Gelinlik Modelleri Sonunda karar verdim işte gelinliğim...

sağol canımcım 2 prova yaptık canım şimdiye kadar,ilkide sadece astar provasıydı.gelinliğin drapeleri falan oturtulmuştu 2.provada.
daha dantelleri yerleştirilmemişti üstüne.resim çekmekte istemedim daha henüz bitmemiş diye ama çok sade ve hoş bir gelinlik bence sende düşünebilirsin canım... yalnız dantellerin üstüne boncuk işlettireyim mi ona karar veremiyorum:26:
gelinlik güzel ama kollarını begenmedım ben onları cıkartırsan süper durabılr
canım sağol ama kollarını özellikle ben öyle seçtim,gamze özçelik'in gelinliğinin kolları çok hoşuma gidiyor çünkü
yorumunuza katılmıyorum.. Gelinliğe özelliğini katan kollar bence gayet güzel bi seçim olmuş.
teşekkür ederim tatlım
Çook güzel gelinlik modeli dantelde şıklığını o kadar bütünlüyor ki.. Allah olmayanlarada versin :)))
amin canım,çok sağol...inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin...

Bence boncuk işletme derim,bende yarın gezmeye başlıcam gelinlikçileri bakalım istediğim gibi sade bi gelinlik bulamazsam diktircem artık,nasılsa eylül'e kadar zamanım var :) eteğindeki dantellerle kollardaki danteli aynı mı olacak?

bende pek düşünmüyorum ama annem akşam açık havada olacak düğünün boncuklar parlar,lazer kesme beyaz boncuklardan işlettir diyor:44:
evet canım danteller aynı olacak eteğindeki ve kolundaki... hadi hayırlısı sende gönlüne göre bir gelinlik bulursun inşallah canım

canım herşeyin çok güzel gelinlik seçimine bayıldım dantel bu sene çok moda sanada çok yakışıcağına eminim yanlız çiçek konusunda farklı model olabilir diye düşündüm çok yuvarlak geldi gözüme

Öncelikle tebrik ederim ve bir ömür boyu mutluluklar dilerim =)
geçen hafta istanbula gelinlik bakmaya gittim ve denemeler sonucu 3 model beğendm.biri de buydu eteğindeki danteller okadr kibar ki =) resimdeki gibi kolları yook normalde,istersen ek yaptırıyorsun ki bence straples de çok hoştu.kesinlikle çok güzel bir seçim =)
gelin buketi de çok tatlı olmuş.
ayakkabı seçimi de çok hoş ama emin olamadım ben uycağı konusunda.Gelinlik hazır olup tam bir gördükten sonra daha sağlıklı karar verirsin.
tekrar tebrikler canım =)

teşekkür ederim denizveg nişanlımda çok yuvarlak olduğunu söyledi canım,bende başka bir çiçek bakmaya başladım hayırlısı

çok sağol tatlım,bende sana mutluluklar dilerim
canım senin baktığının üstünde boncuklar var mıydı,dantellere işlenmiş.ben boncuk yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım da:26:

Eki Görüntüle 396104 Eki Görüntüle 396105

becerebildimmi bilmiyorum ama ben böyle bir buket düşünüyorum mesela

2.buket güselmiş

dantellere işlenmiş beyaz pullar vardı.ama ben sanki 2 çeşit pul gördüm diye hatırlıyorum orda ;biri parlaklık veren beyaz ve şeffaf pullar;diğeri de mat beyaz pullar.Bunun üzerinde mat beyazlardan vardı

provadan resimler yolluyorum sana

Eklentiler

• $gggg.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $SAM_1351.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 38
canım çok yakışmış sanada,harika olmuş...evet boncukları,pulları varmış sağol tatlım resimler için

cok güzelmşş :)begndmm beeeenn

sağolasın canım

he hey, çok sevindim, doğru malzeme kullanmışlar gibi görünüyor. gerçekten benzemiş. ellerine sağlık terzinin. size de mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…