• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kardeşim evlendi

Yok normalde de soguktu ama dugun zamani gene iyiydi hepimize.işi bitti sımdı ne arıyor ne soruyor. Kesinlikle hatam yok. O benim nısanlımla geldıgınde odadan cıkmadı ama ben aynını yapmadım ona.hep gıttım Dugunde oynadık falan.ama cok ayıp etti. O aileyle nasıl yapacak bilmiyorum. Evleri hep kalabalık ve kızın babası kardesımın bılezık ıcın biriktirdiği paradan almıs borc olarak. Ama parayı geri vermedi. Bir akrabası gene kardesım den borc aldı ve geri vermedı

Yoluna yoluna (borç harç verip geri alamama durumları için diyorum) anlayacaktır kardeşiniz anyayı konyayı. Şu an gözune perde inmiş bence. Bana kalırsa hepiniz koyun tavrınızı, çok gecmeden kendi ailesine yaptigi haksizligin farkina varacaktır.

Kardeşinizin yaşı küçük mü acaba bişe bilmedi için nerde nasıl davranacak bilemedi mi acaba ? Yol göstermek lazım bn erkek kardeşim bebek beri bakdım böle bişe düşündüm başıma gelse çok üzülürdüm tepkim aynı olurdu sanırım ama neden böyle yaptılar oda bi soru ,
Daha önce konu açmıştım. Erkek kardeşim dogulu bir aile kızıyla nişanlıydı. Ailesi en ufak şeye kadar bize aldırdı. Babam 50 binden fazla borç yaptı.Neyse dün dügünleri vardı. Dügünde iki taraf düşman gibiydi. Pistte hep bizi dışladılar.Yok kenara gelin yok açılın. Erkek kardeşimle kız bizle oynamadı. Hep kız tarafıyla oynadı. Takı zamanı annesi babası bırsey takmadı. Kardeslerınden 1 2 si para taktı.Gelını ortaya alıp etegını sallarken onların taraftan gelmıs bırı hızlı sallama diye bagırdı.Bende yavas zaten diye buna bagırdım.Paso kına gecesinde halay cekıldı. Halaydada yanımıza gelip halayı bozuyonuz dediler. Gelinle damadın yanına yaklastırmadılar. Foto bile pek çekılemedık. Kardesımle kızla vedalasmadık. Bızım taraftan kimseyle vedalasmadılar. Kınada nısanda benle kız kardesımi corbacıya goturmedıler. Dun amcaoglu falan dedi. Bugun sizi goturecek dedı. Sonra bir baktık bunlar gelin arabası degil Baska arabaya binip kız tarafıyla bizden resmen kacarak corbacıya gıtmısler. Benım ıcın ikisi de bitti. Evleri bize asırı yakın.Okadar sogudum ki ikisinden. Sadece anlatıyorum cok sınır oldum boyle aşırı derece. Kardesıme herkes pervane oldu. Kimsenin yuzune bakmadı. Hosgeldın demedi. Ben gorusmeyi dusunmuyorum. Babam gelin mevludu yaparsa kıza gitmeyi de pek dusunmuyorum. Bu saatten sonra ben o kız tarafıyla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Kardesım de benim ıcın cidden dün bitti
Kardeşiniz küçük

Yoluna yoluna (borç harç verip geri alamama durumları için diyorum) anlayacaktır kardeşiniz anyayı konyayı. Şu an gözune perde inmiş bence. Bana kalırsa hepiniz koyun tavrınızı, çok gecmeden kendi ailesine yaptigi haksizligin farkina varacaktır.
Suan degıl ama zaman gecsın elbet anlayacak. Bunu hep yediler. Cok saf ya

Kardeşinizin yaşı küçük mü acaba bişe bilmedi için nerde nasıl davranacak bilemedi mi acaba ? Yol göstermek lazım bn erkek kardeşim bebek beri bakdım böle bişe düşündüm başıma gelse çok üzülürdüm tepkim aynı olurdu sanırım ama neden böyle yaptılar oda bi soru ,
Kardeşiniz küçük
Bence önceden konustu lar. Yaa boyle onlar hep fosforlu falan gıymıs. Bız daha elit gıyımlıydık.hep Bı dıslamalar. Evimiz aşırı yakın ne onlar geldi ne biz gittik. Ama kız tarafına tabiki gidiyorlardır.kardesımde kalabalığı sevmez. Elbet sıkılacak onlardan. Ama umrumda degıl naparlarsa yapsınlar

Back
X