti siyahı açtım 4 seferde üstüne 7.1 boyadım sonuç lastik gibi oldu saçlarımın uçları ketim bende katlı sevmesemde mecbur azcık kat verdim saçlarıma
şimdi bu boyalar kurtarıcım olursa artık uçlara dokunmadan dip boya yapa yapa uzatmak istiyorum biraz

1 dk yaw rica ederim de saçın turuncu mu ?!? nası yaw karıştırdım mı ben naptım bonito saç rengin senin bu siyahımsı küllü değil mi??? Ama anam alzaymıırmırım

ya senin renklerine bayılıyorum ne diyimkiama ilk resim için bişey diyemicemdoğal bi saç tonu gibi olmuş,ama koyu..neyse ya bu renkleri tutturan sen,düzeltirsin gibime geliyo evde bu tonları tutturmak zor çünkü:2:

1 dk yaw rica ederim de saçın turuncu mu ?!? nası yaw karıştırdım mı ben naptım bonito saç rengin senin bu siyahımsı küllü değil mi??? Ama anam alzaymıırmırım

yok yok o ben değilim burada bu karışımı yapan biririn saçıydı o ben ekleyeyim en son halini bak

ya senin renklerine bayılıyorum ne diyimkiama ilk resim için bişey diyemicemdoğal bi saç tonu gibi olmuş,ama koyu..neyse ya bu renkleri tutturan sen,düzeltirsin gibime geliyo evde bu tonları tutturmak zor çünkü:2:

teşekkür ederim hep birlikte süper ötesi küllü günlere inşallah Amiiin 10.1 e çok az mavi attım çünkü sadece koyu yerleri boyadım ya onlarda diğer yerlere göre 6lıkla 7.1 ııım nası tarif etsem kahvemsi bişey gibi oldu bakır yansıma görür gibiydim ki bıraktım aynayı koştum banyoya şampuanla yıkadım kepek şampuanıyla sonrası da bu işte gümüşümse kalmamıştı ekleyemedim sonrakini de eklemeden yapabilirim kararsızım boyama öncesi duruma göre artık bakıcam işte...
Diyorum ya kendimize uyarlayalım diye zamanla doğru yanlış buluyosun...
hayatımda ilktir ama grip olmama yoruyorum boyaları karıştırmam Kendi karışımımda güme gitti tabiOndan gümüşüm kalmadı zaten

şimdi son halini çektim fotoları atıyorum ilki flashlı diğerleri normal ışıkta çekildi
yine tam rengi yansıtmadı fotolar ama ehh idare eder bir iki ton daha koyu normalde

Son düzenleme:
flashlı hallerine bakarsak senin daha açık aslında
benim normal ışıktaki fotoda daha açık çıktı.
normalde dediğim gibi 2 ton neredeyse daha koyu ne olur bilemiyorum umarım açılır :26:

bu renk açısından daha net oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…