• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda karar verdim işte gelinliğim...

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
Kızlar sonunda karar verdim,hiç aklımda olmayan ve özellikle aşkucumun çok beğendiği şu modelde karar kıldım.
Yorumlarınızı beklerim... :16:
Bu arada gelin çiçeğimi ve ayakkabılarımı da bu renk ve modellerde düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar,uyar mı bu gelinliğe?

$1.jpg $2.jpg gelinliğim bu olacak nasipse,dikiliyor...

ama kolları şöyle olacak kızlar

Eki Görüntüle 354651

gelin buketini ve ayakkabıları ise şöyle düşünüyorum,gelinliğimin rengi kreme yakın kırık beyaz oluyor,sizce uyar mı bu ayakkabı ve çiçek?

$1.jpg $1-1.jpg

$ayakkabý.jpg $ayakkabý 1.jpg

yorumlarınızı alayım fıstıklaaaar:34:

Çok şık :16::16:
Mutluluklar :34:

hayırlı olsun çok hoş bir kombin olmuş gelinlikle beraber tebrik ederim =) bende keşke nişanlığıma karar versemde diktirmeye başlasam :9:

Çok şık :16::16:
Mutluluklar :34:
teşekkür ederim canım:16:

hayırlı olsun çok hoş bir kombin olmuş gelinlikle beraber tebrik ederim =) bende keşke nişanlığıma karar versemde diktirmeye başlasam :9:
sağolasın tatlım:16:
inşallah sende gönlüne göre karar verebilirsin bi an önce nişanlığında...:34:

çooookk beğendimmmm
kollarını da gazme özçeliğin gelinliğindeki gibi yaptırman çok güzel bi fikir olmuş..
gelinlikte tek beğenmediğim ayrıntı kol kısmı oldu çünkü:34:
çiçek ve ayakkabıyı da çok yakıştırdım
mutluluklar dilerim:12:

çiçek ve ayakkabıyla gelınlıgın cok guzel uyum ıcınde olur çokkk guzel çok zevklısın cnm dugun resımlerınıdeee ısterız daha sonraa:16:

ay canım bayıldım çok şıkkk güle güle giy inşallahh :)evliliğinin her günü bu gelınlığı giydiğin ilk gün gibi heyecanlı ve sevgi dolu olsun mutluluklar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sedoşuuuuuuuuum canım arkadaşım benim harika olur :54:
resimlerini görmek için sabıırsızlanıyorummmm:16::16::16:

G. Özçelikin gelinliğinin kol kısmına bayıldım, gelinlikte hoş sade.

Çok beğendim canımmm.çiçeğinde ayakkabılarında çok güzelll.
Bir ömür boyu mutlu ol insallahh

Merhaba,

Öncelikle hayırlısı...

Ben bu modeli severim, orijinalini vitrinde görmüştüm yakından, gayet güzel. yalnız orijinalinde hem içte bir tur dantel var, hem de en üst katta...Küçük ama modeli özelleştiren bir ayrıntı. Danteli pronoviastan bekleneceği üzere incecik ve çok kaliteli.

Eğer 3500-4000 lira ayıracak durumdaysanız, bu modelin orijinalini internetten alabilirdiniz. benim bir arkadaşım aşağıdaki siteden istediği gelinliği aldı, onun amerikada bir tanıdığı vardı, tanıdığı bavula koyup getirecek. eğer sizin de amerikadan bir tanıdığınız varsa pronovias için en iyi yol bu bence, yarı fiyatına yakın gelmiş olur :D

weddingshoppeinc.com/pr/Pronovias-Pergola/37603 (linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın)

yok o kadar bütçem yok diyorsanız, eğer gerçekten bu gelinliğin aynısı gibi durması için 2500-3500 arası bir bütçe ayırmanız ve gelinlikçinin doğru kumaşı kullandığından emin olmanız lazım.

yok o kadar da bir bütçe düşünmüyoruz derseniz o zaman orijinaldeki gibi bir kumaş kullandırmanız biraz zor. yine de hoş bir görüntüsü olur ama çok aynısını dikemezler...

buket ve ayakkabı gayet güzel. renkli seçimle iyidir

gelinlik çok hoş çicekte çok güzel keyifle giymen dileğiyle.. mutluluklar....
:16: çok teşekkür ederim...
çok güzel canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim kombin harika :16:
beğenmene çok sevindim canım,teşekkür ederim:16:
çok güzel güle güle mutlulukla giyy inş bukete bayıldımmm:)
inşallah canım,teşekkür ederim:16:
teşekkür ederim canım inşallah...:9:
Allah tamamına erdirsin mutluluklar sanada şimdiden kuzum:16:
çooookk beğendimmmm
kollarını da gazme özçeliğin gelinliğindeki gibi yaptırman çok güzel bi fikir olmuş..
gelinlikte tek beğenmediğim ayrıntı kol kısmı oldu çünkü:34:
çiçek ve ayakkabıyı da çok yakıştırdım
mutluluklar dilerim:12:
çok sağol canım :16:benimde kolları çok hoşuma gitmemişti bi de en baştan beri gamze özçelik kolu düşünüyordum gelinliğimde,denk düştü:34:
çiçek ve ayakkabıyla gelınlıgın cok guzel uyum ıcınde olur çokkk guzel çok zevklısın cnm dugun resımlerınıdeee ısterız daha sonraa:16:
inşallah üzerimde de uyumlu durur canım çok sağolasın:16:
ay canım bayıldım çok şıkkk güle güle giy inşallahh :)evliliğinin her günü bu gelınlığı giydiğin ilk gün gibi heyecanlı ve sevgi dolu olsun mutluluklar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ne güsel dilekler bunlar,çok çok teşekkür ederim canım:16:
ben de bayıldım.. çok güzel..mutlulukla giyersin inşallah :71:
teşekkür ederim ameliecim:16:inşallah...
sedoşuuuuuuuuum canım arkadaşım benim harika olur :54:
resimlerini görmek için sabıırsızlanıyorummmm:16::16::16:
canım benim,kuzum inşallaaah...:16:
Çok şık çok zarif mutlulukla giyersin inşallah
çok teşekkür ederim kedicik:16:
G. Özçelikin gelinliğinin kol kısmına bayıldım, gelinlikte hoş sade.
çok sağolasın başakcım:16:
Çok beğendim canımmm.çiçeğinde ayakkabılarında çok güzelll.
Bir ömür boyu mutlu ol insallahh
inşallah teşekkür ederim tatlım:16:

Merhaba,

Öncelikle hayırlısı...

Ben bu modeli severim, orijinalini vitrinde görmüştüm yakından, gayet güzel. yalnız orijinalinde hem içte bir tur dantel var, hem de en üst katta...Küçük ama modeli özelleştiren bir ayrıntı. Danteli pronoviastan bekleneceği üzere incecik ve çok kaliteli.

Eğer 3500-4000 lira ayıracak durumdaysanız, bu modelin orijinalini internetten alabilirdiniz. benim bir arkadaşım aşağıdaki siteden istediği gelinliği aldı, onun amerikada bir tanıdığı vardı, tanıdığı bavula koyup getirecek. eğer sizin de amerikadan bir tanıdığınız varsa pronovias için en iyi yol bu bence, yarı fiyatına yakın gelmiş olur :D

weddingshoppeinc.com/pr/Pronovias-Pergola/37603 (linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın)

yok o kadar bütçem yok diyorsanız, eğer gerçekten bu gelinliğin aynısı gibi durması için 2500-3500 arası bir bütçe ayırmanız ve gelinlikçinin doğru kumaşı kullandığından emin olmanız lazım.

yok o kadar da bir bütçe düşünmüyoruz derseniz o zaman orijinaldeki gibi bir kumaş kullandırmanız biraz zor. yine de hoş bir görüntüsü olur ama çok aynısını dikemezler...

buket ve ayakkabı gayet güzel. renkli seçimle iyidir

teşekkür ederim mine... gelinliğim 2200'e mal olacak bana,indirimli haliyle... inşallah güsel birşey çıkar ortaya.dantelimi ve kullanacağı kumaşları gördüm ve beğendim...:16:

Back