- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Kızlarr ikinci çocuğumu kucağıma aldım şükürr. Konu yanlış yere açılmış olacak ama isterseniz nasıl olduğunu anlatayım. Bi kaç gün azar azar akıntılarım oldu. Koyu renkli katı akıntı da oldu kaç kez. Geçen hafta pazar günü kahvaltı hazırlarken 5 dk bir hafif sancılar vardı. Eşimi kahvaltı hazırlamama yardım etti beraber yedik topladık.açılma olduğundan şüphelenmiştim ve emindim diyebilirim. Saat 4 gibi hastaneye gittim açılma 4 cm. Hemen yatış yaptık serum bağlandı sancı var ama çok hafif hatta bazen hissetmiyorum bile. Ebe bile şaşırdı iyi dayanıyorsun buda güzel bişey dedi. Benden önce bi hasta vardı zavallı kıvrana kıvrana titreye titreye doğurdu. Kansızlıktan ara ara fenalaştı. Ebenin elinde kalacaktı valla. Çıkınca hastanın yüzünü görmeniz lazımdı bembeyaz... Ebe anne ve bebeğin zor yaşadığını anlattı hasta yakınına. Burdan kansızlara duyrulur... Neyse sıra bendeydi ve takılan serum etkisini fena göstermeye başlamıştı. Saat akşam 8.. 1 saat falan sancı çektim. Yatakta suyum patladı sırılsıklam oldum. Beni hemen çatala aldılar bi kaç kez ıkındıktan sonra o muhteşem an gerçekleşti. Kızımın sesini duydum... Anlatılmaz tarif edilemez bi duygu... Ebe benle ilgileniyor temizleme iğne dikiş falan ben gözlerimi bebeğimden ayıramıyorum. Kızımda sağımda giydiriliyordu.. Neyse çıktık annem abim ablam ve eşim koridorda beni heyecanla bekliyorlar bende kucağımda bebeğimle tekerlekli sandalyeyle onlara doğru gidiyorum. Gittim uzandım onlar bebeğe bakıyor bende artık kurtuldum doğurdum mu şokunu atamamışım üstümden daha. Gece eşim kaldı yanımda sabaha çıktık bebeği ablasıyla tanıştırmak için evimize döndük. Herşey çok güzeldi. Her bir sancıda bebeğin sana biraz daha yaklaştığını hissedebiliyorsn. Herkese kolay doğumlar diliyorum allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı herkese nasip etsin. Olmayanlara da en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.