• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtim

çok hoş kibar bir model :46:bendemi düğün tazelesem ne yapsam birbirinden güzel gelinlik modelleri var :26::37:güzel model seçmişsin üzerinde mutlulukla taşıman nasip olsun inşlh :16:

aminn inşallah çok çok zayıflayabilirsem mutlulukla taşıyacağım :1: eminim sizde düğününüzde çok çok güzel olmuşsunuzdur gerçi tazeleme fikride hoş :9:

Çok şık bi gelinlik seçmişsiniz :nazar::nazar:

Umarım bi ömür boyu mutlu olursunuz :nazar:
bi de nacizane tavsiyem sakın panik ve heyecan yapmayın o gün geldiğinde
sonra hiç bişey anlamıyorsunuz (kendi düğünümde başıma geldi de artık herkese tavsiye veriyorum ben de İyi ki iki kere oldu düğünüm hem benim hem eşimin memleketinde :)

MUTLULUKLARRRR :46:

Sade ve zarif bir model canım,bende beğendim:31:

Rabbim tamamına erdirsin,bir ömür boyu mutluluklar diliyorum:16:

Çok şık bi gelinlik seçmişsiniz :nazar::nazar:

Umarım bi ömür boyu mutlu olursunuz :nazar:
bi de nacizane tavsiyem sakın panik ve heyecan yapmayın o gün geldiğinde
sonra hiç bişey anlamıyorsunuz (kendi düğünümde başıma geldi de artık herkese tavsiye veriyorum ben de İyi ki iki kere oldu düğünüm hem benim hem eşimin memleketinde :)

MUTLULUKLARRRR :46:

o gün düşüp bayılmazsam heycandan ona bile razı olurum kesin şakaklarım zonkluycak gelin odasından çıkarken pasiflora filan mı içsem bi ölçek napsam :9:
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sanırım bebeğiniz olacak Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh:emir_bebek:

o gün düşüp bayılmazsam heycandan ona bile razı olurum kesin şakaklarım zonkluycak gelin odasından çıkarken pasiflora filan mı içsem bi ölçek napsam :9:
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sanırım bebeğiniz olacak Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhh:emir_bebek:

Bence kesinlikle sakinleştirici alın ben ki normalde sakin bi yapıya sahibimdir ölmüştüm o gün heyecandan panikten
Bi de kesinlikle hiçbişeyle ilgilenmeyin o şöyle mi bu böyle mi o oldu mu olmadı mı derken travma geçiriyosunuz ufak çapta :52:
Tadını çıkarmaya bakın düğününüzün Ömür boyu hatırlayacaksınız sonuçta :nazar:

Evet canım bi meleğim olacak kısmetse 3 ayımız kaldı Rabbim sizede nasip etsin inşallah :49:

yuva kuranlara yardımcı ve vesile olmak çok sevaptır....
siz emeli sevindirdiniz, Allahta sizi sevindirsin. umarım arkadaşımın içine sinen güzel bir gelinlik olur..

:D çok sevindim bu söylediğinize ve duanıza. İnşallah kısa vadede değil ama birkaç ay içinde gelin kızlarımızı çok sevindirecek bir planım var, hayırlısıysa...

Aslinda tam hayal ettigim sade bir gelinlik.
Ama nedense bam baska bir gelinlikte aklim kaldi.
Tebrik ederim sizi benden 2 gün sonra evleneceksiniz sanirim :)

Back