- 4 Eylül 2013
- 249
- 48
- 43
hanımlar ben yeni hamileyim 4 haftalık falan galiba test yaptım doktora gittim değerler düşük çıktı dış gebelik yada kimyasal gebelk olabilir dedi 2 gun sonra 2 katına yükselmesi lazımmış korkuyorum ben birbucuk yıldır bekliyorum onu ve hala inanamıyorum anne olacağıma birbucuk yıl belki çok bir sure değil ama yasayan bilir sürekli ağlama krizlerim benim cocugum olmucak ben anne olamıcam gibi saçma sapan düşüncelerle üzüyodum kendimi hanımlar yapmadığım sey kalmadı kürmüş ilaçmış tedaviler yok yumurlama günü hesaplaması akla gelebilcek herseyi yaptım heralde son iki aydır artık esiminde beni tesellisiyle bosverelim olacağı varsa olur hayırlısı buymuş felan konuşurdu benle bende artık takmamaya başladım ama onunda istediğini adım gibi biliyodum artık eskisi gibi umurumda değildi başka seylere verdim kendimi sonra adetim 2-3 gecikti bende bi acaba oluştu ama hiç umudum yok evde test vardı bi yapsammı dedim eşim bi yap dedi yaptım umudum yok ya tuvaletten tam çıkcam bi bakytm ikinci çizgi belirmeye başladı şok oldum esimde mac izliyor eskiden kapıda bekleyen kocam nasıl olsa çıkmaz diye neyse ikinci çizgiyi görünce nasıl ağladım beni öyle görünce eşimde ağladı çok güzel bir duygu sükürler olsun rabbime herkese nasip etsin çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayım içimi dökmem lazımdı gurbetteyim bide korkuyorum kötü bişi cıkcak diye rabbim kucağıma verir inşallah