sağol canımcım 2 prova yaptık canım şimdiye kadar,ilkide sadece astar provasıydı.gelinliğin drapeleri falan oturtulmuştu 2.provada.zevklerimiz uyuşuyor galiba bende bu gelinliği ve gamze özçeliğin kol tarzını çok beğeniyorum. :) benimde düğünüm eylülde daha gelinlik işine adım atmadım sadece sormakla yetiniyorum.Sadece merak ettim provalar ne alemde gidiyor? son hali varmı gelinliğinin?
daha dantelleri yerleştirilmemişti üstüne.resim çekmekte istemedim daha henüz bitmemiş diye ama çok sade ve hoş bir gelinlik bence sende düşünebilirsin canım... yalnız dantellerin üstüne boncuk işlettireyim mi ona karar veremiyorum:26:
canım sağol ama kollarını özellikle ben öyle seçtim,gamze özçelik'in gelinliğinin kolları çok hoşuma gidiyor çünkügelinlik güzel ama kollarını begenmedım ben onları cıkartırsan süper durabılr
teşekkür ederim tatlımyorumunuza katılmıyorum.. Gelinliğe özelliğini katan kollar bence gayet güzel bi seçim olmuş.
amin canım,çok sağol...inşallah Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin...Çook güzel gelinlik modeli dantelde şıklığını o kadar bütünlüyor ki.. Allah olmayanlarada versin :)))