• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtim

:D çok sevindim bu söylediğinize ve duanıza. İnşallah kısa vadede değil ama birkaç ay içinde gelin kızlarımızı çok sevindirecek bir planım var, hayırlısıysa...

çok merak ettim şimdi benim gelinlik yapımına kadar yetişir mi acaba

birde birşey sorabilir miyim cam organze tül kullanılmasın demiştiniz gelinlik için cam kullanmayın düz kullanın mı demem gerekiyor bilemedim de hiç anlamıyorum bu konulardan :17:

Bence kesinlikle sakinleştirici alın ben ki normalde sakin bi yapıya sahibimdir ölmüştüm o gün heyecandan panikten
Bi de kesinlikle hiçbişeyle ilgilenmeyin o şöyle mi bu böyle mi o oldu mu olmadı mı derken travma geçiriyosunuz ufak çapta :52:
Tadını çıkarmaya bakın düğününüzün Ömür boyu hatırlayacaksınız sonuçta :nazar:

Evet canım bi meleğim olacak kısmetse 3 ayımız kaldı Rabbim sizede nasip etsin inşallah :49:

amin inşallah hepimize nasip etsin Allahım :emir_bebek:

düğün için tavsiyelerinize uymaya çalışıcam umarım başarılı olabilirim çok detaycı ve ufacık bişeyde yüzü asılan biriyimdir bakalım hayırlısı artık :34:

Aslinda tam hayal ettigim sade bir gelinlik.
Ama nedense bam baska bir gelinlikte aklim kaldi.
Tebrik ederim sizi benden 2 gün sonra evleneceksiniz sanirim :)

demekki benim kınamın olduğu gün sizin düğününüz olacak Allahım hepimizin evliliklerini mutlu mesut etsin kazasız belasız huzurla geçirmemizi sağlasın o günlerimizi :nazar:

çok merak ettim şimdi benim gelinlik yapımına kadar yetişir mi acaba

birde birşey sorabilir miyim cam organze tül kullanılmasın demiştiniz gelinlik için cam kullanmayın düz kullanın mı demem gerekiyor bilemedim de hiç anlamıyorum bu konulardan :17:

cam organze değil de kumlu veya mat organze olsun diyebilirsiniz. daha iyi açıklayabilmek için resim ekliyorum:

mat organze:
Mat%20Organze&&-440426051.jpg

kumlu organze:
kumlu_organze.jpg

cam organzeler:
cam%20organze&&-539435982.JPG
dalya%20cam%20renk&&-406170129.JPG

Gördüğünüz gibi cam organzeler naylon gibi plastik bir görüntü veriyor, çok parlaklar. bu kumaşla dikilen gelinliklerde sadece bir parlak bulut gibi çıkarsınız :D gelinliğin modeli hiç anlaşılmaz. sizin modelinizde olduğu gibi parlak olmayan bir organze seçmeniz durumunda aynı modeldeki görüntü olur...

cam organze değil de kumlu veya mat organze olsun diyebilirsiniz. daha iyi açıklayabilmek için resim ekliyorum:

mat organze:
Mat%20Organze&&-440426051.jpg

kumlu organze:
kumlu_organze.jpg

cam organzeler:
cam%20organze&&-539435982.JPG
dalya%20cam%20renk&&-406170129.JPG

Gördüğünüz gibi cam organzeler naylon gibi plastik bir görüntü veriyor, çok parlaklar. bu kumaşla dikilen gelinliklerde sadece bir parlak bulut gibi çıkarsınız :D gelinliğin modeli hiç anlaşılmaz. sizin modelinizde olduğu gibi parlak olmayan bir organze seçmeniz durumunda aynı modeldeki görüntü olur...

çok iyi anladım :1: gerçekten çok dogru söylüyorsunuz bulut gibi çıkardım ancak :) tekrar tekrar teşekkür ederim çok yordum sizi bu arada evinizin resimlerinide dügün resimlerinizide gördüm çok güzeller inşallah bende önümüzdeki yıl tecrübelerimi paylaşıyor olabilirim sizin gibi :31:

çok iyi anladım :1: gerçekten çok dogru söylüyorsunuz bulut gibi çıkardım ancak :) tekrar tekrar teşekkür ederim çok yordum sizi bu arada evinizin resimlerinide dügün resimlerinizide gördüm çok güzeller inşallah bende önümüzdeki yıl tecrübelerimi paylaşıyor olabilirim sizin gibi :31:

teşekkür ederim, inşallah :)

Gelinliğin modeli çok çok çok hoş ama eğer yaptırıcaksan; o gümüş yerlerini gelinliğin renginde yaptırırsan daha şık olur bence (:

10 haziran 2012 :) aynı gün evleniyoruz :) şimdiden mutluluklar.. gelinliğiniz çok hoş sırt dekoltesi detayı müthiş... diktirmek için nisan ayı bana biraz geç geldi benim fikrim..

:26: ilk defa şu gelinlik piyasasında doğru düzgün asil şık bir gelilnlik gördüm harika gerçekten.allah mutlu huzurlu etsin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:26: ilk defa şu gelinlik piyasasında doğru düzgün asil şık bir gelilnlik gördüm harika gerçekten.allah mutlu huzurlu etsin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok çok çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldummmm:17: allahım hepimizi mutlu huzurlu etsin inşallahh :34:

10 haziran 2012 :) aynı gün evleniyoruz :) şimdiden mutluluklar.. gelinliğiniz çok hoş sırt dekoltesi detayı müthiş... diktirmek için nisan ayı bana biraz geç geldi benim fikrim..

aynı gün olması çok güzel birbirimizin heycanını paylaşırız :) 2 ay öncesinden diktir dediler bana genel olarak oyüzden ben nisan gibi düşünüyordum sen ne zaman diktiriceksin peki

Gelinliğin modeli çok çok çok hoş ama eğer yaptırıcaksan; o gümüş yerlerini gelinliğin renginde yaptırırsan daha şık olur bence (:

gelinlik çok sade olduğu için o gümüş detaylar birazcık hareket veriyormuş gibi geldi banada tavsiyen için çok teşekkür ederim birde öyle hayal edeyim bakalım nasıl olacak:34:

arkası bayagı bir dekolteymişşş
sade ve şık
inşallah düğün gününde çoook güzel geçerr
kendini çok güzel hissersen inşallah gününde güzel geçer ben kendimi hiç begenmemiştim dügün günüüü hatırlamak bile istemiyorum günleriiii
iğrenç bi kuaför secimi berbat bi gelinlik seçimi yapmışımm:9::9:

aynı gün olması çok güzel birbirimizin heycanını paylaşırız :) 2 ay öncesinden diktir dediler bana genel olarak oyüzden ben nisan gibi düşünüyordum sen ne zaman diktiriceksin peki

ben mart gibi düşünüyorum ama bakalım kısmet.. kışın diktirmek daha uygun oluyomuş diye duydum canım o yüzden. bide son günlere bırakmak istemedim herşeyim erkenden hazır olsun istiyorum.. zaten çok stresli oluyor insan kafam rahat olur erkenden gelinliğim hazır olursa..

bayıldım.....çook güzel...dilerim aynı şekilde dikebilirler....

mutluluklar şimdiden

Back