çok sevindim bu söylediğinize ve duanıza. İnşallah kısa vadede değil ama birkaç ay içinde gelin kızlarımızı çok sevindirecek bir planım var, hayırlısıysa...
Bence kesinlikle sakinleştirici alın ben ki normalde sakin bi yapıya sahibimdir ölmüştüm o gün heyecandan panikten
Bi de kesinlikle hiçbişeyle ilgilenmeyin o şöyle mi bu böyle mi o oldu mu olmadı mı derken travma geçiriyosunuz ufak çapta
Tadını çıkarmaya bakın düğününüzün Ömür boyu hatırlayacaksınız sonuçta
Evet canım bi meleğim olacak kısmetse 3 ayımız kaldı Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Aslinda tam hayal ettigim sade bir gelinlik.
Ama nedense bam baska bir gelinlikte aklim kaldi.
Tebrik ederim sizi benden 2 gün sonra evleneceksiniz sanirim :)
bence harika bi gelinlik zarif ve şık...
demekki benim kınamın olduğu gün sizin düğününüz olacak Allahım hepimizin evliliklerini mutlu mesut etsin kazasız belasız huzurla geçirmemizi sağlasın o günlerimizi
çok merak ettim şimdi benim gelinlik yapımına kadar yetişir mi acaba
birde birşey sorabilir miyim cam organze tül kullanılmasın demiştiniz gelinlik için cam kullanmayın düz kullanın mı demem gerekiyor bilemedim de hiç anlamıyorum bu konulardan
cam organze değil de kumlu veya mat organze olsun diyebilirsiniz. daha iyi açıklayabilmek için resim ekliyorum:
mat organze:
kumlu organze:
cam organzeler:
Gördüğünüz gibi cam organzeler naylon gibi plastik bir görüntü veriyor, çok parlaklar. bu kumaşla dikilen gelinliklerde sadece bir parlak bulut gibi çıkarsınızgelinliğin modeli hiç anlaşılmaz. sizin modelinizde olduğu gibi parlak olmayan bir organze seçmeniz durumunda aynı modeldeki görüntü olur...
çok iyi anladımgerçekten çok dogru söylüyorsunuz bulut gibi çıkardım ancak :) tekrar tekrar teşekkür ederim çok yordum sizi bu arada evinizin resimlerinide dügün resimlerinizide gördüm çok güzeller inşallah bende önümüzdeki yıl tecrübelerimi paylaşıyor olabilirim sizin gibi
güzel gelinlik canım
allah mutlu etsin
:26: ilk defa şu gelinlik piyasasında doğru düzgün asil şık bir gelilnlik gördüm harika gerçekten.allah mutlu huzurlu etsin..
10 haziran 2012 :) aynı gün evleniyoruz :) şimdiden mutluluklar.. gelinliğiniz çok hoş sırt dekoltesi detayı müthiş... diktirmek için nisan ayı bana biraz geç geldi benim fikrim..
Gelinliğin modeli çok çok çok hoş ama eğer yaptırıcaksan; o gümüş yerlerini gelinliğin renginde yaptırırsan daha şık olur bence
aynı gün olması çok güzel birbirimizin heycanını paylaşırız :) 2 ay öncesinden diktir dediler bana genel olarak oyüzden ben nisan gibi düşünüyordum sen ne zaman diktiriceksin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?