- 4 Eylül 2013
- 249
- 48
- 43
evet ya maşallah bebeşine kalp atışı bile duyulmuş ne güzel ya rabbiim banada nasip eder inşallah5. haftamda gözüktü sabah alttan öğleden sonrada karnımdan gözüktü hatta kalp atışı bile duyuldu dr sasırdı çok erken demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya maşallah bebeşine kalp atışı bile duyulmuş ne güzel ya rabbiim banada nasip eder inşallah5. haftamda gözüktü sabah alttan öğleden sonrada karnımdan gözüktü hatta kalp atışı bile duyuldu dr sasırdı çok erken demişti
canım doktaora gittim değerler düşük çıktı yine gitcem dış veya kimyasal gebelik olabilir dedi daha öncede neden olmuyodu bilmiyorum tedavi görüyoduk çok kafaya takmıştm heralde ondan olmuyodu bide hiç korunmadık canım en basından beri istiyoruzz
Allah gonlune gore versın ınsallah tatlım
Guzel haberlerını beklıyoruz
ne oldu son durum nedir???
Rabbim hayıra çıkarsın kucağını boş bırakmasın inşallah
canım testi yaptırdım iki katına çıkmış değerler doktor sağlıklı bir gebelik dedi ama önce beni bayağı bi korkutmuştu tamam herşeye hazırlıklı olmak gerek ama öylede denmezki neşe cok sukur bi sıkıntı gözükmuyor
canım testi yaptırdım iki katına çıkmış değerler doktor sağlıklı bir gebelik dedi ama önce beni bayağı bi korkutmuştu tamam herşeye hazırlıklı olmak gerek ama öylede denmezki neşe cok sukur bi sıkıntı gözükmuyor
canım benim hamileyim ama işle gebelikte biraz sorun var galiba canım inşallah sende öğrenirsin yakın zamanda bu güzel haberi bence tek sorun stres ben çok kafaya taktım kendime zindan etm hayatı 2 aydr boşvermiştim unutmuştum tam ummadığımız anda geldi inşallah seninkide ummadığın anda gelir
sağol canım benim değerlerim yükselmiş çok sükür rabbime
Çok sevindim :)))) kesin mi şimdi peki??
evet canım benim artık kesinlestii
selam kızlar ben 7+3 haftamdayım kesem 22mm yolk kesem görünüyor ama bebek yok yok yok iki hafta önce de görünmedi şimdi de yok... doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi ve bebeğin şimdiye kadar görünmüş olması gerektiğini söyledi başımızdan aşağı kaynar sular döküldü eşim benden de kötü oldu çok üzgünüz şu anda. ikimiz de bunca zaman bekledik tam kendimizi tüp bebeğe hazırlamış doktorla konuşmuş yerini fiyatını belirlemiştik adet olmayı bekliyordum ki hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu herkese söyledik herkes şok olmakla beraber mutluluktan bizim gibi ne yapacağını şaşırdı ancak sonuç bu... ikimizde de sorun yok nedensiz inferlite dediler 4 sene sonra böyle bir mutluluk ve sonu ... Şimdi kızlar benim durumumda olup da bebeğini sonradan gören oldu mu yoksa doktorun dediği gibi bu gebelik düşük yada kürtajla sonlanacak mı? 4 gün sonra tekrar çağırdı tekrar bakıcaz dedi ancak bundan sonra görünmesi düşük ihtimal yüksek olan ihtimal ise sonlanacak dedi okuduğum yorumlarda yolk kesesi varsa bebek de görünür diyorlar bu ne şimdi çıldırıcam... Güçlü durmaya çalışıyorum eşim daha çok etkilendiği için ama zor çoookkkk zor çok.....
Çok sağol canım inşallah öyle birşeydir ama benim içimde garip bişey vardı zaten başından beri dış gebelik boş gebelik okuyup duruyordum içime doğmuş gibi... Başka bir doktora daha gidicez Allahtan ümit kesilmez biliyorum yumurtaya can veren Allah'ım inşallah ol der başlangıçtaki gibi şimdi de sürpriz olur bize ama kendimi herşeye hazırladım ben yine de
Çok sağol canım inşallah öyle birşeydir ama benim içimde garip bişey vardı zaten başından beri dış gebelik boş gebelik okuyup duruyordum içime doğmuş gibi... Başka bir doktora daha gidicez Allahtan ümit kesilmez biliyorum yumurtaya can veren Allah'ım inşallah ol der başlangıçtaki gibi şimdi de sürpriz olur bize ama kendimi herşeye hazırladım ben yine de
Merhaba kızlar aradan üç ay geçti ben kendimi topladım 5 martta kürtaj oldum 5 nisanda ilk reglimi 5 mayısta da ikinci reglimi ve şu an hamileyim yarın doktor randevum var ve inanılmaz korkuyorum inşallah bir aksilik çıkmaz yarın saat 12 de doktorumun yanında olucam ne olur dua edin bana...