Sonunda geldii

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Kızlarr ikinci çocuğumu kucağıma aldım şükürr. Konu yanlış yere açılmış olacak ama isterseniz nasıl olduğunu anlatayım. Bi kaç gün azar azar akıntılarım oldu. Koyu renkli katı akıntı da oldu kaç kez. Geçen hafta pazar günü kahvaltı hazırlarken 5 dk bir hafif sancılar vardı. Eşimi kahvaltı hazırlamama yardım etti beraber yedik topladık.açılma olduğundan şüphelenmiştim ve emindim diyebilirim. Saat 4 gibi hastaneye gittim açılma 4 cm. Hemen yatış yaptık serum bağlandı sancı var ama çok hafif hatta bazen hissetmiyorum bile. Ebe bile şaşırdı iyi dayanıyorsun buda güzel bişey dedi. Benden önce bi hasta vardı zavallı kıvrana kıvrana titreye titreye doğurdu. Kansızlıktan ara ara fenalaştı. Ebenin elinde kalacaktı valla. Çıkınca hastanın yüzünü görmeniz lazımdı bembeyaz... Ebe anne ve bebeğin zor yaşadığını anlattı hasta yakınına. Burdan kansızlara duyrulur... Neyse sıra bendeydi ve takılan serum etkisini fena göstermeye başlamıştı. Saat akşam 8.. 1 saat falan sancı çektim. Yatakta suyum patladı sırılsıklam oldum. Beni hemen çatala aldılar bi kaç kez ıkındıktan sonra o muhteşem an gerçekleşti. Kızımın sesini duydum... Anlatılmaz tarif edilemez bi duygu... Ebe benle ilgileniyor temizleme iğne dikiş falan ben gözlerimi bebeğimden ayıramıyorum. Kızımda sağımda giydiriliyordu.. Neyse çıktık annem abim ablam ve eşim koridorda beni heyecanla bekliyorlar bende kucağımda bebeğimle tekerlekli sandalyeyle onlara doğru gidiyorum. Gittim uzandım onlar bebeğe bakıyor bende artık kurtuldum doğurdum mu şokunu atamamışım üstümden daha. Gece eşim kaldı yanımda sabaha çıktık bebeği ablasıyla tanıştırmak için evimize döndük. Herşey çok güzeldi. Her bir sancıda bebeğin sana biraz daha yaklaştığını hissedebiliyorsn. Herkese kolay doğumlar diliyorum allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı herkese nasip etsin. Olmayanlara da en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun.
Huzurla sağlıkla büyütün inşallah.

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Fakat forumda ilk kez anne olacakşar ıcın biraz urkutucu olmuş. Titreye titreye doğurdu vs.
2 sekil dogum vardır ama her kadının doğumu farklıdır.
Ewet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar

Hayırli olsun ,sağlikla büyütün bebeğinizi.
Keşke diğer kadının halini yazmasaydınız da güzel bir doğum okumuş oldugumuzla kalsaydık.
Kendi adıma söylemiyorum zira bu ikinci bebeğim,az cok biliyorum ne yaşayacağımı ama ilk dogumunu yapacak olanlar etkilenebilir.

Ewet ama kadın çok aşırı kansızmış bende kansızlar için yazdım ki ders olsun onlarda aynı şeyi yaşamasın azcık da korksunlar
Ebenin elinde kalacaktı.
Ders olsun onlara. Azıcık korksunlar falan
Pardon da, neyden korkacaklar. Ben de aşırı kansızım. Bu bir ders mi bana? Korkmam için neden mi?
Kansızlığı ben mi istiyorum?
Haftanın her günü ilaçlarımı alıp, hemen her günü et tüketip, pekmezler, baklagiller, meyveler, balıklar... Yine de yükselmiyorsa?

Bu nasıl bir yaklaşım tarzı arkadaşım iyi misin sen? Kadın ne kadar zor doğum yapmış. Ders olsun kansızlara, korksunlar diyor ya. Tövbestafurullah.

Ebenin elinde kalacaktı falan hoş bir anlatım değil.
Su patladı vs. midem kötü oldu.

ALLAH analı babalı hayırlı büyüsün.
Teşekkür ederim cnm. Ama doğum yapacakların bilinçli bi Şekilde gitmesi gerek diye düşünüyorum. Çünkü kansızlık kolay bişey değil artı ben ebenin söylediklerini söylüyorum

Ewet ama kansızlık kendine iyi bakarsan geçecek bişeydir öyle hep kansız kalacaksın diye bişey yok. Bende kansızdım. Doktorların tavsiyelerine uyarak kendimi topladım çok şükür. Korksunlar falanda espri yani. Herşeyi böyle terslemeye ne gerek var allah aşkına. Neden her konuda illa bi tartışma açma gereği duyuyorsunuz

Kan takviyesi yapilmistir herhlde o kansiz olan kadina??? Cunku normal kaybetmen gereken kan miktari normal dogumda max 500 ml!

Buarada esin neden girmedi dogumuna?

Saglicakla buyut kizini

sevincinizi anliyorum. hayirli olsun bebeğiniz ama daha bi kac gun once neden bebegim olmuyo diye konu acan birileri vardi. yapmayin yaa
desmeyin yaralarini. dogumunuzu ablatabileceginiz bi topik var diye biliyorum. oraya zaten bu olayi yasamis insanlar giriyodur. orada paylasin sevincinizi.

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Fakat forumda ilk kez anne olacakşar ıcın biraz urkutucu olmuş. Titreye titreye doğurdu vs.
2 sekil dogum vardır ama her kadının doğumu farklıdır.

Ben bu hikayeleri hep okumadan geçiyordum. Yine öyle yapmıştım ki mesajınızı gördüm, iyi yapmışım demek ki. Cidden insan tedirgin oluyor.

Kan takviyesi yapilmistir herhlde o kansiz olan kadina??? Cunku normal kaybetmen gereken kan miktari normal dogumda max 500 ml!

Buarada esin neden girmedi dogumuna?

Saglicakla buyut kizini
Eşimin girmesine izin vermediler ki. Sadece ablam geldi iki dakka gördü ve çıktı. Keşke girebilselerdi

Bilmeden konuşuyorsunuz. Ayrıca kadının haline üzülmüş değil sevinmiş gb anlatıyorsunuz. Korksunlar, ders alsınlar vs.
O kadın hamileyken doktorlar tahlil yapmıştır değil mi? Kan ilacı takviyesi kullanmıştır? Hamile kadıno o şekilde doğuma alacak değiller. Ama demek ki neymiş sizinki düzeldi diye herkesinki düzelmiyormuş.

6 senedir 1 sene aralıklarla kan takviyesi alıyorum. Demir eksikliği var. (Anemi) aşırı düşük. İlaçlar kullandım. yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Sürekli kan yapıcı, demir yapıcı gıdalar tüketiyorum. Ee düzelmiyor, düzeliyor geri düşüyor, ne olacak?

Sanki kadın keyfinden öyle girdi. Ders olsun, korksun kansızlar. Dikkatli yazın isterseniz. Bir dahaki doğum için garantiniz mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…