SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz de sesinizi çıkarın biraz.anlıyorum, hır gür çıksın istemiyorsunuz ama böyle daha mı iyi oldu?eşinize de pes doğrusu, ona zaten söyleyecek laf bulamıyorum bile.

Arama tabi bırak eşini çocuklarını merak etmemiş mi yani 2 gündür
Bırak gelmesin

Kınalı yapıncak bu kadar zulüm görmedi, sen niye yaptırıyosun bunu kendine anlamadım, paralarım öyle kocayı da anayı da, bu ne yahu Türk filmi gibi hayat

Ayyyy inanamadım. Bilmesem fake dicem. Eziyet etmek için illa kan-şiddet falan mı lazım? resmen eziyet etmişler size.. Tavsiye edicek birşeyim yok maalesef. Sizin bu hallere düşüren o adamdan bir an önce boşanın derim. Bir yardımcı alma şansınız yok mu yanınıza? Bir akrabanız arkadaşınız ? Ne bileyim içim acıdı..

Yok artik diyorum bu ne ya boyle merhametsiz kadinin boyle oglu olur kaynana ana olsa zaten hepsine bakar yetisirde boyle olunca annemle gurur duyuyorum cok kizdim cookkk

Kaç yıllık kaynananız eşinizi tembihleyeydiniz keşke sizi korumaya alırdı bence eşiniz ,
kaynanaların çoğu sinsi o tilkiyse sen onun kuyruğu olacaktın fırsat vermeyecektin

Böyle tipler e anlayış göstersen de kötúsün göstermesen de. Bende o yüzden anlayış falan göstermiyorum. Evet adım kötü gelin olabilir ama en azından altta kalmayıp cevabını vermenin rahatlığı oluyor içimde. Ben olsam o yataktan kaldırır dım. Bardağı ben yıkıyorsam o kv yi evden yollardim . Benim kv geldi ben hastaneden çıkınca evde ne var ne yok çamaşır makine sine attı. Bir sepet dolu ikincisi makinede yikanıyor. Aksam çıktı gitti görümce bende yattı uyudu. Ben 2 günlük sezeryanli halimle o çamaşırlar ı astım. Ertesi gün de kimse bu çamaşırları kim astı diye sormadı. Yine kv geldi. Mutfağa girdim. Yemek ne yapsak dedi. Uzandım aldım tencereyi başladım yemek yapmaya. Zaten onun doğum maceraları nı dinlemekten zırt pırrt senin göğsün özürlü demesin den bıktım. Dedim ben yemek te yaparım temizlik te artık iyiyim kimseye gerek yok. Istenmediğini belli ettim zaten. Sonra eşim nasıl olduysa anasına ikide birde göğsün özürlü niye diyorsun kız zaten normal doğum yapamadı diye kötü hissediyor dedi. Ve kv gitti. Ben evlat dolduran gelin kv istemeyen gelin oldum. Varsın öyle olsun. Ben iki makine çamaşır asıp toplayabiliyor isem kimseye muhtaç değilim demektir. Ben senin yerinde olsam o kocayı yollamam kv gidince ağrı sancı numarası yapar dım. Oda òyle kırık bacağı ile sürünsün

nasıl seni bırakır gider? ne olmuş ayağı kırılmışsa ?bende düştüm ayağım burkuldu üstüne basamadım ama oğluma kendim baktım yerde emekleyerek gittim ayağımı havaya kaldırarak oğlum yürüyodu peşimden geliyodu tutunarak kalkıp tek ayağımın üstünde yemek yaptım yedirdim bezini değiştirdim ben evdeyken biraz kendimi zorlar bakarım dedim bunları eşinde yapabilirdi en azından 21 aylık olana bakabilirdi çok zor değil ki koltuk değneği alınırdı yürürdü sana bir hazır çorba tarhana çay vs yapabilirdi allahım içine vicdan versin yaa ne diyim ki, bebeği alıp çıksaydın o odadan o kadar küçük bebeğe beşik gerekmez zaten beşiğe eğilip almak zor diye ben yanımda yatırmıştım ilk doğduğunda bebeğimi yatak odanda mı yattı kaynanan oğlunuda onun yanına yollayıp sen kanepede yatsaydın madem baş edemiyosan hasta halinle çaresiz haliinle döverler diye de korkup pasif kalmış olabilirsin bana öyle geldi geçinebiliyomusun bari kocan gitti paran var mı? şimdi iyimisin toparlandın mı?

Vallahi bir daha esin ya da kayinvalide sana muhtaç olursa bakayim deme. Aynisi yap onlara. Sana yapılanları unutma. Intikam soğuk yenir. ;-)

Bak yeni doğum yapmışsın üzme kendini

Ama eşinle neden küstün ki

Kv ile açıkça konuş anlamazsa kavga et

Adam anam yardım ediyor bizim hatun trip atıyor der

Kv eğil al dediğinde aaaa anne şaka mu bu ben Sezeryan oldum al viledayı eline çıkart ne çıkartcaksan dersin

Yattı ise dürt kaldır burası lohusa yatağı anne yatar bak sonra al basar vs vs

Zaten tecrübeli annesin neden ona pabuç bıraktın ki hiç olmadı ben benim çocuklara bakarım sen seninkine bak deseydin

Kötü gelin ol neden içine atıp ona hizmet edip ev işi yapıyorsun ki

Neyse aklı başında birine söyleyin de eşiniz ile konuşsun dönsün eve ilgilensin büyüklerle bari

Size de kolaylıklar dilerim ben birine zor bakıyorum

Allahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor

Birde allah gördü herhalde eşin sana çektireceğini ondan bacağını kırdı

Okurken cıldırdım. Nasıl bır ınsan bu derece vurdumduymaz olur .. Es olarak işe yaramıyorsun babalığın ne oldu. Yazık boyle umursamaz aılesını sahıplenmez bırıne cocuk nıye yaptın be kardesım. Bırak ayagını heryanı kırık olsa senı gormeden nasıl durabıldı. Bu ne rahatlık. Sakın arama.. Annesının yaptıklarından sonrada ders al bıraz kendını saydır ınsanlık degıl bu. Annesının evınde her ne yapıyrsa ypsın cocugu esı aklına gelmemiş aramıyosa ınsanlıgından utansın be.
Ailen nerede cagır senınle kalsınlar

Ne kadar kolay degılmı boyle konuşmak. Insan olarak nasıl eliniz varıyor ya. Kımsesı olmayan bır kadının dogumun verdıgı duygusallıkla sessız kalışına bır darbede sız vurun. Herkes aynı degıl hakkını savunamıyor bırılerı işte nedenıde umrunuzda degıl dımı. O es o kv den önce bu bayan suclu sızın gozunuzde ve sız bır kadınsınız!!! Pes akrep gibisiniz be kardesım

Cok iyi yapmislar bence az kafa dinlersiniz. Yerinizde olsam hic sesimi cikarmam soyle 40 im cikana kadar evimde yayilip yatarim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…