• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtim

çok hoş sade ve şık. boyunuz da uzunmuş çok güzel duracağına eminim. allah tamamına erdirsin.

böyle şık sade gelinlik beğenen gelin adaylarını görmek çok hoş cidden. sürekli abartı abartı taş taş hep aynı straplezler :/ tebrikler zevkli bir seçim.

muhteşem bir model seçmişsiniz
kabarık gelinlikleri beğenmem ben
bu modeller hep asil ve zarif geliyor bana
ince zevk eseri bence
saçlarınızı mutlaka toplayın gelinliğin detayları kapanmasın

muhteşem bir model seçmişsiniz
kabarık gelinlikleri beğenmem ben
bu modeller hep asil ve zarif geliyor bana
ince zevk eseri bence
saçlarınızı mutlaka toplayın gelinliğin detayları kapanmasın

bende öyle düşünüyorum saçlarımı çok yukarıdan olmamak kaydı ile belki ense topuzu şeklinde dağınık birazcık salaş bir model yaptırmayı düşünüyorum umarım yakışır çok teşekkür ederim.:16:

çok hoş sade ve şık. boyunuz da uzunmuş çok güzel duracağına eminim. allah tamamına erdirsin.

böyle şık sade gelinlik beğenen gelin adaylarını görmek çok hoş cidden. sürekli abartı abartı taş taş hep aynı straplezler :/ tebrikler zevkli bir seçim.

yaşasın diyorum bazıları abiye gibi hatta düğünde de bu tarz bi kıyafetle gelen olabilir demiş açıkçası birazcık bozulmuştum ama sizin gibi yazanlar olunca zevkimin şevki düzeliyor çok teşekkür ederim :9:

Sade ve hos bir model gercekten diger gelinlikleden yani kus tüyü flndan gibi modellerden bin kat güzel :34:

Allah güle güle giyinmeyi nasip etsin huzur saglik mutluluk versin insallah..:nazar:

yaşasın diyorum bazıları abiye gibi hatta düğünde de bu tarz bi kıyafetle gelen olabilir demiş açıkçası birazcık bozulmuştum ama sizin gibi yazanlar olunca zevkimin şevki düzeliyor çok teşekkür ederim :9:

o yorumu yapanların beğendikleri gelinleri görürseniz ne kadar zevkli olduğunuzu tekrar anlarsınız :)) zevk sahibi olmak doğuştan gelen bir asalet diye düşünüyorum sonradan meslekle vs ile edinebilinen değil siz de gayet zevklisiniz maşallah :nazar:

ayy ne mutlu sana canım bende senden bir gün önce nişanlanıyorum yani 9 haziran 2012 de :) gelinliğini çok beğendim ömür boyu mutluluklar..

Sade ve hos bir model gercekten diger gelinlikleden yani kus tüyü flndan gibi modellerden bin kat güzel :34:

Allah güle güle giyinmeyi nasip etsin huzur saglik mutluluk versin insallah..:nazar:

o yorumu yapanların beğendikleri gelinleri görürseniz ne kadar zevkli olduğunuzu tekrar anlarsınız :)) zevk sahibi olmak doğuştan gelen bir asalet diye düşünüyorum sonradan meslekle vs ile edinebilinen değil siz de gayet zevklisiniz maşallah :nazar:

çok teşekkür ederim beni çok mahcup ettiniz :17:

evimiz için eşyalarımızı da aldık görmek istersiniz belki
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/498169-bende-mobilyalarimi-aldiiimmm-burada.html :54:

ayy ne mutlu sana canım bende senden bir gün önce nişanlanıyorum yani 9 haziran 2012 de :) gelinliğini çok beğendim ömür boyu mutluluklar..

ayy süperr senin şafak bugün 136 demekki çabucak geçer inşallahh :16:

Çok zarif bir model canım, mutluluklar dilerimm.

çok teşekkür ederimmm :71:

şık ve asil..gerçekten çok beğendim; mutluluklar dilerim:54:

siz beğendikçe ben daha bir mutlu oluyorum ya süpersiniz çok teşekkür ederimm :54:

Back