• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi bir mesleğin varsa bu çocuğun biraz büyüsün kreşe ver sen de ise gir sonra bas tekmeyi.
Ciddiyim Nastasya flipovna Nastasya flipovna
Çünkü senin kocan sana değer vermiyor.
Sana karşı vicdani yok.
Gitsin anasının koynunda yatsin pis herif.

Ya resmen insanlık dışı yaptıkları.
Allahım ne günlere kaldık sen koru.

Nasıl insanlar var ya nasıl bu kadar kötü olmayı becerebiliyorlar şaşırtıcı :( Bu dünyanın bir de öteki tarafı var canım.Allah'a havale et. ben olsam açıkca söylerdim anne ağrım var ve gece kalkıp bebeğimi emziriyorum diye.gerekirse de sert çıkın biraz. böylesi ondan anlar ancak :KK62:

annesi söz konusu olunca hep böyle maalesef.tekrar teşekkür ederim.iyi insanlarda var dünyada demek ki.varolun.

Annesi zaten seytanlik oynuyor resmen. Günahtir ya günahtir. Merhametsizlik bu.
Sen bu insanlarin icinde söner gidersin, simdiden kendine olan güvenin gitmis.
Kendini dinle, güclü ol. Kendini düsün. Kanini emer bu insanlar senin, sersemletmisler seni zaten.
Dua et, sabir dile. Su an kücük bir bebegin var, kendine ve bebegine iyi bak. Allahim bütün yalnizlara yardimci olsun.
Ben de ne sikintilar cektim bir basima. Keske elimizden birsey gelse. Bu durumda kalmandan ben utaniyorum. Bütün cevren utansin. Kimse kimseyi ezip de iyi bir yere varamaz.

koparamadım sanırım bende bunların içinde kafayı yedim.eskiden böyle pasif bir insan değildim.bu ikinci evliliğim ilk çocuğum bu eşimden değil.en çok o yardım ediyor zaten bana.eşimi asıl gönderme sebebim ilk eşimden olan çocuğuma kafayı takmış olmaları aslında.o bardağı taşıran son damla oldu.kv oğluma bağırma hadsizliğini gösterebilmiş ve sürekli olumsuz cümleler kuruyorlardı ben geldiğimde.daha fazla tahammül edemedim.gönderdim annesinin yanına.iki günde birbirlerini epey doldurmuşlar oğluma ve bana karşı.
Of of Allah yardimcin olsun canım.. Büyük çocuğun kaç yasinda.. Nolur onu ezdirme ileride büyük sorunlar olur çocukta Allah korusun kendinde ezilme artık..
Bile isteye almadimi seni bu adam niye şimdi böyle vicdansız.. Kimseye etmedim beddua böyle ama KV tez vakitte kendi derdine duserde seni unutur inşallah..
İnsan musveddeleri

Oncelikle bebeginiz hayirli olsun Insallah saglikla huzurla buyutursunuz. Kv nin Yaptigi tamamen kadinin kadina uyguladigi siddetlerden biri olmus. Oyle esle degil Ucuncu cocuk sahibi olmak evcil hayvan bile alinmaz. Su guzel sevincli olmaniz ilerde hos anilarla hatirlamaniz gereken gunler olmus size eziyetli gunler. Madem cevre onemsemiyor siz kendinizi onemseyin. Bunu net bir sekilde de ifade edin ezilmeyin.

Oturdugunuz ev kirami canim bosanirsan ne bileyim geçilebilir misin bi mesleğin varmı..
Off çok dokundu bana oğlun ilk esin nerde şimdi..

İki hafta önce sezeryanla üçüncü bebeğimi doğurdum.Üçüncü sezeryan riskli olduğu için özel hastane ayarlamıştık ama son hafta eşim ayağını kırıp durumlar zora girince maalesef sabahın altısında suyum gelmesi nedeniyle ambulansla tek başıma devlet hastanesine doğuma gittim.Ameliyatın riskli olması bir yana yanımda kimse olmadan gitmekte epey canımı yaktı.neyse öyle ya da böyle bir şekilde bebek ve ben sağ salim çıktık hastaneden.ameliyata girerken ağır faranjit geçiriyordum çıktığımda tahmin edersiniz hem ameliyat hem hastalık harabe hale gelmiştim.

Eşim ister istemez kayınvalidemi çağırmış ben hastanedeyken.21 aylık bebeğimde var bu arada hem ayağı kırık eşimle hemde bebeğimle ilgilenir birkaç gün diye düşünüp sevinmiştim bende.kendim bir şekilde hastanede idare ettim zaten tek başıma.İki gece sonra hastaneden kalkıp bebekle eve getirdi kayınvalidem ve olay ondan sonra başladı.bebeğin beşiğinin yanına yaptığım yatağıma kuruldu bir dahada yerinden kalkmadı.

eşim kanepeyi almış kırık ayakla orada yatıyor, kayınvalidem diğer odaya yatmayı reddediyor bebeğin beşiğinin yanındaki yatağımda yatıyor, oda zaten küçük ben kaldım halının üzerinde ameliyatlı halimle.yere yatayım minderlerin üzerine bari diye düşündüm baktım dört minderide başının altına koymuş uyuma numarası yapıyor.bir tanesini alıyorum minderin geri döndüğümde uyuyor kadın.tekrar uyan demeye ben utanıyorum kızım sen nerede yatacaksın demiyor.İki dakika durmadan sürekli bir cümle etsem laf sokmak için kafasını kaldırıyor.

21 aylık bebeğim hasta bir yandan onunla ilgilenmeye çalışıyorum.akşam oldu yatacak yerim, küçük bebeğimin altını değiştirecek sıcak noktam yok.kadın banamısın demedi.hiç istifini bozmadan bıyık altından gülüp benim çaresizliğimi izledi.cümle kurmaya korkar durumda kaldım evde.inadına yapar gibi iki günlük ameliyatlı insana eğil şunu al, şu dolabı çek altına bir şey kaçtı, yok şunu getir şunu götür sürekli emrediyor.ertesi günde bir hastalık modu çıkardı.ah vah diye diye yattı.eşim arkasında dolanıyor "anneciğim iyimisin?" diye arada da komşuları gezdi.bir çay dahi içemedim evimde iki dakika tezgaha bardağımı bıraksam şunu yıkamamışsın diye bağırmasından korkuma ağzıma sıcak bir şey dahi koymadım.sürekli nasıl korunmamız gerektiğinden bahsedip durdu.Kocamda sadece uzaktan olanları izledi.En son mutfakta eşime benim hakkımda bir sürü laf söylerken duydum.

çekmediğim eziyet kalmadı.ben hariç herkes hasta ve bakıma muhtaç oldu evin içinde.Nasıl bir doğum yaşadım inanın bilmiyorum kızlar.şimdi bu olanlardan dolayı ve annesine sınır koyamadığı için eşimlede küstük.annesinin evine gitti orada konaklıyor.ben istedim aslında gitmesini açıkçası.çünkü beni bu kadar ezdirmesi çok ağırıma gidiyor artık.iki gündür orada hiç aramadık birbirimizi.şimdi onun aramasını mı beklemeliyim.nasıl davranmam lazım?
Kusurabakmayın ama o kadar alttan almışsınız o kadar laf işitmemek için ödün vermişsiniz o kadar susmuşsunuz ama yinede siz kötü olmuşsunuz . Ee nereye gitti onca çaba ... Ezdirmeyin kendinizi haksızlığı görünce arayın hakkınızı
Eşinizide arayın seni göresi gözüm yok ama gel çocuklarla ilgilen bir işin ucundan tut diyin.

Sinir harbi resmen.Allah yardımcınız olsun.
Ne kadar rahat eşiniz,bence anne sevgisi falan değil size sevgisizliği.

Ezdirmeyin çocuğunuzu iyi yapmışsınız.yavrum ya en çok o yardım ediyormuş içim çok acıdı.

Benimde var üç evladım üçüde sezaryen.yalnızdım ben de ama eşim paralar kendini.

Yeni bebek var ve aramıyor çok saçma.aramayın taş gibidir anası elleriyle besler iyice dolmuştur zaten patlamasın.

Canım bence sen boşanmalısın o Nasıl koca öyle şimdi birsürü ihtiyacınız vardır her ne olursa olsun yanında olmalıydı

İki hafta önce sezeryanla üçüncü bebeğimi doğurdum.Üçüncü sezeryan riskli olduğu için özel hastane ayarlamıştık ama son hafta eşim ayağını kırıp durumlar zora girince maalesef sabahın altısında suyum gelmesi nedeniyle ambulansla tek başıma devlet hastanesine doğuma gittim.Ameliyatın riskli olması bir yana yanımda kimse olmadan gitmekte epey canımı yaktı.neyse öyle ya da böyle bir şekilde bebek ve ben sağ salim çıktık hastaneden.ameliyata girerken ağır faranjit geçiriyordum çıktığımda tahmin edersiniz hem ameliyat hem hastalık harabe hale gelmiştim.

Eşim ister istemez kayınvalidemi çağırmış ben hastanedeyken.21 aylık bebeğimde var bu arada hem ayağı kırık eşimle hemde bebeğimle ilgilenir birkaç gün diye düşünüp sevinmiştim bende.kendim bir şekilde hastanede idare ettim zaten tek başıma.İki gece sonra hastaneden kalkıp bebekle eve getirdi kayınvalidem ve olay ondan sonra başladı.bebeğin beşiğinin yanına yaptığım yatağıma kuruldu bir dahada yerinden kalkmadı.

eşim kanepeyi almış kırık ayakla orada yatıyor, kayınvalidem diğer odaya yatmayı reddediyor bebeğin beşiğinin yanındaki yatağımda yatıyor, oda zaten küçük ben kaldım halının üzerinde ameliyatlı halimle.yere yatayım minderlerin üzerine bari diye düşündüm baktım dört minderide başının altına koymuş uyuma numarası yapıyor.bir tanesini alıyorum minderin geri döndüğümde uyuyor kadın.tekrar uyan demeye ben utanıyorum kızım sen nerede yatacaksın demiyor.İki dakika durmadan sürekli bir cümle etsem laf sokmak için kafasını kaldırıyor.

21 aylık bebeğim hasta bir yandan onunla ilgilenmeye çalışıyorum.akşam oldu yatacak yerim, küçük bebeğimin altını değiştirecek sıcak noktam yok.kadın banamısın demedi.hiç istifini bozmadan bıyık altından gülüp benim çaresizliğimi izledi.cümle kurmaya korkar durumda kaldım evde.inadına yapar gibi iki günlük ameliyatlı insana eğil şunu al, şu dolabı çek altına bir şey kaçtı, yok şunu getir şunu götür sürekli emrediyor.ertesi günde bir hastalık modu çıkardı.ah vah diye diye yattı.eşim arkasında dolanıyor "anneciğim iyimisin?" diye arada da komşuları gezdi.bir çay dahi içemedim evimde iki dakika tezgaha bardağımı bıraksam şunu yıkamamışsın diye bağırmasından korkuma ağzıma sıcak bir şey dahi koymadım.sürekli nasıl korunmamız gerektiğinden bahsedip durdu.Kocamda sadece uzaktan olanları izledi.En son mutfakta eşime benim hakkımda bir sürü laf söylerken duydum.

çekmediğim eziyet kalmadı.ben hariç herkes hasta ve bakıma muhtaç oldu evin içinde.Nasıl bir doğum yaşadım inanın bilmiyorum kızlar.şimdi bu olanlardan dolayı ve annesine sınır koyamadığı için eşimlede küstük.annesinin evine gitti orada konaklıyor.ben istedim aslında gitmesini açıkçası.çünkü beni bu kadar ezdirmesi çok ağırıma gidiyor artık.iki gündür orada hiç aramadık birbirimizi.şimdi onun aramasını mı beklemeliyim.nasıl davranmam lazım?
Pardonda ailen nrde snin????

Ameliyatlı halinizle sizin eğilmenizi gerektirecek işler mi yaptırdı?
Size bağırır korkusuyla siz hep bulaşık mı yıkadınız?
:KK57::KK57::KK57:
Ya siz köle misiniz, halayık mısınız yoksa gelini misiniz? Neden bu kadar korkuyorsunuz?
Arkanızdan dedikodu ederken mutfağa dalıp olay çıkarsaydınız ya! Dişli olun biraz ya, bu ne ezilmişliktir.
Bir de yerde yatacak yeriniz yokmuş. Size bakması gerekirken keyif çatmış, cehennemin dibinde yatasıca pis cadı!
Aynısını kendi kızına yapsalar nasıl olay çıkarır acaba.
Bu aileye bir de 3. çocuğu yapmışsınız. Neden yani? Millet akıllı adama çocuk vermeye düşünürken siz fıttırıklar sülalesine çifter çifter maşallah!
Ya sizin aileniz falan yok mu? Anlatın şu durumu, eziyet görüyorsunuz düpedüz farkında mısınız?

Ameliyatlı halinizle sizin eğilmenizi gerektirecek işler mi yaptırdı?
Size bağırır korkusuyla siz hep bulaşık mı yıkadınız?
:KK57::KK57::KK57:
Ya siz köle misiniz, halayık mısınız yoksa gelini misiniz? Neden bu kadar korkuyorsunuz?
Arkanızdan dedikodu ederken mutfağa dalıp olay çıkarsaydınız ya! Dişli olun biraz ya, bu ne ezilmişliktir.
Bir de yerde yatacak yeriniz yokmuş. Size bakması gerekirken keyif çatmış, cehennemin dibinde yatasıca pis cadı!
Aynısını kendi kızına yapsalar nasıl olay çıkarır acaba.
Bu aileye bir de 3. çocuğu yapmışsınız. Neden yani? Millet akıllı adama çocuk vermeye düşünürken siz fıttırıklar sülalesine çifter çifter maşallah!
Ya sizin aileniz falan yok mu? Anlatın şu durumu, eziyet görüyorsunuz düpedüz farkında mısınız?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X