sağol canımcımzevklerimiz uyuşuyor galiba bende bu gelinliği ve gamze özçeliğin kol tarzını çok beğeniyorum. :) benimde düğünüm eylülde daha gelinlik işine adım atmadım sadece sormakla yetiniyorum.Sadece merak ettim provalar ne alemde gidiyor? son hali varmı gelinliğinin?
canım sağol ama kollarını özellikle ben öyle seçtim,gamze özçelik'in gelinliğinin kolları çok hoşuma gidiyor çünkügelinlik güzel ama kollarını begenmedım ben onları cıkartırsan süper durabılr
teşekkür ederim tatlımyorumunuza katılmıyorum.. Gelinliğe özelliğini katan kollar bence gayet güzel bi seçim olmuş.
amin canım,çok sağol...inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin...Çook güzel gelinlik modeli dantelde şıklığını o kadar bütünlüyor ki.. Allah olmayanlarada versin :)))
sağol canımcım2 prova yaptık canım şimdiye kadar,ilkide sadece astar provasıydı.gelinliğin drapeleri falan oturtulmuştu 2.provada.
daha dantelleri yerleştirilmemişti üstüne.resim çekmekte istemedim daha henüz bitmemiş diyeama çok sade ve hoş bir gelinlik bence sende düşünebilirsin canım... yalnız dantellerin üstüne boncuk işlettireyim mi ona karar veremiyorum:26:
Bence boncuk işletme derim,bende yarın gezmeye başlıcam gelinlikçileribakalım istediğim gibi sade bi gelinlik bulamazsam diktircem artık,nasılsa eylül'e kadar zamanım var :) eteğindeki dantellerle kollardaki danteli aynı mı olacak?
muhteşemmmmmmmmmmm boyun kaç canım
teşekkür ederim denizvegcanım herşeyin çok güzel gelinlik seçimine bayıldım dantel bu sene çok moda sanada çok yakışıcağına eminim yanlız çiçek konusunda farklı model olabilir diye düşündüm çok yuvarlak geldi gözüme
Öncelikle tebrik ederim ve bir ömür boyu mutluluklar dilerim =)
geçen hafta istanbula gelinlik bakmaya gittim ve denemeler sonucu 3 model beğendm.biri de buydu eteğindeki danteller okadr kibar ki =) resimdeki gibi kolları yook normalde,istersen ek yaptırıyorsun ki bence straples de çok hoştu.kesinlikle çok güzel bir seçim =)
gelin buketi de çok tatlı olmuş.
ayakkabı seçimi de çok hoş ama emin olamadım ben uycağı konusunda.Gelinlik hazır olup tam bir gördükten sonra daha sağlıklı karar verirsin.
tekrar tebrikler canım =)
Eki Görüntüle 396104 Eki Görüntüle 396105
becerebildimmi bilmiyorum ama ben böyle bir buket düşünüyorum mesela
çok sağol tatlım,bende sana mutluluklar dilerim
canım senin baktığının üstünde boncuklar var mıydı,dantellere işlenmiş.ben boncuk yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım da:26:
2.buket güselmiş
canım çok yakışmış sanada,harika olmuş...evet boncukları,pulları varmış sağol tatlım resimler içindantellere işlenmiş beyaz pullar vardı.ama ben sanki 2 çeşit pul gördüm diye hatırlıyorum orda ;biri parlaklık veren beyaz ve şeffaf pullar;diğeri de mat beyaz pullar.Bunun üzerinde mat beyazlardan vardı
provadan resimler yolluyorum sana
cok güzelmşş :)begndmm beeeenn
dantellere işlenmiş beyaz pullar vardı.ama ben sanki 2 çeşit pul gördüm diye hatırlıyorum orda ;biri parlaklık veren beyaz ve şeffaf pullar;diğeri de mat beyaz pullar.Bunun üzerinde mat beyazlardan vardı
provadan resimler yolluyorum sana
he hey, çok sevindim, doğru malzeme kullanmışlar gibi görünüyor. gerçekten benzemiş. ellerine sağlık terzinin. size de mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?