Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyadan önceki haline göre bayaa koyu tutmuş orası kesin ama siyah değil ki bu saç fazla mavili küllü koyu kumral olmuş sadece
sakın panik yapıp koyu renk boyama üstüne kesinlikle akar bu saç benim siyah saçım bile 2.boyamaya rağmen 20 günde akıp koyu kahve olduysaa...
rica ederim ne demek bak mavi siyah boyayacakmışsın az kalsın üstüne ondan kurtarmış oldum seni ne mutlu bana
bence mavisini fazla kaçırdın ve evet koleston koyu çıkıyor diye herkes yakınıyor
ben genellikle nevacolor tüp boya kullanıyorum ve senin saçların kadar açık tonlara hatta daha fazla açmıştım bir ara.Sende nevacolor deneyebilirsin bir dahakine
Nevayla ton konusunda sıkıntı yaşamıyorsun tek sorun turuncu yansıması her zaman ona da çözümü bu başlıkta bulduk.bakalım umarım benim saçlarım istediğim tonlarda olur
Saçların yıkadıkça düzelir bir de fotoda ıslak sanırım hala oda iyice koyu görünmüştür gözüne yarın sabah gündüz gözüyle anlarsın tam rengi
Eki Görüntüle 555029 Eki Görüntüle 555028
Umarim ekleyebilmisimdir. Ve umarim fazla buyuk degildir. Sacimin boyamadan onceki ve sonraki halleri
kablomu arıyorum resim çekindim atıcamda bulamıyorum..
koyu bir şekilde çıktı saç rengim kızlar..bence denemeyin
deneyenlerinki siyah gibi oldu isteyen denesin :)))
ilk boyamada bu kadar açılması çok çok iyi niye üzülüyosunki,7 8 ton zaten açılmazdıki..baya açmışsın,bende söliyim bu saç siyah diil..kaçlık oksidan kullandın,eminim 2 3 boyamadan sonra daha iyi sonuçlar görüceksin
rica ederim ne demek bak mavi siyah boyayacakmışsın az kalsın üstüne ondan kurtarmış oldum seni ne mutlu bana
bence mavisini fazla kaçırdın ve evet koleston koyu çıkıyor diye herkes yakınıyor
ben genellikle nevacolor tüp boya kullanıyorum ve senin saçların kadar açık tonlara hatta daha fazla açmıştım bir ara.Sende nevacolor deneyebilirsin bir dahakine
Nevayla ton konusunda sıkıntı yaşamıyorsun tek sorun turuncu yansıması her zaman ona da çözümü bu başlıkta bulduk.bakalım umarım benim saçlarım istediğim tonlarda olur
Saçların yıkadıkça düzelir bir de fotoda ıslak sanırım hala oda iyice koyu görünmüştür gözüne yarın sabah gündüz gözüyle anlarsın tam rengi