Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook beğendimmmmmmmmmmmmmmm MUTLULUKLAR...
muhteşem bir model seçmişsiniz
kabarık gelinlikleri beğenmem ben
bu modeller hep asil ve zarif geliyor bana
ince zevk eseri bence
saçlarınızı mutlaka toplayın gelinliğin detayları kapanmasın
çok hoş sade ve şık. boyunuz da uzunmuş çok güzel duracağına eminim. allah tamamına erdirsin.
böyle şık sade gelinlik beğenen gelin adaylarını görmek çok hoş cidden. sürekli abartı abartı taş taş hep aynı straplezler :/ tebrikler zevkli bir seçim.
çok şık bir seçim, mutluluklar dilerim
yaşasın diyorum bazıları abiye gibi hatta düğünde de bu tarz bi kıyafetle gelen olabilir demiş açıkçası birazcık bozulmuştum ama sizin gibi yazanlar olunca zevkimin şevki düzeliyor çok teşekkür ederim
Sade ve hos bir model gercekten diger gelinlikleden yani kus tüyü flndan gibi modellerden bin kat güzel
Allah güle güle giyinmeyi nasip etsin huzur saglik mutluluk versin insallah..
o yorumu yapanların beğendikleri gelinleri görürseniz ne kadar zevkli olduğunuzu tekrar anlarsınız :)) zevk sahibi olmak doğuştan gelen bir asalet diye düşünüyorum sonradan meslekle vs ile edinebilinen değil siz de gayet zevklisiniz maşallah
ayy ne mutlu sana canım bende senden bir gün önce nişanlanıyorum yani 9 haziran 2012 de :) gelinliğini çok beğendim ömür boyu mutluluklar..
Çok zarif bir model canım, mutluluklar dilerimm.
şık ve asil..gerçekten çok beğendim; mutluluklar dilerim
seçiminiz çok hoş ve sade..şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
3 kelime sade zarif asil :) mutluluklar size :)